Achter-het-scherm-nieuwe neefjes en kvk

Goeden middag Allemaal,

Deze post komt iets later online, omdat het gisteren een klein beetje laat werd. Mijn man doet mee aan de ramadan, zelf mag ik er niet aan mee doen vanwege gezondheidsredenen. We bleven gisteren samen wakker tot 3 uur zodat hij nog kon eten voordat de volgende dag weer in ging.

Deze week heb ik niet zo heel veel te melden… maar ik heb wel een leuk nieuwtje! Sinds kort staat Me-licious ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dit betekend dat vanaf donderdag mijn blog officieel mijn bedrijfje aan het worden is. Hoe leuk is dat?

Afgelopen week stond bij ons in het teken van verhuizen en pfffoe wat is dat een werk! Ik kan niet wachten tot het achter de rug is en we helemaal in ons eigen huisje kunnen gaan wonen.

Met het uitpakken van je verhuisdozen kom je de gekste dingen tegen… en ja waar laat je het allemaal? haha nou dat is dus een goeie vraag waar ik de hele week mee gesteggeld heb. Gelukkig is nu het meeste ingepakt en bijna alles af. In de loop van de weken zal ik nog wat gerelateerde posts plaatsen omtrent onze verhuizing.

Natuurlijk zijn jullie super benieuwd naar hoe het eruit ziet? Maar dat ga ik lekker niet laten zien. Het is nog niet helemaal af en zeker niet toonbaar met alle verhuisdozen.

Ook erg leuk nieuws is dat ik afgelopen week tante ben geworden van twee prachtige mannetjes. Een tweeling,  ömer en Fatih heten ze. Gisteren ben ik lekker bij ze op visite geweest en heb ik flink met ze geknuffeld. Wat zijn ze klein en schattig en lief! Badderen vond ik nog iets te eng om te doen, maar zelf een flesje geven? Daar is deze tante wel voor in!

Vandaag gaan we weer verder in ons huis, want er moet nog een hoop gedaan worden. Zodoende dat deze Snapshots-nieuwe neefjes en kvk update ook niet erg lang is. We warenbijna alleen maar bezig met ons huis….

Wel wil ik graag weten wat jullie van de health artikelen vinden die ik op donderdag online plaats?  Let me know…

En een fijne zondag toegewenst voor jullie allemaal!

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: