Babor Age ID Herfst / Winter make-up collectie 2017

Babor Age ID Herfst - Winter make-up collectie 2017

BABOR heeft hun Herfst / Winter make-up collectie 2017 gelanceerd. De herfst en winter komen er weer aan en dat betekent dat kleding en zo ook de make-up look verandert naar stijlvolle rijke en warme kleuren. In de Herfst / Winter make-up collectie 2017 zie je veel kleur terug in de producten, voor zowel het gezicht als nagels. De make-up producten van Babor heb ik nooit eerder geprobeerd, dus ik ben erg benieuwd wat het merk te bieden heeft. Ik heb meerdere producten ontvangen van de Babor Age ID Herfst / Winter make-up collectie 2017 en testte deze voor jullie uit.

De BABOR  herfst / winterproducten (met uitzondering van nagellakjes) worden geleverd in een kartonnen verpakking. De verpakking heeft een kleur verloop van zwart naar rosé-goud. Op de verpakkingen vind je onder andere details van het product zoals de ingrediënten. Ook vind je op de verpakking het logo van BABOR in roze goud. Ik vind het verloop op de verpakking apart en tegelijkertijd luxueus ogen. De verpakking van de collectie doet me denken aan de zomer en geeft me niet echt datherfst gevoel. Dit komt denk ik door de metallic en rosé gouden accenten. Aangezien ik geen ervaring heb met de Babor proudcten, weet ik niet of alle BABOR producten in dezelfde verpakking hebben, of dat deze verpakking alléén speciaal voor de winter/herfst collectie is.

De producten die ik heb ontvangen zijn de Creamy Lip Colour in de kleur 19 woodrose, Eye Shadow Quattro  in de kleur 03 green,  Nagellak in de kleur 14 violet. Ik zal een klein overzicht geven van de individuele producten met swatches en jullie vertellen wat ik er van vind.

Babor Creamy Lip Colour in Woodrose 

De Babor Creamy Lip Colour in de kleur 19 Woodrose wordt geleverd met een metaal kleurige kunststof verpakking. De verpakking vind ik chique ogen, vooral omdat de lipstick zelf verpakt is in een gouden huls met een aparte vorm.

De verpakking  bevat 4 gram lipstick. Natuurlijk hebben andere merken ook luxe verpakkingen, maar de vorm van deze verpakking vooral het stukje waarmee je de lipstick makkelijk uit zijn huls kan trekken vind ik erg speciaal.

De lipstick heeft een matte finish en heeft een goede pigmentatie. De lipstick heeft niet echt een aanwezige geur, maar ruikt zoals de meeste lipsticks ruiken.

Babor Age ID Herfst - Winter make-up collectie 2017

Ik vind dit een super mooie kleur. Hij past goed bij mijn huidskleur en de formule voelt dun en glad aan. De lipstick blijft met gebruik van een primer zo’n 2,5 uur op mijn lippen zitten. Dat vind ik best goed voor een normale lipstick!

De Babor Creamy Lip Colour – 19 Woodrose bevat 4 gram lipstick en is verkrijgbaar vanaf € 23,50.

Eye Shadow Quattro green

De Eye Shadow Quattro in de kleur 03 green bevat 4 kleuren oogschaduw afgestemd op de trendkleur groen. De poeders laten zich eenvoudig aanbrengen en er is minimale fall-out. Ook zijn ze makkelijk te vervagen.

Fijn om te gebruiken als dagelijkse make-up. Zo kun je de lichtste tint op het hele ooglid aanbrengen. Eventueel met de messingtint of lichtgroen een kleuraccent plaatsen op het ooglid.

Babor Age ID Herfst - Winter make-up collectie 2017

Wil je een wat intensievere make-up look? Maak dan gebruik van de donkere oogschaduw in het palette en maak een Smoky-Eyes-Look.

Babor Age ID Herfst - Winter make-up collectie 2017

Wat ik super fijn vind aan deze eye shadow quatrro green is dat de oogschaduws long-lasting zijn en gaan niet in de oogplooi gaan zitten. Met andere oogschaduw heb ik hier altijd wel last van en dit staat zo stom!

Babor

Babor Age ID Herfst - Winter make-up collectie 2017

Babor Age ID Herfst - Winter make-up collectie 2017

De Eye Shadow Quattro – 03 green bevat 4 gram oogschaduw en is verkrijgbaar vanaf € 33,-

BABOR Nail Color in Violet

Babor Age ID Herfst - Winter make-up collectie 2017

De  BABOR Nail Color in de kleur 14 Violet zit in een transparante flacon met een zwarte draaidop. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze verpakking in vergelijking met de andere verpakking wat saai vind ogen.

Babor Age ID Herfst - Winter make-up collectie 2017

Het kwastje is plat en breed (wat zeker mijn voorkeur heeft), dus is het super makkelijk om de nagellak goed aan te brengen.

De kwaliteit van de nagellak doet me verbazen. Het voelt als gel-achtig aan en droogt vrij snel. Ook heeft hij een mooie glanzende finish. Ze zijn binnen een minuut of 3 droog. Maar opgepast, niet gelijk van alles gaan doen. Binnen een minuut of 10 zijn je nagels volledig droog.

Babor Age ID Herfst - Winter make-up collectie 2017

Hier zie je een swatch van de BABOR Nail Color in de kleur 14 Violet. Ik heb twee lagen nagellak voor deze swatch gebruikt.

Wat ik super fijn vind aan deze nagellak, is dat hij niet zoals andere nagellakjes al na één dag begint te chippen. Mijn nagels overleven het 5 dagen lang zonder te chippen.

De Babor Nail Color – 14 Voilet bevat 7 gram nagellak en is verkrijgbaar voor € 12,50

Babor Age ID Herfst / Winter make-up collectie 2017

Ik ben echt weg van de Babor Age ID Herfst / Winter make-up collectie 2017 producten. Het zijn goede kwalitatieve producten. Persoonlijk vind ik de verpakking van de Babor Age ID Herfst / Winter make-up collectie 2017 erg mooi, maar had ik verwacht dat deze van metaal zou zijn en niet van plastic. Mijn favoriete product uit de Babor Age ID winter/herfst collectie 2017 zijn toch wel de lipsticks. De textuur voelt fijn en verzorgend aan en droogt mijn lippen niet uit.

De gehele Babor Age ID Herfst / Winter make-up collectie 2017 is verkrijgbaar op de website van Babor.

Ben je opzoek naar meer make-up reviews? Bekijk deze dan hier.

Wat vind jij van de
Babor Age ID Herfst / Winter make-up collectie 2017?


** Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: