Hema labelmaker

Hema labelmaker

Ik was opzoek naar een goede manier om mijn kruidenpotjes in de keukenlade te labelen. Maar hoe dat wist ik nog niet precies. Ik was al een tijdje aan het kijken naar verschillende labelmakers, maar vond ze erg duur. Tot ik deze Hema labelmaker in het viezer kreeg. Dit is nou typisch zo’n gadget waarvan je niet wist dat je het nodig hebt, totdat je hem in gebruik neemt. Ik gebruik deze labelmaker echt voor alles! Kruidenpotjes, left-overs in de koelkast, datums op kruidenzakjes in de voorraadkast, datum labels op mijn foto’s en zo kan ik nog wel even doorgaan… Lees je mee in deze Hema labelmaker review?

Hema labelmaker verpakking

Verpakking

De verpakking vind ik niet bijzonder. Hij is grijs en op de achterkant staat er een uitleg, hoe je de HEMA labelmaker moet gebruiken. Er zitten twee rolletjes tape in de verpakking. De labelmaker werkt dus met tape die je erdoorheen steekt. En twee verschillende soorten wieltjes.

En het goede nieuw is, is dat de tape ook nog eens los te koop is in verschillende kleuren. Geen saaie labels meer dus! Er is een setje met neonkleuren, en een setje met onder andere zwart en goud.

Ik vind wel erg jammer dat er niet alleen een setje is met alleen zwart aangezien ik die toch het meeste gebruik.

Hema-labelmaker

Werking

Je klikt de rondje vast en schuift daarna de tape aan de zijkant vast aan de label maker. Hierna stop je de stop de tape tussen het schijfje. En dan kan je beginnen met labels maken!

Dit doe je door het schijfje te draaien op het gewenste symbooltje en dan het handvat in te drukken. Hierna schuift de tape automatisch door en kan je het volgende symbool kiezen. Het werkt eigenlijk super simpel!

Er zit ook een schaartje op het schijfje waar je het tape mee af kunt knippen, maar bij mij werkt dat niet goed.

Ik trek zelf de tape eruit tot het lang genoeg is om met een schaar af te kunnen knippen. Dat vind ik het handigste werken.

Ennuh wil je een lege ruimte tussen je symbolen, letters of tekens? Dan kun je het beste het handvat lichtjes indrukken, zo komt er geen afdruk op en heb je toch een spatie.

Hema labelmaker

Gebruik

Zelf gebruikte ik de labelmaker om al mijn voorraadpotten te voorzien van ingrediëntlabels. Ik was op zoek naar een mooie en nette manier, waarbij ik ook nog eens gemakkelijk van labels kon wisselen mocht dit nodig zijn.

Hema labelmaker label

De labels zien er strak en netjes uit en een bijkomend voordeel is dat ze ontzettend goed plakken!

Hema labelmaker label op kruidenpotje

I feel so organized now. Ik ga ze ook nog gebruiken voor laatjes en bakjes met DIY spullen! En voor de houdbaarheidsdatum van sommige van mijn make-up spullen die ik wat minder gebruik.

Lees ook: kruiden opbergen in de keuken lade

Prijs en verkrijgbaarheid

De Hema Label Maker is verkrijgbaar in het zwart en roze voor €10 bij alle filialen van HEMA en online.
Een set met 4 losse rolletjes tape kost €4,50.

Krijg jij nu ook de neiging om dingen te gaan labelen en organizen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: