3 prachtige Aliexpress Highlighters voor bijna niets…

3 prachtige Aliexpress Highlighters

Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op highlighters. Het leek me leuk om jullie vandaag kennis te laten maken met 3 prachtige Aliexpress Highlighters die ik kocht voor bijna niks. Ik laat je swatches zien en vertel je wat ik er van vind. Lees je met me mee?

3 prachtige Aliexpress Highlighters

Deze 3 prachtige Aliexpress Highlighters zijn van het merk HengFang. Voor mij een onbekend merk op het moment van bestellen, maar een beetje research wijst uit dat dit een erg populair merk op Alieexpress is. Het zijn liquid higlighters, die vloeibaar zijn, zodat je ze makkelijker kunt uitsmeren. Je hebt natuurlijk ook de poeder highlighters, maar het leek me leuk om deze voor de verandering eens uit te proberen.

De verpakking is niet heel bijzonder. Een simpel HengFang logo in de vorm van een driehoek en een zwarte dop. De rest van de verpakking is doorzichtig. En het doosje waar de highlighters in verpakt zitten is geel. Er staat groot op de verpakking: Highlight Liquid. Let’s find out of deze highlighters echt zo goed zijn!

3 prachtige Aliexpress Highlighters

Het borsteltje doet goed zijn werk en voelt prettig aan. Al vind ik hem toch meer lijken op een applicator van een lipgloss.

3 prachtige Aliexpress Highlighters

Ik bestelde de highlighters in kleuren; 01 – Bronze/goud, 02 – beige/oranje en 03 – zilver/wit.

3 prachtige Aliexpress Highlighters

01 – Bronze/goud – achtige kleur vind ik zelf het mooist voor bij een wat donkere huidskleur.

3 prachtige Aliexpress Highlighters

De 02 – beige/oranje en 03 – zilver/wit passen beter bij een lichte huidskleur, maar kunnen ook gebruikt worden op een donkere huid.

3 prachtige Aliexpress Highlighters

Het pigment van deze higlighters is echt extreem. Zoals je ziet op de swatch op mijn hand hieronder. Dit is de highlighter met de meeste kleur de 01 – Bronze/goud. Door de reflectie ziet hij er heel anders uit dan in het flesje. Maar jemig wat is hij mooi! Ik ben helemaal verliefd.

3 prachtige Aliexpress Highlighters

Hier zie je een swatch van de 02 – beige/oranje. Je ziet dat deze wat meer tegen het licht roze aanzit.

3 prachtige Aliexpress Highlighters

Hieronder zie je de 03 – zilver/wit. Deze vind ik zelf het minst mooie. Maar ik denk dat dit echt met mijn getinte huidskleur te maken heeft.

3 prachtige Aliexpress Highlighters

Hoe hard ik mijn best ook deed, het fotograferen van deze highlighters vond ik ontzettend moeilijk.  De pigmentatie is zo goed, dat ze alleen maar licht reflecteren. Hierdoor kreeg ik ze niet zo goed op de foto zoals zei in het echt eruit zien.

Hieronder heb ik de highlighters afgeveegd met een zakdoekje en dan zien ze er weer heel anders uit. Ze lijken minder kleur te hebben, maar schijn bedriegt hoor! Je ziet zeker wel het verschil ik kleur. En geloof me als ik zeg dat ze in het echt er nog veel mooier uitzien dan op deze foto’s.

3 prachtige Aliexpress Highlighters

Een mooie foto van de highlighter op mijn cheek kon natuurlijk niet ontbreken. Omdat de andere twee kleuren mij niet echt staan, hieronder alleen een swatch van de 01 – Bronze/goud.

3 prachtige Aliexpress Highlighters

Maar zoals je ziet lijkt hij meer wit dan goud of bronze. Het is maar net hoe het licht valt.

Ik ben super blij met deze 3 prachtige Aliexpress Highlighters. Ze blijven goed zitten en de pigmentatie is super! Als je denkt dat ik de 02 en 03 niet ga gebruiken, omdat ze op mijn jukbeenderen iets te aanwezig zijn, dan heb je het mis! Ze zijn prachtig om aan te brengen op mijn ogen, als oogschaduw of onder mijn wenkbrauwbot.

En wil je helemaal gaan voor een shine-on look? Dan kan je de highlighter mengen door je foundation. Maar gebruik alsjeblieft een klein beetje… want deze higlighters zijn super gepigmenteerd en je wilt echt niet voorschut lopen!

Deze 3 prachtige Aliexpress Highlighters zijn al 2236 keer besteld en kosten € 1,17 per stuk. Is de link verlopen? Zoek dan op ‘hengfang cosmetic highlighter’.

Gebruik jij dagelijks highlighter? En zou jij één van deze 3 prachtige Aliexpress Highlighters bestellen?

Meer make-up reviews lezen? Bekijk dan het make-up archief eens.

31 Reacties

 1. april 30, 2018 / 10:04 am

  Zo goedkoop?? Bizar zeg! Ik vind het zelf dus altijd zonde om aan dit soort producten (die ik weinig gebruik) zoveel geld uit te geven, dus dit is dan wel een uitkomst. Ze zien er mooi uit!

 2. april 30, 2018 / 10:20 am

  Geen geld voor deze producten. Ik heb zelf nog nooit iets via Aliexpres besteld maar onze kinderen zijn er enthousiast over. En jij ook, zo te zien. goede deal.

 3. april 30, 2018 / 10:30 am

  Wauw wat een prachtige foto’s!
  Ik heb deze highlighters wel eens voorbij zien komen op Aliexpress.
  Wat een goede pigmentatie en dat voor zulke lage prijsjes. Wat een prachtige glow kun je ermee maken zeg.
  Misschien dat ik als highlighterfreak deze ook maar eens moet aanschaffen haha. Leuk artikel!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 1, 2018 / 12:53 pm

   Ik zou ze zeker kopen als je een highlighter freak bent ;)

 4. april 30, 2018 / 10:47 am

  Ik gebruik nooit highliters en was al even blij dat je een foto plaatst met wat je er precies mee moet doen :) maar ik vind het dus wel heel mooi en stralend bij jou staan en super prijs ook!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 1, 2018 / 12:53 pm

   Thanks Lodi, dat is lief van je! Ieder zo zijn ding ;)

 5. april 30, 2018 / 10:49 am

  Interessant, maar idd wel heftig. Je zou de highlighters onder je foundation kunnen aanbrengen zodat ze wat subtieler worden.
  Eventueel mengen met je skin care als je geen foundation gebruikt.

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 1, 2018 / 12:54 pm

   Jep, is ook een goede, had ik al in het artikel vermeld, but thanks voor de tip!

 6. april 30, 2018 / 11:30 am

  Wow dat is geen geld en ze staan je prachtig. Toch zou ik ze niet snel kopen. Voor dat geld verwacht ik ‘dierenleed’ en meuk in een product ; ) en dat smeer ik liever niet op. Betaal liever meer!

 7. april 30, 2018 / 11:35 am

  ik koop ook heel vaak op aliexpress, en ik moet zeggen deze highlighters zijn echt wel impressive
  ze doen het heel goed!

  liefs
  KArlien

 8. april 30, 2018 / 11:43 am

  Wat een mooi effect! vind dat toch altijd spannend om make up te halen van alie.

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 1, 2018 / 12:55 pm

   Me 2 hoor kim, ik koop niet zomaar alles vaak vraag ik eerst even de ingrediënten op. En als ik het niet vertrouw dan koop ik het niet. Dit was gewoon voor de lol eens iets proberen :)

 9. april 30, 2018 / 11:47 am

  Nee, ik gebruik eigenlijk nooit een highlighter. Ik ben meer van de blush, als ik iets gebruik. Ik vind het wel erg mooi staan!

 10. april 30, 2018 / 12:18 pm

  ‘Shine bright like a diamond!’ Wat een mooie intense highlighters.

 11. april 30, 2018 / 12:29 pm

  Ik gebruik het nooit, maar die eerste die je hebt uitgezocht is prachtig! Ik vind het alleen spannend als iets zo goedkoop is. Wat zit erin? Heb je geen last van irritaties gekregen? Nu heb ik een heel gevoelige huid en is veel een no-go. Zeker nu ik merk dat mijn eczeem-reacties van heel vroeger nu in extreme vorm terugkomen. Het staat je heel mooi in ieder geval.

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 1, 2018 / 12:57 pm

   Hey Rory, Zelf heb ik geen last gehad van irritaties. Ook heb ik geen gekke dingen kunnen vinden in de ingrediënten lijst van de verkoper. Maar als je al last hebt van een gevoelige huid en het risico niet wilt lopen dan zou ik gewoon gaan voor je oude vertrouwde make-up ;)

 12. april 30, 2018 / 1:35 pm

  Leuk om eens een review te lezen over een Aliexpress make up product. Staan alle ingrediënten er goed op?

 13. april 30, 2018 / 1:37 pm

  Dat ziet er goed uit zeg. Deze doen hun naam beslist eer aan. Fijn dat dit bij AliExpress te koop is.

 14. april 30, 2018 / 3:05 pm

  De bronze/goud staat je echt prachtig! En wat een hoop pigment voor producten van Aliexpress. Heb daar altijd mijn twijfels over, maar dit ziet er goed uit.

 15. april 30, 2018 / 3:09 pm

  Wat een pareltjes! Ik verwacht nooit zoveel van Ali maar deze zien er goed uit! Ik gebruik dagelijks een highlighter, dan vind ik mezelf er toch iets frisser uitzien op een of andere manier haha.

 16. april 30, 2018 / 4:26 pm

  Ze zien er wel erg mooi uit, ali express heeft soms erg fijne producten

 17. april 30, 2018 / 5:03 pm

  Mooie highlighters! Toch zou ik het niet zo snel kopen op AliExpress.

 18. april 30, 2018 / 7:28 pm

  hahhaa, wat ben ik ook een sukkel! Ik dacht bij high-lights aan markeerstiften: dit was even iets anders. Ik heb het blog met studie gelezen

 19. mei 1, 2018 / 1:35 am

  Ik bestel veel via AliExprrss maar nooit make up. Het ziet er zeker niet verkeerd uit voor de prijs

 20. mei 1, 2018 / 8:58 am

  Wow, dat ziet er nog best gaaf uit, en zeker voor die prijs. Ik vraag me altijd alleen af wat er voor een troep in kan zitten als het zo goedkoop is.

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 1, 2018 / 1:01 pm

   Helemaal met je eens Jamey, daarom is het leuk om eens te proberen zeker bij navraag van de ingrediënten maar ik zou niet zomaar alles bestellen. Natuurlijk blijft het daarna nog steeds twijfelachtig wat erin zit.

 21. mei 1, 2018 / 10:16 am

  Wat een prachtige highlighters en fijne prijs. Toch koop ik zelf geen make-up via Aliexpress :)

 22. mei 3, 2018 / 9:56 am

  Ziet er heel erg mooi uit. Zelf koop ik echter geen cosmetica bij ome AliExpress, ik haal dat liever bij een vertrouwde winkel, haha

 23. mei 5, 2018 / 10:54 am

  Ik ben nog niet zo handig met highlighter. Ik ben al snel te bang dat het teveel gaat glimmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: