Blogboot – Slim schoonmaken 2023

Blogboot slim schoonmaken 2023

Vandaag vertel ik je meer over mijn deelname aan de blogboot slim schoonmaken 2023 editie. En met welke fijne merken ik hier allemaal kennis maakte. Naast het ontdekken van nieuwe producten en merken, staat de blogboot slim schoonmaken 2023 ook voor een grote dosis gezelligheid onder blog collega’s. Ben je nieuwsgierig geworden naar de nieuwe merken en producten waarmee ik kennis maakte? Lees dan snel verder…

Blogboot schoonmaak editie 2023-01

Blogboot Slim schoonmaken 2023

We vaarde afgelopen dinsdag door de mooie Amsterdamse grachten met de blogboot slim schoonmaken 2023 editie. O.a. mogelijk gemaakt door Marquerita van Marstyle en de fijne boot van Starboard Boats. Dit zijn omgebouwde militaire boten, voorzien van een batterij aan accu’s, zodat de boot stil en milieuvriendelijk zich door de grachten kan voort bewegen. Maar natuurlijk kun je ze ook gewoon boeken wanneer je een bedrijfsfeestje of uitje wilt organiseren.

 

Blogboot schoonmaak editie 2023-WOLF-garten (1)

WOLF-Garten

Als eerste mochten we kennismaken met het nieuwe systeem van WOLF-Garten. In de 100-jarige geschiedenis van WOLF-Garten is het multi-star® kliksysteem één van de bekendste systemen. Met slechts één klik kunnen meer dan 70 opzetstukken voor alle tuinklussen worden aangesloten. In principe kun je dus met één steel alle tuinklussen klaren. Het systeem is zeer flexibel, omdat alle opzetstukken gecombineerd kunnen worden met bijna alle stelen. Lang, kort, van hout of van aluminium: elke steel wordt gekenmerkt door een perfecte greep en zeer goede ergonomische eigenschappen. Doordat je een lange steel gebruikt, krijg je tijdens het werken in de tuin geen last van je rug. De steel van het multi-star systeem is namelijk verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat een ieder ergonomisch kan werken.

Blogboot schoonmaak editie 2023-WOLF-garten

Zo maakte we kennis met de klassiek variant van Multi-star, ons werd de hark en trekker en schrobber gedemonstreerd. De trekker en schrobber zijn erg handig voor het slim schoonmaken van je ramen of bijvoorbeeld je plavuizen. En de bladhark om alle dode bladeren uit je tuin te verwijderen. Beide handige tools. Maar ook maakte we kennis met het allernieuwste op dit vlak. Namelijk de E-Multi-star.Een nieuwe, ergonomische accu-basissteel met meerdere uitbreidbare gereedschappen. Te weten de grasschaar, de afkanter (voor de overgang tussen gras en stenen), en de voegenborstel, de oppervlakte borstel voor steen en voor hout (reinigingsborstel voor het verwijderen van vuil en onkruid van terrassen, opritten of vlonders).

Blogboot schoonmaak editie 2023-WOLF-garten (2)

Handig: je hangt de steel op in de muurbevestiging die tegelijkertijd de oplader is. Het handvat heeft een D-vorm zodat hij gemakkelijk vast te pakken is. Tevens is hij heel licht van gewicht. Zelf ben ik erg geïnteresseerd in de tegelborstel, aangezien onze tegels elke lente wel weer een goede schoonmaak kunnen gebruiken.  Met een hogedrukreiniger krijg je toch snel last van opspattend vuil en lege voegen. Met de tegelborstel van WOLF-garten zou dit niet het geval zijn. Ook zou ik wel eens willen weten hoe de heggenschaar werkt, ondanks dat die niet aan ons is gedemonstreerd. Ik heb van die vervelende heggen voor het huis, die ik vanaf de lente elke maand met de hand knip en dit is toch best veel werk. Dat moet makkelijker kunnen toch?

Geïnteresseerd in de prijzen, of wil je meer informatie lezen? Deze vind je op de website  van WOLF-Garten.

Blogboot schoonmaak editie 2023-Alka-Spermidine

Alka

Ook makte we kennis met Alka® Spermidine Forte , dit is een een basisch spermidine complex met B-vitamines en zink. De natuurlijke spermidine en B-vitamines
worden verkregen uit speciaal geteeld boekweitkiemmeel. Dankzij de exclusieve kweekmethode bevat dit product een bijzonder hoge concentratie aan spermidine, maar liefst 3 mg
per capsule. Wat is daar nu zo bijzonder aan hoor ik je denken? Spermidine stimuleert een belangrijk proces in je lichaam, namelijk autofagie. Spermidine ondersteunt de werking van het immuunsysteem door verbetering van de T-cellen. T-cellen ruimen vreemde of beschadigde cellen in het lichaam op. Dat kunnen verouderde cellen zijn of cellen die door virussen geïnfecteerd zijn. Hierdoor heeft Spermidine een behoorlijk aantal voordelen. Ik soms ze hieronder voor je op.

Voordelen Alka Spermadine:

  • Draagt bij ter ondersteuning van een gezond zuur-base evenwicht
  • Helpt het (natuurlijk) immuunsysteem van de lichaamscellen
  • Helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen
  • Draagt bij aan het proces van celvernieuwing
  • Goed voor het concentratievermogen
  • Goed voor de gemoedstoestand
  • Goed voor het geheugen
  • Activeert de natuurlijke energie in het lichaam
  • Draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid
  • Zorgt mede voor een goede weerstand

Samengevat kun je dus stellen dat als je opzoek bent naar een middel om je lichaam te helpen gezond te blijven, je zeker eens de Alka Spermadine zou meoten proberen.
Voor meer informatie zie de website van Alka.

Blogboot schoonmaak editie 2023-Naturalsenz

NaturalSenz

NaturalSenz is een merk dat heel goed past in deze Blogboot – schoonmaak editie. Met hun producten dragen ze namelijk bij aan een schonere en duurzamere toekomst. De wasmiddelen bestaan voor meer dan 98 procent uit puur natuurlijke ingrediënten. Hierdoor is het wasmiddel niet schadelijk voor de natuur. Dankzij de uitgekiende samenstelling is een wastemperatuur van 20 graden al genoeg voor een stralend resultaat. Dat scheelt ook nog eens in het energieverbruik, en dus in de uitstoot van CO2. Dus dubbel zo milieuvriendelijk.

Er zijn twee varianten van het NaturalSenz wasmiddel verkrijgbaar, een variant voor de witte was en een variant voor de gekleurde was.

De NaturalSenz wasmiddelen zijn verkrijgbaar via Bol.com voor een prijs van € 9,99. En binnenkort ook via Ekoplaza.
Wil je meer weten? Kijk voor informatie op de website van NaturalSenz.

Blogboot schoonmaak editie 2023-Sorbo (1)

Sorbo

Sorbo demonstreerde een hoop fijne artikelen en had deze ingedeeld in een badkamer pakket en een keukenpakket. Natuurlijk zijn beide pakketen even fijn, alleen de ruimte die je er meer schoonmaakt is anders. Ik koos het pakket voor de badkamer, want die heeft bij ons toch altijd wat meer aandacht nodig. De keuken, daarmee zijn we erg pietje precies! Ik licht de producten die ik meekreeg kort toe en ga ze ook lekker uitproberen.

Dust Magnet

De Dust Magnet is gemaakt om rond dwarrelend stof te arresteren. Deze veelzijdige stofwisser vangt stof en houdt dit vast. Waar er voorheen werd gewerkt met wegwerp stofwissers, kun je de Dust Magnet nu gewoon afwassen. Goed voor het milieu en je portemonnee.

Tip: ook erg handig voor in de auto, hier hebben we ook vaak veel stof, maar hier vergeten we een doekje overheen te halen.

Wonder Sponge

Ga de strijd aan met lastige strepen en vlekken! Deze wonderspons weet wel raad met vlekken op je sneakers, potlood- en penstrepen en ander vuil op gladde oppervlakken! Denk bijvoorbeeld aan je keuken of je eettafel.

All Purpose Cleaner & Refill

Laat je huis stralen! Voeg alleen water toe in deze herbruikbare fles (gemaakt van 100% gerecycled plastic) en maak je krachtige en milieu-vriendelijke reiniger die met gemak vuil verwijdert.
Is de fles leeg? Koop de sachets en hergebruik de fles; lekker duurzaam!

Bathroom Squeegee

Voorkom kalk- en vuilaanslag met de handige Sorbo Bathroom Squeegee! Deze siliconen wisser veegt jouw tegels en douchewanden streeploos droog.

Bathroom Pad

Versla zeep- en kalkresten in de badkamer! Verwijder hardnekkig vuil met de krasvrije scrubzijde en laat het sanitair weer glanzen met de zachte zijde van deze badkamerspons.

Bathroom Wonder

Zeg maar dag tegen vervelende kalk- en zeepresten: boen kalk weg en laat jouw sanitair weer stralen! Zowel de scrub- als de poetszijde laten geen krassen achter.

Bathroom Cleaner & Refill

Voeg alleen water toe in deze herbruikbare fles (gemaakt van 100% gerecycled plastic) en maak je krachtige en milieuvriendelijke reiniger die met gemak
kalkaanslag en zeepresten verwijdert. Laat jouw badkamer stralen! Is de fles leeg? Koop de sachets en hergebruik de fles; lekker duurzaam!

De producten van Sorbo zijn verkrijgbaar via de verschillende warenhuizen en supermarkten zoals o.a. Plein of Jumbo.
Wil je meer informatie over de producten? Deze vind  je op de website van Sorbo.

Blogboot schoonmaak editie 2023-Tricel Soda

Tricel Soda

Soda is een milieuvriendelijk alternatief voor de vele reinigingsmiddelen in de markt. Door de verschillende toepassingsmogelijkheden kan met dit product het hele huis worden schoongemaakt. En dat is best een aangenaam idee. Zo kun je met soda de wasmachine ontkalken, of je wasbak of waterkoker. Maar ook het onstoppen van de gootsteen of afvoer is gaat super makkelijk met Tricel Soda. last van vieze geurtjes? Strooi grof soda onderin de afvalbak, container of op de afvoer om vieze geurtjes te neutraliseren. Daarnaast is Soda natuurlijk een goede allesreiniger voor allerlei klusjes. Het fijne? Je hebt maar 1 eetlepel nodig per liter. Ook het ontvetten van je oven, vaatwasser of firtuur is een piece of cake met soda. En niet alleen in huis, maar ook in de tuin komt Soda van pas. Bijvoorbeeld wanneer je groene aanslag van je tegels wilt verwijderen.

Het leek me mooi om de WOLF-garten borstel te proberen in combinatie met de Tricel Soda tegen groene aanslag in de achtertuin. Ik hou je op de hoogte of dit is gelukt en hoe dit bevallen is.

De Tricel Soda is te koop via Bol.com , maar ook verkrijgbaar via Ah, Jumbo
Meer informatie over de toepassingen en verkooppunten vind je op schoonmakenmetsoda.nl

Blogboot schoonmaak editie 2023-02- iRobot rumba i8

iRobot

Heb jij al een schoonmaakrobot in huis? Zo niet, dan kun je je zeker orienteren op de schoonmaakrobot’s van iRobot. De robots zijn ontworpen met een prachtige gedachte, namelijk tijd teruggeven, want we moeten al zoveel op een dag. De robot doet zijn werk wanneer jij hier niet toe in staat bent, of er gewoonweg geen zin in hebt. Zo heb je verschillende varianten van de iRobot, eentje die past bij ieder budget of eisen.

Wil jij graag gebruik maken van de stofzuig én dweil functie en heb je en hoogpolig tapijt? Dan kun je bijvoorbeeld het beste gaan voor de iRobot Roomba Combo j7+. Deze tilt als enige van alle iRobot’s de dweil volledig boven het tapijt. Je kunt hem ook wel vergelijken met een cabrio ;)

P.s. Leuk om te weten is dat we op de blogboot slim schoonmaken 2023 editie gelijk gebruik konden maken van de dweilfunctie van deze iRobot. Ik gooide namelijk een blikje cola om waar de iRobot wel raad mee wist. Een mooie manier om dit te demonstreren en zo zie je, je hoeft helemaal geen huis te hebben om iRobot te kunnen gebruiken. Op een boot werkt het ook prima!

Blogboot schoonmaak editie 2023-02- iRobot rumba i8

En heb je een heel groot huis, of hou je gewoon niet zo van de stofzuiger leeghalen? Dan kun je het beste keizen voor de Roomba Combi i8 robotstofzuiger. Deze is namelijk zelf legend, en laat al zijn afval achter in het afvalstation.

Blogboot schoonmaak editie 2023-04 blog collega's

Al met al was het een erg gezellige middag met al mijn blog collega’s. Ik heb weer een hoop bijgeleerd. De Amsterdamse grachten bewonderd en met een aantal merken en producten kennis gemaakt waar ik vooraf nog niet zo heel veel over wist. Wie weet komt er over één van de producten nog een vervolg blog als ik over een product bijvoorbeeld razend enthousiast ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: