Batiste – Floral Essence en Oriëntal droogshampoo

Ik ben een ontzettende fan van droogshampoo’s! Aangezien ik elke ochtend vroeg op sta om voor de file naar werk te rijden, heb ik niet altijd tijd om mijn haar te wassen. Daarom zijn droogshampoo’s voor mij echt een must have. Sinds ik droogshampoo’s gebruik ben ik een fan van Batiste. Er is gewoon geen beter merk in mijn ogen… Deze zomer komt batiste weer met een tweetal limited editions, namleijk de Batiste – Floral Essence en Oriëntal. Ik probeerde ze voor je uit en vertel je mijn mening.

Verschillende varianten

Batiste heeft verschillende droogshampoo varianten uitgebracht, zo heb je de original, maar ook een variant voor donker haar (die gebruik ik meestal) en die met een geurtje! Helaas zijn de verschillende varianten niet bij elke Kruidvat vestigingen te krijgen. Toch heb ik geluk dat ik de twee zomer limited editions heb kunnen scoren! De Batiste – Floral Essence en Oriëntal leken me namelijk erg apart en lekker ruiken.

Droogshampoo’s zijn erg geschikt voor het geven van meer volume aan je kapsel of voor op warme dagen zoals vandaag. De droogshampoo zorgt voor een verfrissende hair make-over, handig als je haar een tikje vettig is. Een schoon en fris kapsel, elk moment van de dag en dat zonder het te wassen. Daarnaast geeft het je haar ook een volumeboost. Handig als je net even wat extra volume wilt omdat je naar een feestje gaat! Sommige varianten laten wel eens een witte waas in je haar achter, dit kan je zo oplossen door met een kam of je vingers lekker door je haar te gaan.

Batiste – Floral Essence en Oriëntal

Deze zomer heeft Batiste weer twee limited editions, namelijk de Batiste – Floral Essence en Oriëntal. De zomerse Floral Essence geur heeft aroma’s van meloen, sinaasappel, perzik, rozen, violet en waterbloesem . Deze variant is zoeter dan de oriental en ruikt echt naar een boeket bloemen.

Batiste - Floral Essence en Oriëntal

Het is een kruidige, oriëntaalse geur die aldus mijn neus erg lekker ruikt! Je vind er een lichte aroma van cederhout, kokosnoot, jasmijn, kokosnoot en sandelhout in terug.  En gelukkig blijf je de geur ook lang ruiken. Wel lastig als je normaal parfum over je haar spuit, maar dan maybe maar even geen parfum?  Deze geur ruikt al als een echt parfumpje maar dan voor in je haar.

Batiste - Floral Essence en Oriëntal

De limited editions Batiste – Floral Essence en Oriëntal zijn van 13 juli tot en met 9 augustus 2015 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor €4,79 (200ml). Ze zijn maar in beperkte oplage, dus wees er snel bij als je ze hebben wilt! Want OP = OP

Bekijk hier hoe je de product moet gebruiken.

Ga jij de Batiste – Floral Essence en Oriëntal uitproberen? Wees er snel bij want op = op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: