Babyliss fohnborstel review 4-in-1 hydro-fusion

Babyliss fohnborstel review 4-in-1 hydro-fusion

Als je haar maar goed zit! En zo is dat! Want welke vrouw loopt nou niet graag met een kapper gestylde coupe? Of ik nu ga voor krullen of een mooie gestylede lokken, helaas is het niet altijd haalbaar om voor elke gelegenheid naar de kapper te gaan. Daarom is het fijn om een haarstylingtool te hebben die precies doet wat je wil. En ook nog eens multifunctioneel inzetbaar is. In deze Babyliss 4-in-1 föhnborstel review, test ik een nieuwe föhnborstel van Babyliss waarmee jij je haar kan gladmaken en stijlen. Maar ook volume mee kunt creëren. Lees snel verder…

Babyliss 4-in-1 hydro-fusion

De BaByliss Hydro-Fusion lijn bestaat uit een stijltang, föhnborstel, föhn en dus de 4-in-1 Hydro-Fusion föhnborstel. Die zijn ontworpen met Advanced Plasma Technologie en hebben dan ook een geavanceerd dubbel ionisch systeem. Dat combineert zowel positieve als negatieve ionen die samenwerken om de vochtbalans van het haar op peil te houden en het zo te verzorgen en pluisvrij te maken. Zo voelt je haar zijdezacht en geconditioneerd met een gezonde glans.

Babyliss fohnborstel review 4-in-1 hydro-fusion

Babyliss fohnborstel review 4-in-1 hydro-fusion

Ik testte de Babyliss 4-in-1 hydro-fusion föhnborstel Type AS774E. Het uiterlijk van de borstel is erg mooi. De borstel heeft een handvat dat van small naar breed loopt. De lichte grijs-blauwe kleur staat erg chique. En ook de zilveren details maken dat de borstel luxe oogt.

Babyliss fohnborstel review 4-in-1 hydro-fusion

De Babyliss föhnborstel heeft twee warmtestanden en ook een koude stand. De meest warme stand gebruik je voor als je haar nat is. De wat minder warme stand voor als je het in model wilt föhnen of wilt stijlen. En de koude stand voor als je je haar wilt fixeren. Zo koelt je haar af in model en blijft het langer mooi zitten ;)

Babyliss fohnborstel review 4-in-1 hydro-fusion standen

Wat ik super fijn vind is dat deze föhnborstel een meedraaiend snoer heeft van 2,5 meter lang. Genoeg dus om de hele badkamer mee door te lopen. 

Babyliss 4-in-1 hydro-fusion föhnborstel opzetstukken

4 opzetstukken

Je ontvangt vier opzetstukken, van links naar rechts:

  • Zacht gladmakende borstel
  • Straightening borstel
  • Grote ovale keramische borstel
  • Blaasmond (deze staat op de onderste foto)

De opzetstukken verwissel je gemakkelijk door de twee fijne pinnetjes aan de zijkant in te drukken. Ik leg je hieronder uit wat je met elk opzetstuk kunt doen.

Babyliss Föhn opzetstuk (blaasmond)

Föhn opzetstuk (blaasmond)

Je kunt dit opzetstuk gebruiken om overtollig water uit je haar te verwijderen. BaByliss raadt namelijk aan om de andere opzetstukken pas te gebruiken wanneer je haar doorgekamd, klitvrij en voor 80% droog is.

Babyliss Grote ovale opzetborstel (volume)

Grote ovale opzetborstel (volume)

Dit opzetstuk gebruik je om volume in je haar te krijgen. Dit bereik je het beste door de borstelkop zo dicht mogelijk tegen je hoofdhuid aan te houden en hier enkele seconden vast te houden. Hierna stijl je de lok verder met een opwaartse beweging.

Naast alle volume kun je dit opzetstuk ook goed gebruiken om een mooie look te maken. Denk aan grove krullen of slag.

Tip: Gebruik na het stylen de koele stand. Hierdoor gaan de haarschubben dicht en blijft je haar langer in model zitten.

Babyliss Straightening borstel

Straightening borstel

Deze borstel gebruik je om het haar steil te maken. Plaats het borstelkop onder een haarlok dicht bij de haaraanzet met de stevige borstelharen naar boven gericht. Trek dan met de andere hand de haarlok strak tegen de borstelkop totdat de harde borstelharen door het haar steken. Laat dan de borstelkop rustig door de lok glijden terwijl je de lok wel strak blijft houden, zodat je de controle behoudt. Wil je ook weer je lok naar binnen of juist naar buiten? Draai dan de borstel bij het uiteinde van het haar weer de juiste richting op.

Babyliss Gladmakende opzetborstel

Gladmakende opzetborstel

Deze opzetborstel is speciaal gericht op het glad maken van je haar. Je gebruikt hem het beste door je de opzetborstel dicht bij de hoofdhuid aan te zetten. Laat dan de borstelkop voorzichtig door je haarlok glijden om je haar van knopen en krullen te ontdoen en glad en stijl te maken. Hierna kun je je haar nog eens normaal door borstelen om het helemaal af te maken.

How to

Hieronder vertel ik je hoe ik te werk ben gegaan met de Babyliss 4-in-1 hydro-fusion föhnborstel.

haarlook before vol met krullen

Ik ging eerst aan de slag met de gladmakende borstel. En zoals je ziet had dit best een goed effect. Ik gebruikte hem meer om de krullen een beetje stijl te krijgen, want zo kan ik er straks veel beter volume in aanbrengen.

Babyliss 4-in-1 hydro-fusion föhnborstel review

Zo zacht het er uit aan de achterkant na het gebruik van de gladmakende borstel. Ik zeg behoorlijk glad! En dat in vijf minuten tijd!

haarlook na gebruik babyliss gladmakende borstel

Als laatste ging ik aan de slag met de volume borstel. En tjee al zeg ik het zelf wat een prachtig resultaat! Kijk mijn lokken aan de bovenkant dan. Wat een volume! Ik denk dat ik deze borstel nog lang en met heel veel plezier ga gebruiken!

Haarlook after Babyliss 4-in-1 hydro-fusion föhnborstel - volume opzetstuk

Before & After

Links zie je nog een keer de before foto. Je ziet dat mijn haar van zichzelf aardig wat krullen heeft. En rechts zie je mijn haar na gebruik van de Babyliss 4-in-1 hydro-fusion föhnborstel. Ik ben super enthousiast! wat een verschil! En super gemakkelijk als ik eens van krullen naar stijl haar wil.

Mijn mening

De Babyliss 4-in-1 hydro-fusion föhnborstel is gemakkelijk in gebruikJe kunt de opzetstukken makkelijk van elkaar wisselen dankzij de twee inkepingen aan de zijkant van de tool. Klik het opzetstuk vast voor gebruik en houdt ze ingedrukt om ze te verwijderen. 

Als je weinig tijd hebt, maar je haar toch pluisvrij wilt hebben, dan zijn de straightening en de gladmakende opzetborstel jouw go-to opzetstukken voor haarstyling! Beide opzetstukken maken je haar glad, de één net wat meer dan de ander.

De blaasmond heb ik zelf weinig gebruikt, omdat ik toch automatisch naar een normale föhn grijp na het douchen. Het is wel makkelijk dat hij in de set zit en dat je hem kunt gebruiken mocht je geen föhn hebben.

De volume borstel tja dat is toch wel mijn favoriet. Ik denk dat je na deze Babyliss 4-in-1 hydro-fusion föhnborstel review ook echt niet meer uitleg nodig hebt. De foto’s spreken voor zich. Ik ben niet meer dan 10 minuten bezig geweest en wat een mooie volumineuze lokken. I love it!

Prijs en verkrijgbaarheid

Je shopt de BaByliss 4-in-1 Hydro-Fusion föhnborstel op BaByliss.com voor € 79,90.

#poweredbybabyliss #styledbyyou 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: