Over mij

Hey wat goed om je te zien! Hi ik ben Mariëlle, 34 jaar, en maak dagelijks artikelen over beauty, lifestyle en mama gerelateerde cotent.

Ik heb de opleiding Communication Multimedia Design (HBO ) doorlopen en succesvol afgerond. In mijn dagelijkse leven ben ik Regie Incident Manager iets heel anders dan wat ik hier doe. Het gaat voornamelijk om het management van grote IT verstoringen.

Ik hou van creatief zijn, mensen helpen, en eigenlijk alles dat met de Turkse of Indiase cultuur te maken heeft.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met beauty en make-up producten. En daarnaast ben ik een echte foodie en ga graag uit eten. Ik ga dan ook ga graag opzoek naar nieuwe restaurants, waar je lekker kunt eten of heerlijk kunt vertoeven. Of naar fijne plekken om met mijn partner of gezin op uitje te gaan.

Daarnaast zing ik graag onder de douche, speel ik gitaar, ben ik gek op fotograferen en doe ik aan Muay Thai boksen. En alsof wat ik net opnoemde nog allemaal niet genoeg is, probeer ik ook nog eens gezond te leven!

Het is mijn missie is om vrouwen zoals jij te helpen ontdekken welke make-up en huidverzorging het beste bij hen past. En daarmee je aan te zetten om wat meer tijd voor jezelf te nemen. Daarnaast voorzie ik je van de laatste beauty &, lifestyle nieuws, want ik weet what’s happening.

Naast beauty, heb ik ook een échte voorliefde voor eten. Want liefde gaat door de maag toch? Daarom deel ik met jou mijn favoriete recepten. En geef ik je tips voor dát leuke restaurant of die hotspot waar jij écht heen zou moeten gaan.

Natuurlijk ben ik geen échte interieurstylist, toch ben ik wel gek van mooie accessoires. En interieurtips, daar wordt bijna elke vrouw wel blij van.

Naast dat ik veel beauty en lifestyle gerelateerde artikelen schrijf, staat ook het moederschap op Liefsmarielle.nl centraal. Dat het moederschap niet over rozen gaat, dat is een groot understatement.

Naast een trotse catmom, ben ik ook mama van een prachtige zoon die de naam Zayn draagt. Natuurlijk wil je als moeder het allerbeste voor je kleintje. En het moederschap brengt naast veel leuke eerste keren, ook vele uitdagingen met zich mee. Of het nu gaat om krampjes, beter slapen of er samen gezellig op uit. I got your back!

Mijn doel is om jou dagelijks in je kracht te zetten en te inspireren. Ik neem je mee op mijn journey, en deel graag mijn eigen ervaringen op Liefsmarielle.nl met je. Zit je er klaar voor?

1 Reactie

  1. juni 4, 2019 / 11:23 pm

    Wat leuk eindelijk een desi gevonden op het blog. Ik ben zelf Pakistaans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: