Over mij

Liefsmarielle.nl is een persoonlijke beauty- en lifestyle blog opgericht door Mariëlle Meray. Ruim 6 jaar geleden ben ik deze blog gestart met als doel mensen nieuwe dingen uit te laten proberen. Zo kan het gaan om een product dat ik review of om een hotspot waar ik over vertel. Wanneer ik een geweldige hebbedingetje tegenkom voor een betaalbare prijs, een goede film heb gezien of een nieuwe trend ontdek deel ik dat graag met mijn volgers. Ik hou van zingen onder de douche, gitaar spelen, ben gek op fotografie, lekker eten en probeer daarnaast ook nog is gezond te leven! 

Mama zijn is mij op het lijf geschreven en het beste wat mij ooit is overkomen! Maar het moederschap is niet alleen rozengeur en maneschijn. Nee, het brengt ook vele uitdagingen, vragen en ontzettend veel andere leuke ontwikkelingen met zich mee. Ik neem je mee op journey, want hoe leuk is het om tips te krijgen van een andere mommy?

De onderwerpen die voorbij komen op Liefsmarielle.nl hebben vooral te maken met lifestyle, en beauty maar ook recepten, uitjes, restaurants en interieur komen aan bod. En sinds de geboorte van Zayn vind je een hoop informatie en tips over zwangerschap, baby en mama-gerelateerde zaken.

Doelgroep: De voornaamste doelgroep van mijn blog zijn vrouwen in de leeftijd categorie van 15 tot 45 jaar. 

Wat komt er wanneer online?

Mijn intentie is om vijf dagen per week van maandag tot vrijdag nieuwe blogpost online te plaatsen. Naast liefsmarielle.nl ben ik aan het werk als incident en change coördinator. Vandaar dat het best wel eens kan zijn dat er een dag niets online komt. Niet getreurd ik plan altijd een tijdje vooruit, zodat jij niks hoeft te missen!

F.A.Q.

Waarom heet de website Liefsmarielle.nl?
Ik was op zoek naar een naam voor mijn blog. Iedereen die mij goed kent weet dat ik er zo nu en dan een eigen woordenboek op na houdt met zelf bedachte woorden. Zo zei ik dus als ik dingen leuk vond melicious! Mijn vertaling voor ik vind het leuk of ik vind iets lekker. Na verloop van tijd voldeed deze naam niet meer. Ik kreeg aan de hand van het schrijven van blogs, en antwoord op persoonlijke vragen vaak terug dat ik zo lief was. Zo kwam ik op de naam Liefsmarielle.nl, gemakkelijker te onthouden en ook beter te spellen en vinden.

Wie ben ik?
Mijn naam is Mariëlle Meray, ik ben 33 jaar, heb de opleiding Communication Multimedia Design (HBO ) doorlopen en succesvol afgerond. In mijn dagelijkse leven ben ik incident en change coördinator bij een bouwbedrijf. Ik hou ik van creatief zijn, mensen helpen en alles dat met de Turkse of Indiase cultuur te maken heeft. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met make-up. Ook kijk ik graag series en films, ben een echte foodie en ga graag uit eten. Ik hou van activiteiten ondernemen en het ontdekken van nieuwe producten of gadgets. En als ik nog wat tijd over heb,  ga ik graag opzoek naar nieuwe hotspots, waar je lekker kunt eten of heerlijk kunt vertoeven. En daarnaast ben ik ook nog moeder van een prachtige zoon Zayn.

Wat is je afkomst?
Ik ben van Hindoestaanse komaf, en getrouwd met Abdullah, die zelf van Turkse afkomst is. Thuis ben ik opgevoed met de Nederlandse, maar ook de Hindoestaanse cultuur. Want mij moeder of ‘ Mai’ zoals ze graag genoemd wordt is gewoon Nederlands. Ik ben dus een halfbloedje en mag genieten van niet alleen Best of Both worlds, maar best of Three Worlds!

Inmiddels mag ik mezelf namelijk ook een beetje Turk noemen. Nee, natuurlijk ben ik niet écht Turks. Inmiddels praat ik al een aardig woordje Turks, hou ik erg van Turks eten en het maken van Turkse recepten en ben ik verliefd op Istanbul. En tegenwoordig ook regelmatig te vinden in Konya.

Welke camera ik gebruik?
Bijna alle foto’s op mijn blog worden geschoten met de Canon 750D. Deze heb ik van mijn man voor mijn 27ste verjaardag gekregen. Wat een lieverd is het hé! En het mooie is dat niet alleen ik, maar ook jullie er van kunnen genieten! Wil je meer weten over hoe ik mijn blogfoto’s maak?

Lees dan ook: Zo maak ik mijn blogfoto’s

Liefs, Mariëlle

Indien je contact wil opnemen dan kan dat. Vragen staat vrij en van jouw feedback leer ik naar alle waarschijnlijkheid ook nog eens wat!

1 Reactie

  1. juni 4, 2019 / 11:23 pm

    Wat leuk eindelijk een desi gevonden op het blog. Ik ben zelf Pakistaans!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: