Snapshots- Weather is sweet

De afgelopen twee weken heb ik een beetje gerommeld met deze rubriek. Sorry daarvoor. De feestdagen vielen elke keer net op woensdag! Ook had ik niet zoveel gepost op Instagram behalve heel veel eten… I Know erg fout!

Deze rubriek wordt verplaatst naar het weekend, omdat het dan beter uit komt om de plaatjes van Instagram af te halen. So you all know. De afgelopen twee weken ben ik goed bezig geweest met sporten ik ging elke week 3 en afgelopen week zelfs 4 keer. En uhm.. ja voeding? Ik heb een hoop gezonde dingen gegeten, helaas heb ik alleen van alle foute dingen foto’s gemaakt. Let’s get serious ik moet echt minder zondigen, anders zijn al die workouts ook een beetje voor niks. Althans het leegt lekker mijn hoofd en ik word er relax van, maar afvallen zit er niet in met dit eetpatroon:(

Het werd lekkerder weer buiten en dat was ook te zien aan de planten en bloemetjes in onze omgeving. Ik word hier echt super vrolijk van. Jammer dat het met Koningsdag echt Poepweer was. Ik heb deze dag ook eigenlijk niks gedaan… Lekker binnen gebleven.

Afgelopen twee weken hebben we en leuke win-actie gehad voor een Good Luck ketting waar goed op is gereageerd. De winnares heeft inmiddels een e-mail gehad en de ketting wordt naar haar opgestuurd! Jeej!

En verder… ja verder waren we heel druk met iets waar ik jullie nu nog lekker niks over ga vertellen! Want dat komt over een week of 2 aan bod:)

Happy Weekend iedereen!

2 Reacties

 1. mei 8, 2016 / 11:25 am

  Wat goed dat je zo aan het sporten bent! Food looks very good woman.

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 9, 2016 / 11:53 am

   Als het op werk druk is, heb ik extra motivatie om te gaan trainen. Lekker even je hoofd leegmaken. Maar ja de zomer komt er weer aan en die bikini wil ik toch ook wel dragen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: