Deze week stond geheel in het teken van geven en ontvangen. Het begon allemaal op zondag met Moederdag. We maakten een lekker ontbijt klaar voor mijn moeder, maar ook voor mijn vader want die was jarig vandaag. Er kwam familie langs en we zaten lekker buiten met z’n allen!

Deze week begon ik mijn week goed. Ik had me voorgenomen om netjes 3x in de week te gaan sporten en gezond te eten. And so I did! Zoals te zien aan mijn snapshots heb ik deze week goed mijn best gedaan. Ik begon elke dag met een gezonde eiwittenshake. Handy 2 go!

Ook stond deze week een beetje in het teken van persoonlijke verzorging voor mij. Zo ging ik naar de kapper waar ik mijn haar liet doen en de zomer haartrends 2016 besprak. Maar ook maakte in een post over de Diadermine dagcrème waar ik zo gek op ben. Dat bedacht ik me vorige week doordat mijn dagcrème ineens op was…

Ik vulde een enquête van bol.com in en won een mooie zilveren lovesnote armband. Hier zal ik later nog een artikel over maken om hem te showen en waarom ik de armband zo vet vind.

Besefte me deze week dat het leven draait om geven en nemen, maar mostly it’s all about giving… Als je geeft zonder er iets voor terug te verwachten dan ontvang je soms ook onverwachts iets moois…

Ook ben ik bezig geweest met iets leuks voor Me-licious, onder andere het re-stylen van het logo, de rest vertel ik nog lekker niet. Is het je opgevallen dat het is veranderd?

Wat vinden jullie van het gerestyled logo van Me-licious?
Let me know what you did last week…