Nike Free Fit TR 3

Nike TR3-1

Mijn gezonde lifestyle heeft zo zijn voordelen.. hier werd ik laatst in de sportschool op gewezen. Wat heb jij een vette kicks! Uhhh mijn schoenen bedoel je? Ja, super tof en goed bijpassend bij je outfit!

Om heel eerlijk te zijn heb ik ze niet perse gekocht voor de looks, maar meer omdat ik wilde dat de schoenen goed zouden ademen en mijn voeten goed zouden ondersteunen tijdens het sporten. Maar eerlijk is eerlijk ook ik zelf ben best wel weg mijn nikies!

Nike Free Fit TR 3

Deze nikes heb ik gekocht voor het fitnessen hier zijn ze ook speciaal voor gemaakt. TR staat voor training. Deze patta’s zijn super licht! Waar bij deze schoenen extra aandacht aan is besteed, is het punt waar je je veter vast strikt. Normaal zit dit deel altijd te strak of niet lekker bij andere sportschoen merken. Maar nike heeft hier wat op gevonden, dus geen zere voeten meer… Deze nike voelt eigenlijk als een soort sok om je voet. How nice!

Nike TR3-2

Ook hebben ze een zool met een erg goede grip die ook nog eens flexibel is!

Nike TR3-3

Ze hebben deze schoen in veel verschillende kleurstellingen, dus voor ieder wat wils!

Mijn mening

Ik trek deze beauty’s met heel veel plezier aan naar de sporschool. Ze zitten niet alleen lekker maar passen ook nog eens goed bij de rest van mijn outfit. Als ik er complimentjes over krijg, ben ik extra gemotiveerd om te gaan trainen. Joehoe!

Welke schoenen draag jij tijdens het fitnessen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: