Kiko ultra glossy stylo lipstick

Nu het zomer is, is het tijd voor een mooie zomerse lipstick! Vandaag show ik jullie één van mijn golden oldies. De KIKO Ultra glossy stylo lipstick 04.

In deze verpakking is deze lipstick al lang niet meer verkrijgbaar in de winkel, maar mocht je helemaal weg zijn van de kleur… deze is vergelijkbaar met de Kiko Milano ultra glossy stylo spf 15 814 Glam Magneta.

Kiko ultra glossy stylo lipstick

De lipstick heeft een smeltende textuur die heerlijk aanvoelt. Ook heeft deze lipstick een super mooie glans! De Magneta kleur is echt mijn favoriete kleur, omdat hij super opvalt, maar ook erg chique staat. Hij laat je lippen knallen als het ware.

Om jullie een idee te geven van de textuur, zie je hieronder een swatch op mijn hand.

Kiko ultra glossy stylo lipstick

Links boven een foto zonder lipstick en rechts onder een foto met lipstick.

De lipstick bevat een olie die de lippen verzacht en verzorgt. Erg fijn als je de hele dag een lipstick wil dragen. Hij blijft super goed zitten, zeker wel tot 6 uur lang! Dat is best goed voor zo’n velle kleur! Ook is de lipstick hypoallergeen, dit betekend dat de lipstick zo is samengesteld dat deze allergieën beperkt. Dus als je normaal allergisch bent voor lipstick, dan zou ik met deze een gokje wagen… You never know!

De Kiko Milano ultra glossy stylo spf 15 is verkrijgbaar in 21 verschillende kleuren. Voor ieder wat wils qua kleur. De lipstick zijn goed draagbaar en je bent gegarandeerd van een lang houdende zomerse kleur op je lippen.

Kiko ultra glossy stylo lipstick
De Kiko Milano ultra glossy stylo spf 15 lipsticks zijn verkrijgbaar bij alle kiko vestigingen en online in de webshop en kosten € 4,90 per stuk. Goede prijs toch?

Wat is jullie favoriete zomer lipstick? Komt deze Kiko ultra glossy stylo lipstick in aanmerking?

3 Reacties

  1. juni 10, 2016 / 11:44 am

    Ik hou van Kiko lipstick! Deze kleur staat je inderdaad erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: