Disclaimer

vrouw met laptop op schoot disclaimer

Onderaan mijn artikelen vermeld ik altijd netjes of ik de producten zelf gekocht heb of gekregen. Soms komt het ook voor dat er een betaalde samenwerking, betaalde link of affiliate link voorbij komt. In dit overzicht leg ik je duidelijk uit wat de voorgaande termen inhouden.

ZELF GEKOCHTE PRODUCTEN

Deze lijkt mij duidelijk, de producten in dit artikel heb ik op eigen initiatief zelf gekocht of betaald. Deze producten heb ik aangeschaft omdat ik hier zelf enthousiast over ben of gewoon erg benieuwd naar was om te testen voor de website.

GEKREGEN PRODUCTEN

Ik krijg regelmatig producten toegezonden van cosmetica bedrijven, webshops of pr bureaus om te reviewen voor Liefsmarielle.nl. Reviews bevatten altijd mijn eerlijke mening, of ik het product nu zelf gekocht of gekregen heb. Wanneer ik een product gratis gekregen heb en review, vermeld ik dit onderaan het artikel door middel van de volgende melding:

* Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf 

AFFILIATE LINKS

Onder elk artikel vermeld ik vaak waar de producten te koop zijn en link ik de webshop. Vaak maak ik hier gebruik van een affiliate link. Als jij via deze link iets besteld krijg ik een klein percentage van jouw netto bestelwaarde. Hier betaal jij niet voor, maar de webshop betaald dat aan mij als dank dat ik hun webshop link en jij daardoor dus een aankoop hebt gedaan. Als bezoeker merk je er verder niets van, de webshop en prijzen blijven altijd hetzelfde. Uiteraard heb je zelf de keuze om via mijn link een aankoop te doen of niet.

BETAALDE LINKS

Steeds vaker zie je betaalde links voorbij komen in artikelen. Het artikel is dus niet gesponsord, maar alleen de link. Veel bedrijven willen graag hoger in Google komen en hebben daarbij links nodig op kwalitatieve goede site’s. Deze bedrijven kopen dus een link in op mijn website en de content daaromheen maakt voor hun niet uit. Als de link passend is bij de categorieën waar ik over schrijf, wil ik nog wel eens zo een link plaatsen. Deze link is voor de Google Ranking.

BETAALDE CONTENT – GESPONSORD ARTIKEL

Een betaald of gesponsord artikel is een artikel dat op verzoek van een klant is geschreven, hiervoor ontvang ik een vergoeding. En dit wordt ook wel een advertorial genoemd. In deze artikelen vertel ik een boodschap die de klant wil laten overkomen op het grote publiek (op mijn site, jullie dus).

** Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf

EVENTS

Ik ben een aantal keer per jaar te vinden op events die bepaalde merken organiseren om hun nieuwe diensten of producten te laten zien. Dit zijn events waar ik heen ga om te netwerken en mij te laten informeren over de nieuwe diensten of producten. Als tegenprestatie krijg ik vaak een goodiebag en niet betaald, tenzij anders is aangegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: