Batiste Oriëntal

Iedereen kent de droogshampoo’s van Batiste. Handig voor als je geen tijd hebt om je haar te wassen, of als je net een een stukje haar hebt wat te vettig is en niet goed in model valt. Of stel je zit lekker op de bank met een kop thee, je haren in een knot en een comfy outfit aan. Dan word je opeens gevraagd voor een spannend avondje uit. Stress! Kan je in zo’n korte tijd nog een geslaagde uitgaanslook creëren? Yes you can! Met behulp van Batiste Droogshampoo! Geef je haar binnen enkele seconden een frisse boost, volume en versteviging. Ben je benieuwd naar de andere limited editions droogshampoo’s van batiste? Ik schreef meerdere artikelen over de limited editions van batiste. Je vind ze hier.

Batiste Oriëntal

Ik schreef al eerdere een blogpost over Batiste Oriëntal, maar toen was het nog een limited edition. Ik heb goed nieuws voor jullie! Batiste heeft besloten om deze Oriëntal variant in het vaste assortiment op te nemen, omdat zoveel vrouwen er razend enthousiast over zijn! Want wie wil nou niet een droogshampoo met fruitige aroma’s en volumineus haar?

Batiste Oriëntal

Het verre Oosten is al tijden van invloed op de catwalk, dus met de geur van Oriental ben jij helemaal up to date. De Oriental heeft een trendy en warme geur van appel, grapefruit en wilde bessen. Om de oriëntaalse beleving compleet te maken is er een licht aroma van jasmijn, kokos, sandelhout en cederhout toegevoegd.

Batiste Oriëntal

Hoe je de droogshampoo Batiste Oriëntal  gebruikt?

  1. De bus goed schudden voor gebruik.
  2. Houd de spuitmond 30 centimeter van je haar af en spuit op de haarwortels.
  3. Doseer voorzichtig en masseer de shampoo in het haar met je vingertoppen.
  4. Borstel het haar en breng in model.

Batiste Oriëntal

Het gebruik van Batiste droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. In een handomdraai is jouw haar fris en vol volume. Perfect voor vrouwen met een actief en druk leven, zoals ik. Met deze droogshampoo ben je opgewassen tegen spontane situaties.

De Batiste Oriëntal is verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen voor €4,89 – 200 ml. Er loopt nu een aanbieding bij Douglas, hier is de Batiste Oriëntal droogshampoo verkrijgbaar voor €4,50

Hoe vaak gebruik jij een droogshampoo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: