Achter het scherm – Gezondheid

Afgelopen twee weken stonden voor mijn in het teken van gezondheid. Door de drukte de afgelopen weken voelde ik me fysiek wat minder. Ik kwakkelde een beetje met mijn gezondheid, maar gelukkig ben ik nu weer aan de beterende hand.

Ondertussen bleef ik wel gewoon gezond eten, lekker sporten en ook had ik een aantal leuke afspraken voor dingen omtrent mijn blog.

Ook stonden deze twee weken in het teken van gezelligheid. We gingen op visite en ik nam bloemen mee. Al onze lieve tantes proberen me telkens vol te stoppen met al dat lekkers en het is super moeilijk om telkens maar nee te blijven zeggen. Maar ik blijf sterk. I’m on a mission!

Ik wist trouwens niet dat suikerbrood zo lekker kon zijn! Op mijn werk hadden ze een toetje met suikerbrood. Heb mezelf voorgenomen om dit eens na te gaan maken en jullie het recept ervan te geven. I know het is niet healthy proef, maar dan maar gewoon als cheatmeal nuttigen:)

Afgelopen zondag was mijn allereerste trouwdag. Mijn lieve man verraste me met bloemen, maar we deden niks leuks omdat we geld sparen om ons huis in te richten… Ja, helaas het leven gaat niet altijd over rozen. Gelukkig draait het bij mij om de kleine dingen. Veel mensen vroegen ons hoe het voelt om nou één jaar getrouwd te zijn. Om heel eerlijk te zijn, was het voor mij niet anders dan anders. Maar natuurlijk wel een super mooie mijpaal!

Ook zette ik afgelopen week 8 leuke bloggers in het zonnetje om te volgen! Super leuk om ook andere bloggers eens credits te geven. Zelf lees ik ook graag blogs van medebloggers, dus why not?

Morgen komt er een leuke winactie en super leuk nieuws van mij en ab online. Dus vergeet morgen zeker niet de blog te checken! Oewhhh spannend!

Wat hebben jullie gedaan afgelopen week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: