Home » Persoonlijk » OMG! Beste vrienden? of toch een liefde-haat verhouding met de weegschaal?

OMG! Beste vrienden? of toch een liefde-haat verhouding met de weegschaal?

Beste vrienden? of toch een liefde-haat verhouding met de weegschaal? Liefde-haat verhouding is mooi omschreven. Ik heb altijd al problemen gehad met mijn gewicht simpelweg omdat ik hou van lekker eten en dan het liefst de slechte dingen.

liefde-haat verhouding met de weegschaal
De liefde-haat verhouding met mijn weegschaal heb ik zeker al een jaar of 8. Ik probeer daarom op mijn lifestyle, gezond proberen te eten, sporten en goed zorgen voor jezelf. Toch val ik elke keer weer terug in het oude patroon.

Mijn beste vriend de weegschaal

Mijn beste vriend (ik kan je soms wel het raam uit gooien) helpt met dan weer als reminder om niets ongezonds te eten. Maar nu heb ik een goed excuus! Ik ben net verhuisd en we hebben nog geen weegschaal, dus helaas gaat deze reminder niet op! Toch moet ik nog een kilo of 5 afvallen. Ik ben vanaf december bezig en zit ongeveer op de helft. Ja, exact weet ik het natuurlijk niet het is lastig inschatten zo zonder weegschaal.

Wel heb ik een ontzettend goede reden om er een aan te schaffen en af te vallen, maar wat die reden is vertel ik jullie nog lekker niet! Jullie lezen het wel terug op mijn blog…

P.s. Wil je mijn change of lifestyle die ik probeer te bewerkstelligen volgen? Of zelf afkomen van de liefde-haat verhouding met de weegschaal?
Lees dan hier de eerste uit de reeks change of lifestyle- Week1: Personal trainer

1 Reactie

  1. mei 11, 2017 / 12:00 pm

    Vreselijk! Ik kijk niet eens meer op dat ding joh… x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: