3 prachtige Aliexpress Highlighters

Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op highlighters. Het leek me leuk om jullie vandaag kennis te laten maken met 3 prachtige Aliexpress Highlighters die ik kocht voor bijna niks. Ik laat je swatches zien en vertel je wat ik er van vind. Lees je met me mee?

3 prachtige Aliexpress Highlighters

Deze 3 prachtige Aliexpress Highlighters zijn van het merk HengFang. Voor mij een onbekend merk op het moment van bestellen, maar een beetje research wijst uit dat dit een erg populair merk op Alieexpress is. Het zijn liquid higlighters, die vloeibaar zijn, zodat je ze makkelijker kunt uitsmeren. Je hebt natuurlijk ook de poeder highlighters, maar het leek me leuk om deze voor de verandering eens uit te proberen.

De verpakking is niet heel bijzonder. Een simpel HengFang logo in de vorm van een driehoek en een zwarte dop. De rest van de verpakking is doorzichtig. En het doosje waar de highlighters in verpakt zitten is geel. Er staat groot op de verpakking: Highlight Liquid. Let’s find out of deze highlighters echt zo goed zijn!

3 prachtige Aliexpress Highlighters

Het borsteltje doet goed zijn werk en voelt prettig aan. Al vind ik hem toch meer lijken op een applicator van een lipgloss.

3 prachtige Aliexpress Highlighters

Ik bestelde de highlighters in kleuren; 01 – Bronze/goud, 02 – beige/oranje en 03 – zilver/wit.

3 prachtige Aliexpress Highlighters

01 – Bronze/goud – achtige kleur vind ik zelf het mooist voor bij een wat donkere huidskleur.

3 prachtige Aliexpress Highlighters

De 02 – beige/oranje en 03 – zilver/wit passen beter bij een lichte huidskleur, maar kunnen ook gebruikt worden op een donkere huid.

3 prachtige Aliexpress Highlighters

Het pigment van deze higlighters is echt extreem. Zoals je ziet op de swatch op mijn hand hieronder. Dit is de highlighter met de meeste kleur de 01 – Bronze/goud. Door de reflectie ziet hij er heel anders uit dan in het flesje. Maar jemig wat is hij mooi! Ik ben helemaal verliefd.

3 prachtige Aliexpress Highlighters

Hier zie je een swatch van de 02 – beige/oranje. Je ziet dat deze wat meer tegen het licht roze aanzit.

3 prachtige Aliexpress Highlighters

Hieronder zie je de 03 – zilver/wit. Deze vind ik zelf het minst mooie. Maar ik denk dat dit echt met mijn getinte huidskleur te maken heeft.

3 prachtige Aliexpress Highlighters

Hoe hard ik mijn best ook deed, het fotograferen van deze highlighters vond ik ontzettend moeilijk.  De pigmentatie is zo goed, dat ze alleen maar licht reflecteren. Hierdoor kreeg ik ze niet zo goed op de foto zoals zei in het echt eruit zien.

Hieronder heb ik de highlighters afgeveegd met een zakdoekje en dan zien ze er weer heel anders uit. Ze lijken minder kleur te hebben, maar schijn bedriegt hoor! Je ziet zeker wel het verschil ik kleur. En geloof me als ik zeg dat ze in het echt er nog veel mooier uitzien dan op deze foto’s.

3 prachtige Aliexpress Highlighters

Een mooie foto van de highlighter op mijn cheek kon natuurlijk niet ontbreken. Omdat de andere twee kleuren mij niet echt staan, hieronder alleen een swatch van de 01 – Bronze/goud.

3 prachtige Aliexpress Highlighters

Maar zoals je ziet lijkt hij meer wit dan goud of bronze. Het is maar net hoe het licht valt.

Ik ben super blij met deze 3 prachtige Aliexpress Highlighters. Ze blijven goed zitten en de pigmentatie is super! Als je denkt dat ik de 02 en 03 niet ga gebruiken, omdat ze op mijn jukbeenderen iets te aanwezig zijn, dan heb je het mis! Ze zijn prachtig om aan te brengen op mijn ogen, als oogschaduw of onder mijn wenkbrauwbot.

En wil je helemaal gaan voor een shine-on look? Dan kan je de highlighter mengen door je foundation. Maar gebruik alsjeblieft een klein beetje… want deze higlighters zijn super gepigmenteerd en je wilt echt niet voorschut lopen!

Deze 3 prachtige Aliexpress Highlighters zijn al 2236 keer besteld en kosten € 1,17 per stuk. Is de link verlopen? Zoek dan op ‘hengfang cosmetic highlighter’.

Gebruik jij dagelijks highlighter? En zou jij één van deze 3 prachtige Aliexpress Highlighters bestellen?

Meer make-up reviews lezen? Bekijk dan het make-up archief eens.