Surprise – Mijn tweede babyshower verrassing

Zaterdag 30 september stond ik vroeg op om met mijn man en kleintje te gaan ontbijten bij Zula in Arnhem. Ik vond al dat we best een eind weg gingen ontbijten, maar ach het zou vast gezellig zijn. Dus zo gezegd zo gedaan. Toen ik eenmaal thuis kwam moest mijn man zogenaamd heel erg plassen en kreeg ik de huissleutel om naar binnen te gaan. Maar toen ik het huis binnen stapte, was alles roze versierd, zat de woonkamer vol met roze gekleurde vrouwen en stonden er overal lekker hapjes en cadeau’s. SUPRISE Babyshower!

Het thema van de babyshower was pastel. Dit kwam terug in de slingers en in de ballonnen. Daarnaast natuurlijk veel roze, omdat we een meisje krijgen. Er waren heerlijke cupcakes met red velvet en chocolade vulling en een prachtige taart die ook nog eens verrukkelijk smaakte.

Ze hadden onze eettafel super leuk aangekleed met allemaal eten erop. En ook een super leuk Neon lampje met Oh baby erop! Daarnaast had iedereen wat lekkers te eten gemaakt. Van kisir, tot aan turkse pizza, salade en börek. Hmmm! Al dat eten dat past toch helemaal niet meer ;) Gelukkig kon de rest wel lekker eten!

Alle tantes van ab waren er. En ook al mijn vriendinnen. Jeetje dit had ik echt niet zien aankomen. Zelf had ik al eerder een babyshower cadeau lijstje voor een dochter gemaakt. Hier ha dik allemaal cadeaus opgezet die ik graag wilde hebben. Of dingen die ik nog echt nodig had. En wat een mazzel had ik, want ik kreeg heel veel dingen die op de lijst stonden. En ook van die standaard handige dingen, zoals hydrofiele luiers.

Wat voelde ik me in het zonnetje gezet. En dat voor de tweede keer! Ik heb een geweldige, onvergetelijke dag gehad en wil mijn vriendinnen Michelle en Melanie ontzettend bedanken voor de organisatie. Ze hebben alles uit de kast getrokken om het speciaal te maken en dat is gelukt! En natuurlijk ook alle lieve vriendinnen die aanwezig waren!

Hieronder zie je nog een reel die ik maakte en deelde op instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: