Preview | Catrice Sun Glow collectie

Een gezonde, zacht gebronsde en glowy huid past perfect bij de zomer. Catrice komt met een Limited Edition collectie voor deze zomer, namelijk de Catrice Sun Glow collectie. Een collectie waarin een aantal mooie make-up items zijn opgenomen om te stralen tijdens de zomerdagen.

Zo vind in de collectie prachtige bronzing- en stralende highlight kleuren. Zijdezachte poedertexturen en zacht glinsterende, vloeibare producten. Ook perfect als je vakantie tint al wat begint te vervagen tegen het eind van de zomer.

Kijk je mee naar de limited edition items in deze collectie?

Sun Glow Glowy Face & Body Highlighter – € 6,39

Deze extra grote, geperste poeder highlighter geeft lichaam en gezicht een prachtige glow, dankzij de licht reflecterende pigmenten en zijdezachte textuur.

Sun Glow Highlighting Fluid – € 4,69

Deze vloeibare highlighter creëert een zacht glinsterende finish op het gezicht en is gemakkelijk te doseren dankzij de pipet applicator. Je kunt de fluid natuurlijk ook mengen met je foundation. Zo krijg je een subtiele glow.

Sun Glow Face & Body Brush – € 6,39
Deze brush is gemaakt van kwalitatieve, synthetische haartjes en is geschikt voor zowel lichaam als gezicht. Met deze kwast is het simpel om poedertexturen aan te brengen met ronddraaiende bewegingen.

Sun Glow Bronzing Powder – € 5,29

Een prachtige glow en frisse teint laten het heerlijke, zomerse gevoel net wat langer duren. Of je nu kiest voor een matte finish bij het contouren, een zachte glans voor stralende accenten of een dewy metal effect voor extra glans: deze drie Bronzing Powders zijn erg fijn en bieden een prachtige look– zonder zon!

catrice-sun-glow-bronzing-fluid

Sun Glow Bronzing Fluid – € 4,69

Deze vloeibare bronzer bevat super fijne glansdeeltjes en creëert een glow, die de huid er net zo gebruind uit laat zien als na een ontspannende vakantie in de zon. Je kunt dit product op specifieke delen van het gezicht aanbrengen of mengen met je foundation voor een natuurlijk uitziende teint.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Catrice Sun Glow collectie is van half augustus tot half september exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.  

Wat een heerlijke producten zitten er in de Catrice Sun Glow collectie voor deze zomer!

Zelf ben ik erg benieuwd naar de vloeibare bronzer.
Een zongebruind tintje is nooit weg toch? En jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: