5x zomerse wallpapers voor desktop of mobiel

5x zomer wallpapers

De afgelopen dagen is het flink warm geweest in Nederland en net nu we helemaal gewend zijn aan de zomerse temperaturen begint het kwik weer wat te dalen en komt er ineens Regen! Om het zomer gevoel niet helemaal kwijt te raken tijdens het leren of op kantoor heb ik een aantal zomerse wallpapers voor jullie uitgezocht.

5x zomerse wallpapers voor desktop of mobiel

Met de zomer in volle gang, is het tijd om je desktop of laptop een verfrissende make-over te geven. Eén van de eenvoudigste en meest effectieve manieren om dat te doen, is door gebruik te maken van een zomer achtergrond telefoon of zomer achtergrond laptop. Deze kleurrijke en inspirerende achtergronden kunnen niet alleen een vleugje vrolijkheid toevoegen aan je scherm, maar bieden ook tal van voordelen voor zowel je humeur als je productiviteit. 

FLAMINGO_DESKTOP-WALLPAPER preview

Flamingo’s– Als je houd van roze en van flamingo’s (how cute!) dan is deze wallpaper echt iets voor jou!

lookingflyinjuly-wallpaper-preview

Looking fly in July– Wie kleed dit met zich weer nou niet zomers aan? Zomerse temperaturen betekend rokjes, jurken, topjes en spaghetti bandjes….
Sunglass– En vergeet vooral je zonnebril niet op te zetten wanneer je naar buiten gaat. De UV straling is er niet minder om. Voor de coole mensen onder ons dus deze zonnebrillen collectie.

SUNGLASS-wallpape-previewr

ICECREAM_DESKTOP-WALLPAPER preview
Ice cream– Normaal zijn ijsjes erg fleurig en gekleurd, deze wallpaper is iets terughoudender. Handig want op het werk wil ik geen schaamrood op mijn kaken hebben als een collega met me mee moet kijken op mijn laptop. Ben jij ook een ijsjes freak?

DESKTOP-WATERMELON preview
Watermeloentjes – Als er één soort fruit is dat bijna iedereen eet, is het wel de meloen. Er zijn verschillende variaties maar ik ga voor de dansen watermeloentjes. Super mooie en unieke illustratie en ik word er blij van!

Ga jij voor fruitig of voor cool? Laat me weten welke wallpaper jullie het leukste vinden en waarom?

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: