8 miniband oefeningen voor een gezond en fit lichaam

Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal!

Omdat mijn vlogs zo goed bekeken worden en ik zelf ook super enthousiast begin te raken over het vloggen (lees ik ben van mijn camera angst af!) Lijkt het me leuk om jullie elke vrijdag te trakteren op een nieuwe vlog. Dus vanaf deze week zul je elke vrijdag een vlog online zien komen.

Deze week gaat de vlog over goed voor je lichaam zorgen, want dit is belangrijk. Beweging speelt een grote rol om je gezond te voelen, maar het ook te zijn. Ik kreeg van Fysiosupplies een aantal minibands opgestuurd en ik ben gaan uittesten waarom je ze zou moeten gebruiken. Zelf was ik gelijk overtuigd en om ook jou gezond en fit te laten voelen geef ik je vandaag 8 oefeningen met de miniband die ik 3x per week thuis uitvoer.  Zo hoop ik je te inspireren ook het gezonde pad op te gaan. Schuif al die excuses aan de kant! Want met de minibands kun je overal trainen! Ik vertel je waarom ik vind dat je echt minibands moet hebben! Meer info in de vlog…

Ben je op zoek naar meer Healthy artikelen of vlogs?
Klik dan hier om deze te bekijken.

Ga jij deze 8 miniband oefeningen voor een gezond en fit lichaam uitproberen thuis?


*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf .
Lees hier de disclaimer.


 

7 Reacties

 1. augustus 18, 2017 / 10:22 am

  Ik heb wel eens met zo’n band in mijn handen gestaan, maar houd het nog maar even bij hoelahoepen.

 2. augustus 18, 2017 / 10:43 am

  Dit kende ik eigenlijk nog helemaal niet dus thanks voor de tip!

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 18, 2017 / 10:45 am

   Yw Bianca. Ik maakt er kennis mee bij de Fysio :)

 3. augustus 18, 2017 / 10:47 am

  Nog niet eerder van gehoord maar ga het onthouden. Momenteel heel even rust omdat ik net 600 kilometer in 6 dagen heb gefietst. Maar zeker om op te pakken als ik weer ga sporten.

 4. augustus 18, 2017 / 1:02 pm

  Wat grappig zeg! Ik heb er echt nog nooit eerder van gehoord.

 5. augustus 18, 2017 / 7:57 pm

  Dit kende ik totaal nog niet. Ziet er gemakkelijk uit en eens iets wat niet veel plaats inneemt om weg te zetten. Heb zo iets voor buikspieren en dat neem zoveel plaats in en gebruik het eigenlijk niet eens

 6. augustus 18, 2017 / 11:53 pm

  Voor mij is dit ook nieuw maar het lijkt me zeker een optie! Handige tip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: