Action Shoplog 13-08-15

Hi Allemaal,

Ik ging pas geleden naar de action en vond zoveel leuke dingen dat ik er wel een aparte blogpost van wilde maken. Ik kocht wat creatieve spulletjes, maar ook wat decoratie voor in huis. Omdat ik eigenlijk nooit filmpjes maak leek het me leuk om dit eens uit te proberen. Wil je weten wat ik heb gekocht?

Bekijk dan de Action Shoplog hieronder

Ben jij pas geleden nog bij de action wezen shoppen? Wat kocht jij?

3 Reacties

 1. Aysee ^.^
  augustus 14, 2015 / 2:59 pm

  Echt leuk alless !!! Vooral de kleurboeken :) Wy hebben er ook 3 van en ze zijn echt leuk om er in te kleuren :D have fun met het maken van de diy’s :)))))

  • augustus 14, 2015 / 3:14 pm

   Thanks Aysee! Ja de kleurboeken wou ik al een tijdje hebben, maar waren steeds uitverkocht. Dus eindelijk heb ik ze in da pocket! Hoop volgende week al een DIY live te hebben staan. Dus hou de site in de gaten!

 2. augustus 14, 2015 / 11:50 pm

  Top daar ga ik zeker even langs binnenkort.. die tattoo’s leuk die ga ik zeker halen makkelijk niet voor altijd maar even hahahaha…kleurboekjes ook leuk en niet duur…denk dat ik maar weer eens moet gaan snuffelen.. top blog ga zo door !!! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: