Home » Fashion » Swarovski Shine activity tracker

Swarovski Shine activity tracker

Swarovski Shine activity tracker

Een activity tracker lijkt de nieuwe rage te zijn onder mensen die graag een gezonde lifestyle hebben. Tot nog toe waren er alleen maar acticity trackers die er erg sportief en mannelijk uitzagen. Zo’n activity tracker staat niet echt elegant om een vrouwenhand en zeker niet naar een feestje! Dus ja wat doe je dan? Draag je toch een activity tracker? Of wacht je op een alternatief?

Gelukkig is het niet meer nodig om op een alternatief te wachten. Swarovski startte in samenwerking met Misfit een tracject om een activity tracker te lanceren: De shine collection. Misfit heeft veel kennis op gebied van de tracking technologie die je beweging meet.  Je kunt de activity tracker dragen als ketting en als armband. Het resultaat: de Swarovski Shine activity tracker is geweldig! De activity tracker is verwerkt in een prachtige steen (shine). Door de steen op je telefoon neer te leggen kun je je gegevens aflezen. Geen telefoon in buurt? Dan tik je tweemaal op de steen en die laat het door middel van licht zien hoe ver je van de doel verwijdert bent.

De shine is niet alleen een activity tracker, maar ook een horloge. Als je dubbel klikt op de steen synchroniseert hij de tijd met je mobiel. Ook helpt de activity tracker je slaap te tracken en in combinatie met de app kun je ook je voedsel verbruik per dag loggen. In combinatie met de sportband is de shine activity tracker waterproof. Je kunt er dus ook gewoon mee zwemmen. Handig in de zomer! Het is niet nodig om de crystal activity tracker op te laden. De batterij gaat 6 maanden mee. Er is ook een versie die werkt op zonne-energie en dus nooit opgeladen hoeft te worden.

Swarovski Shine activity tracker

Swarovski Shine activity tracker collectie & prijzen

De collectie van Swarovski en Misfit bestaat uit twee nieuwe activity trackers en uit negen accessoires (drie armbanden, drie polsbanden en drie kettingen). De accessoires werken samen met de bestaande Misfit Shine, die $99,- kost. Maar ze kunnen ook gecombineerd worden met de twee nieuwe trackers: een kristallen Shine ($169) of een Shine die werkt op zonne-energie en daardoor nooit opgeladen hoeft te worden ($249).

De bovengenoemde prijzen zijn overigens nog niet bevestigd en het is ook nog niet duidelijk wanneer de Swarvoski collectie van Misfit verkocht gaat worden. Wel is duidelijk dat eerst de Amerikaanse en Chinese markt aan de beurt zijn. Je kunt wel een pre-order plaatsen op de websites van beide merken. Joepie!

Zou jij de Swarovski Shine activity tracker willen hebben?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: