Preview | Catrice my little pony limited edition

Catrice my little pony limited edition

De nieuwe Catrice My Little Pony Limited Edition zorgt voor een perfecte finish voor een frisse en speelse look met Felle regenboogkleuren en zachte pasteltinten. De collectie bestaat uit een oogschaduwpalet met 12 gecoördineerde kleuren en verschillende effecten, een highlighter, Lip & Cheek Activator en vier prachtige nagellaken die gegarandeerd de harten van alle beautylovers en pony-fans sneller laten kloppen Kijk je mee?

Cuteness overload: Catrice my little pony limited edition

Felle regenboogkleuren en zachte pasteltinten – de nieuwe Catrice assortiment update My Little Pony Limited Edition zorgt voor een perfecte finish voor een frisse en speelse look. In samenwerking met de speelgoed- en entertainmentleverancier Hasbro roept Catrice jeugdherinneringen op en brengt onze kleine vierbenige vrienden weer tot leven in de vorm van super schattige beauty must-haves.

My Little Pony fascineert fans van alle leeftijden sinds 1983 en neemt ze mee naar een betoverende wereld vol avontuur. Het begon allemaal 40 jaar geleden met een paar schattige vierbenige vrienden om mee te spelen en te verzamelen. Vanaf dat moment zijn er meerdere series en films gemaakt met veel nieuwe vriendjes die samen door dik en dun gaan. Geïnspireerd op de kleurrijke wereld van de little ponies viert deze collectie met een regenboogdesign vriendschap in al zijn facetten.

Catrice my little pony highlighter

My little pony highlighter – € 6,99

Het grootste geluk van de wereld is op de rug van een pony rijden: de Pegasus pony op de
verpakking van de highlighter verwelkomt alle My Little Pony fans onder de beautyliefhebbers.
Binnenin betovert de zachtroze glinsterende CATRICE My Little Pony Highlighter ons en biedt
een superschattige finish. Met de wilde manen in 3D-look is de textuur een ware blikvanger. Dankzij
de highlighter zijn slechts een aantal stroken met een kwast alles wat nodig is om je teint te voorzien
van een prachtige glow – de bleekroze tint flatteert alle huidtypes. Een geïntegreerd spiegeltje zorgt
voor looks onderweg en laat snelle touch-ups toe.

Catrice my little pony oogschaduw

My little pony eyeshadow palette – € 12,99

Met zijn schattige Pegasus pony is het CATRICE My Little Pony Eyeshadow Palette een ware blikvanger aan de buitenkant. Het matte oppervlak van de verpakking doet daarnaast denken aan het materiaal waarvan de little ponies van de legendarische speelgoedserie zijn gemaakt. In het palet zitten 12 perfect op elkaar afgestemde kleuren in delicate pasteltinten en gedurfde, levendige nuances met verschillende effecten. Dit zorgt ervoor dat je een verscheidenheid aan unieke oogmakeup stijlen kunt creëren met matte en glinsterende finishes. Het oogschaduwpalet bevat een geïntegreerde spiegel – perfect voor touch-ups onderweg.

Catrice my little pony nagellak

My little pony nail lacquer – € 2,99

Deze nagellakken in vier betoverende pasteltinten zijn de kers op de taart voor een perfecte My Little
Pony look. Mintgroen, lichtblauw, een lichte perziktint en roze – elk kleur van de CATRICE My Little Pony Nail Lacquers heeft zijn eigen design met een eenhoorn-, aarde- of Pegasus-pony op de dop. Perfect om te sparen – voor diegenen die geen keuze kunnen maken met deze prachtige collectie.

Catrice my little pony cheeck activator

My little pony lip & cheek activator – € 4,99

Het is magie! De aanvankelijk transparante textuur van de CATRICE My Little Pony Lip & Cheek Activator transformeert in een unieke tint roze wanneer het in contact komt met de natuurlijke pHwaarde van de huid en lippen. Dit zachte vleugje kleur creëert een unieke, natuurlijke finish. Lipstick en blush zijn verenigd in één product – en het zit in een praktisch stick-formaat met een My Little Pony design. De Lip & Cheek Activator past gegarandeerd in elke handtas, zodat je hem altijd bij de hand hebt.

Mijn mening

Terwijl ik deze update maak, heb ik alleen maar het liedje van My little pony in mijn hoofd. Dat zegt wel iets over de nostalgie die dit bij mij teweeg brengt. Vooral de highlighter en het oogschaduw palette spreken mij erg aan. De nagellakjes zijn ook erg schattig, maar durf ik niet op mijn kaptafel te zetten zonder dat mijn nichtjes ze in beslag nemen als ze langs komen. Oeps! Het zijn redelijke schappelijke prijzen voor de producten en ik denk dan ook dat deze Catrice My little Pony limited edition collectie zo uitverkocht is!

Verkrijgbaarheid

De Catrice My Little Pony collectie is verkrijgbaar bij Kruidvat van eind april tot eind mei 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: