Cheap shopping, geld besparen met Facebook

geldbesparenmetfacebook
Already heard about it? Cheap shopping. Wie wil er nou niet goedkoop shoppen? Nee niet uit een catalogus,  maar met foto’s op Facebook. Alle weggeef groepen op Facebook zijn helemaal Hot! Ze worden druk bezocht en zo nu en dan zie ik ook wel is wat leuks voorbij komen. In utrecht heb je er een aantal die ingedeeld zijn op de verschillende wijken. Zo heb je Bijv weggeef hoek vleuten,  de meern en leidsche rijn.

Soms zijn het gebruikte dingen,  maar soms zijn de spullen ook bijna nieuw! Vaak zijn de spullen gratis af te halen,  maar in sommige gevallen word er wel is gevraagd om een kleine vergoeding.

Zo nu en dan reageer ik op leuke spullen die ik voorbij zie komen. Niet omdat we echt moeten budgeteren,  maar meer omdat ik hou van oude dingen een nieuw leven geven. Van accessoires tot aan jawel stoelen.

Laatst reageerde ik dus op een Facebook post waarbij stoelen zowat weggeven werden. Er stond:” 6 mooie kunstleren stoelen wit in gebruikte staat af te halen voor €50, -.  Ik belde mijn vriend en vroeg wat hij ervan vond. Hij zei als je ze echt mooi vind reageer maar voor de grap, we worden het toch niet! Je moet maar net geluk hebben met die dingen..

En toen kreeg ik de volgende dag een berichtje! Hi Mariëlle je kunt de 6 stoelen op komen halen voor €50,- euro.  Gefeliciteerd! Wanneer kun je ze komen halen?

Zo afgesproken en zo gedaan. We zijn happy met onze prachtige tweedehands stoelen..  Ze sieren onze eettafel.

image

Psssst weet je dat ze normaal €165,- euro per stuk kosten? Ben je nu ook in shock? Mijn glimlach werd steeds breeder en breeder.. En ze zitten goddelijk! Dus heb jij een klein budget en zoek je toch nog aankleding voor je nieuwe huisje of je studentenkamer? En vind je het niet erg dat spullen tweedehands zijn? Dan raad ik je zeker aan om Facebook even af te speuren.. En lekker mee te doen aan cheap shopping!

1 Reactie

  1. mei 3, 2018 / 11:01 am

    Oh wat een heerlijke vondst zeg! Ze staan hartstikke mooi, en wat een enorm voordeeltje. Superfijn zijn zulke dingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: