favorite-five #4

Afgelopen maand was weer een drukke maand. Ik neem jullie mee en ligt mijn vijf favorieten toe van afgelopen maand. Enkele fijne dingen die ik in het zonnetje zet, omdat het mijn favorieten zijn en omdat ik er happy van wordt. Lees snel verder..

1. Easy Fresh Falafel

Easy Fresh Falafel

Op nummer 1 deze maand staat de Falafel Salade van Easy Fresh Falafel. Een lekkere vegetarische salade. Ook niet vegetarisch zoals ik zijn er gek op. Dat was ook wel te zien want het was erg druk in de winkel.. Je krijgt een plastic bakje met 4 stukjes falafel. Hier mag je vervolgens zelf de rest van de inhoud op scheppen. Nou vraag je waarschijnlijk gelijk af  “waar kan ik uit kiezen dan?” Nou uit een heleboel. Zie onderstaande foto. De Falafel salades zijn wel behoorlijk prijzig, maar hebben daarentegen een goede prijs kwaliteit verhouding! Ik betaalde € 7,,00 voor onderstaande salade.

2.Logitech muis

Muis Links

Een nieuwe logitech muis die ik speciaal heb gekocht om links en rechtshandig te kunnen muizen. Je leest het goed ik kan zowel links als rechts muizen en wissel dit dan ook regelmatig af om RSI tegen te gaan. Lees hier de review.

3. Mijn favo waterfles van Rosti Mepal

Rosti-mepal-drinkfles
Bron; Rostimepalblog.nl

Ik zeul deze waterfles overal met me mee. Ik vind hem hip en hij heeft een super mooi azuur blauw kleurtje. Je hebt hem ook in de kleuren wit, limegroen en paars. Met deze warme dagen heb je altijd water in letterlijk een handomdraai met de handige schroefdop. Deze zorgt ervoor dat de drinkfles niet zomaar kan lekken.

4.Mijn nieuwe werk telefoon

Blackberry

Nee het is geen super deluxe telefoon. En ja het is een crack.. uh Blackberry.
Normaal gesproken doet hij het prima, maar toevallig vandaag uitgerekend toen ik wilde vertellen dat ik er zo blij mee was, deed hij het niet meer… Bummer. Dat wordt maandag naar It Support!

5. Ray-ban Zonnebril

Rayban2

Natuurlijk heb ik hier al een review over geschreven om dat ik hem zo geweldig vond… maar deze maand kwam hij lekker van pas.. Het was mooi weer en een zonnebril was geen overbodige luxe. Wil je de review nog eens lezen dat kan hier

Dat waren vijf geluksmomentjes van de afgelopen maand….Waar werden jullie blij van deze maand?