10 Random facts about me

10 random fact about me

Van de week besefte ik me dat ik nu al een tijdje blog, maar dat jullie nog heel weinig over mij weten.  Het leuk mee leuk om 10 random facts about me te delen die jullie nog niet wisten…

1. Nee ik ben niet Arabisch, ook niet Portugees, spaans of Turks! Ik ben half hindoestaans, half Nederlands. Trots op de Indiaase cultuur en stiekem geniet ik van best of both worlds!

2.Ik heb heel lang aan Thaiboksen gedaan. Vanaf dat ik een jaar of 12 was tot mijn 21ste. Ik ben ermee gestopt omdat ik merkte dat werk en thaiboksen qua timing niet echt te combineren was..(maar ook de blauwe plekke auch!)  Zelf vind ik het nog steeds jammer, maar ik heb ook geen moeite gedaan om het weer op te pakken. Ik kijk nog steeds graag naar boks wedstrijden, al is dit misschien wel een beetje mannelijk.

3. Tot twee keer toe heb ik een beugel gehad omdat mijn gebit weer scheef trok. Oeff dat was geen pretje. Maar nu staat het er allemaal netjes recht in!

4. Vanaf mijn twaalfde heb ik een neuspiercing. Hij is klein maar fijn en ik ben er nog steeds blij mee en trots op. Bij Hindoestanen is een neuspiercing echt een cultureel iets… vandaar dat je zoveel Hindoestaanse mensen met een neuspiercing ziet.

5. Ben altijd overal te vroeg aanwezig. Ik kom graag op tijd en verwacht dat eigenlijk ook onbewust van anderen. Vind het gewoon niet netjes om te laat te komen en het maakt me dan ook onbewust nerveus als ik dreig niet op tijd te zijn op een afspraak. Mijn man vraagt wel is wat gebeurd er dan? Vergaat de wereld? En mijn antwoord is dan JA!

6. Doorratelen is iets waar ik super goed in was en nog steeds ben! Tegenwoordig kan ik ook goed luisteren, maar als ik ergens dol enthousiast over ben? The words just flow…

7. Een maand na mijn 18de haalde ik mijn rijbewijs. Ik was een van de eerste die een pasje kreeg in stead of het roze papiertje. Deze heb ik nu alweer 11 jaar! Mijn motor rijbewijs heb ik inmiddels 6 jaar in het bezit. Ik maak zo nu en dan ook graag een tour op mijn BMW 650 GS.

8. Als mensen me zien zijn ze vaak verbaasd over mijn leeftijd. Ja, ik ben echt 27. Ik weet dat ik niet erg lang ben, maar liefst 1 meter 60 lang (uhuhuh kort) daar zal het vast ook wel een beetje aan liggen.

9. Als we aan het eten zijn bewaar ik altijd het lekkerste voor het laatst. Heel dom als je dan vol zit, want dan past het er niet meer bij!

10. Ik freak out als mensen zonder reden aan me zitten en dan voornamelijk aan mijn haar! Zelfs mijn moeder mag niet aan mijn haar zitten. Mijn man is daarop een uitzondering offcourse ;)

Dat waren 10 feitjes over mij. Nu kennen jullie me weer een stukje beter…

Over welk feitje ben jij het meest verbaasd?

2 Reacties

 1. Kubra
  augustus 21, 2015 / 8:07 pm

  Hai Marie,

  Wat grappig om dit allemaal over je weten. Ik zag de titel staan en dacht kijken of ik iets tegen kom wat ik niet weet.. Nou nummer 10 wist ik niets van! De volgende x ga ik de hele tijd aan je haar zitten! Dan maak je ook maar een uitzondering voor mij. Hihi. Leuk, je blog! Ga zo dooooor!

  -xx- Kubra

  • augustus 21, 2015 / 9:59 pm

   Ow nowh! Nu weet je van mijn fetish.. gosh! Ik doe mijn haar gewoon voortaan in een knot als ik kom. Dan valt er minder te aaien en aan te raken hahah! Misschien moet jij ook zo’n blog beginnen, zodat ik ook weet wat jouw fetish zijn :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: