4711 Floral Collection Jasmine eau de cologne

4711 Floral Collection Jasmine eau de cologne verpakking en flacon

Het merk 4711 ken ik van vroeger. Mijn Oma die gebruikte het bijvoorbeeld al. Nu zul je denken zo’n oudjes parfum daar ga ik echt niet aan beginnen hoor. Maar niks is minder waar als ik zeg dat deze parfum sensueel en prikkelend is. Om die reden leek het me leuk om voor jullie vandaag deze 4711 Floral Collection Jasmine eau de cologne te reviewen. Lees je mee?

4711 Floral Collection

Wat 4711 zegt over de Floral collection:

Een boeket lichtgevende rozen voor het jubileum, een wandeling door een laan vol heerlijk zoete jasmijn, de aanblik van een weelderige lila haag: bloemen zeggen meer dan duizend woorden – en hun geur roept een onvoorstelbaar gevoel van geluk op. Het verpakkingsontwerp van 4711 Original Eau de Cologne, de iconische onder de Colognes, krijgt een nieuwe kleur die geschikt is voor elke individuele geurcreatie. De geuren zijn geïnspireerd op de frisheid van 4711 Original Eau de Cologne en zijn zowel vrouwelijk als zacht, met andere woorden bloemig en fris. De geurvarianten roos, jasmijn en lila van de Floral Collection zijn vanaf eind 2019 verkrijgbaar.

Met de nieuwe bloemige nuances van roos, jasmijn en lila breidt 4711 nu het klassieke portfolio van 4711 Original Eau de Cologne uit met drie andere geuren die niet alleen de gewone gebruiker zullen bekoren. De bloemige frisheid van deze varianten weerspiegelt nogmaals de diversiteit van het 4711 House of Fragrances – een frisheid die een welkome afwisseling biedt ten opzichte van de geliefde geurklassieker. Elk van de geuren van de Floral Collection is opgedragen aan een bepaalde bloem, die haar unieke parfum orkestreert. Een prachtig cadeau voor diegenen die het iconische karakter van 4711 Original Eau de Cologne waarderen of gewoon hun genegenheid willen tonen door “het met bloemen te zeggen”.

4711 Floral Collection Jasmine eau de cologne verpakking en flacon

4711 Floral Collection Jasmine eau de cologne

Zo bevat de 4711 Floral Collection Jasmine zoals de naam het al zegt de bloemige geur van witte jasmijn. Wat staat voor sensuele vrouwelijkheid. Het zoete en intensieve aroma van deze bloemige essence zou een verleidelijk effect hebben.

Verpakking

De verpakking is simpel, maar heeft toch de look van dé 4711 die we gewend zijn. De kleuren zijn zacht en de dop heeft een luxe uitstraling. Hij heeft namelijk een gouden kleuren.

4711 Floral Collection Jasmine eau de cologne flacon

Op de achterkant van de verpakking vind je een omschrijving van de parfum en meer informatie over de ingrediënten die erin zitten.

4711 Floral Collection Jasmine eau de cologne verpakking

Geurnoten

Topnoot: Bergamot, theenoten
Hartnoten: jasmijn, neroli
Basisnoot: cederhout, tonka, muskus

4711 Floral Collection Jasmine eau de cologne

Mijn mening

De 4711 Floral Collection Jasmine eau de cologne is naar mijn mening een sensuele, sierlijke en prikkelende parfum. Ik hou ervan! Hij is fris door de lichte en citrusfrisse noten. En door het toevoegen van neroli, thee en bergamot komt de jasmijn geur nog meer tot zijn recht. Op de achtergrond zorgen houtnuances en het fluweelzachte aroma van de tonkaboon met een vleugje musk voor een langdurige, plezierige geur. Heerlijk om gewoon naar je werk te dragen of tijdens een avondje uit.

Prijs en verkrijgbaarheid

De 4711 Floral Collection Jasmine eau de cologne is verkrijgbaar vanaf €24,99 bij Bol.com, Douglas en bij Notino.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: