8 leuke blogs om te volgen

Zelf blogs schrijven vind ik fantastisch, maar ik lees ook graag de blogs van mede bloggers. Vandaag besteed ik aandacht aan 8 andere blogs die zeker de moeite waard zijn om te volgen en ook in mijn favorieten lijstje voor komen. Lees je mee?

beauty-unboxing

Wat ik zo leuk vind aan Beauty-unboxing.nl is dat Jamy geen random posts online plaatst. Nee ze geniet van elke blogpost die ze schrijft, dat is ook echt wel te merken aan de onderwerpen die op haar blog voorbij komen. Zo begon ze met haar passie make-up, maar schrijft ze nu ook over fashion en lifestyle. Wat haar echt onderscheid van andere bloggers is het testpanel, deze blog posts lees ik echt met plezier. Lezers krijgen de kans om producten of diensten te testen en geven hun mening over het product. Hoe cool is dat?

ordinary-odd

ordinaryodd.nl, de naam zegt het al. Anders dan normaal, daardoor valt de blog van Irina op. Ik raakte bekend met haar blog door de Gwen Stefani make-up look. En ook de week recaps vind ik super leuk om te lezen. Ze schrijft over uiteenlopende dingen, waardoor het telkens weer een verassing is wat er online komt.

Budgetella

Stiekem hoop ik toch wel dat er een aantal mensen zijn die dit online magazine kennen: Budgetella.nl Want wie budgetteert nou niet anno 2016? Roxanne geeft regelmatig bespaar tips zodat genieten en budgetteren toch samen kunnen gaan. Maar ook schrijft ze over andere onderwerpen, lifestyle, beauty, mode, reizen en eten niet te vergeten.

ikhouvanbeauty

Astrid schrijft op Ikhouvanbeauty.nl over haar liefde voor hoe kan het ook anders, beauty! Ze post reviews, maar ook tutorials over bijvoorbeeld nailart. Gelukkig schrijft ze niet alleen over dure merken, dus voor ieder wat wils!

matte&shimer

Ook al ben ik geen beauty addict, toch volg ik Matteenshimmer.nl al wat langer. Mariska is een knappe meid met oog voor beauty. Ze creëert regelmatig mooie looks, waar ik zelf wel jaloers op kan zijn. Naast beauty zie je hier ook regelmatig fashion en lifestyle artikelen voorbij komen.

esmees-lifestyle

Esmeelifestyle.nl viel bij mij op door de prachtige foto’s die ik telkens voorbij zie komen. Deze meid kan fotograferen en schrijven ook niet te vergeten. Je vind hier veel uiteenlopende posts van personal, lifestyle tot aan beauty. Toen ik haar tassenverslaving ontdekte had ik helemaal en klik en kon ik het niet laten om telkens terug te blijven komen.

daphne-lippman

Daphne kan heerlijk schrijven, zo kan ik dus lekker lezen op www.Daphnelippmann.nl Haar column Dillema op Dinsdag is super leuk om te lezen. Ze bespreekt dilemma’s die van de website dilemmaopdinsdag komen. Er zitten soms erg herkenbare dingen bij. Zo zou ik soms ook wel eens willen dat ik kon reizen van de ene naar de andere plek met een druk op de knop. Heerlijk nooit geen file meer…

girlslabel.com

Zoals jullie weten wordt ik binnenkort mama en ik was helemaal in de veronderstelling dat ik een meisje kreeg. Zo kwam ik terecht op de website:  www.girlslabel.com. Een hele fijne websites, waar je ook blogs met uittips, kleding, shops etc op kunt vinden. Zeker even het bezoeken waard als je moeder bent van een meisje ;)

Heb jij zelf een leuke blog of ken je nog een leuke blog die ik zeker in mijn favorieten moet opnemen? Let me know!

6 Reacties

 1. mei 27, 2016 / 12:20 pm

  Lief dat je andere bloggers in het zonnetje zet. De meeste ken ik nog niet.

 2. mei 27, 2016 / 10:41 pm

  Een aantal kende ik nog niet, dus die ga ik ook even meteen bekijken.

 3. mei 29, 2016 / 8:18 pm

  Super lief stukje dat je over me hebt geschreven. Dankjewel!

 4. mei 30, 2016 / 7:10 pm

  Wat een lief stukje, dankjewel! Dat motiveert me iedere keer weer om door te gaan. x

 5. mei 30, 2016 / 10:52 pm

  Dank je wel voor je lieve stukje over mijn blog! Xx

 6. maart 13, 2022 / 12:23 pm

  Bedankt voor het delen, heb weer kennis kunnen maken met een aantal leuke bloggers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: