Beautyblender BFF

Ken jij de beautyblender BFF al? Dit is een speciale beautyblender variant die je cadeau kan doen aan je beste vriendin. Als je het mij vraagt een win-win situatie! Een mooie beautyblender voor jou en een mooie Beautyblender voor haar!

De beautyblender® is ’s werelds eerste high definition sponsapplicator die geen rand bevat en herbruikbaar is.

Voor zover ik me kan herinneren was de beautyblender de eerste die deze make-up tool op de markt bracht. Ik was 11 toen ik voor het eerst in aanraking kwam met deze te gekke sponsapplicatior in de vorm van een ei. En je zou er ook nog eens flaweless je foundation mee kunnen aanbrengen.

Beautyblender BFF

Ik heb goed nieuws voor alles dames die BFF’s zijn, want share your heart is het motto van de beautyblender BFF editie. Deze nieuwe limited edition set bevat twee original beautyblenders.

Give one, Keep one, Blend, Repeat.

Zo kun naast je vriendschap ook je passie en liefde voor make-up met elkaar delen en er samen flaweless uitzien!

Verpakking

Deze kit ziet er zó schattig uit en doe me echt denken aan de vriendschapskettingen van vroeger. Het doosje is een hartjesvorm die je in tweeën kunt ‘breken’. Net als de hartjes van vriendschapskettingen die je in elkaar kan leggen.

Beautyblender BFF

Je geeft de helft aan je BFF en houdt de andere helft voor jezelf. Als je het mij vraagt het perfecte cadeau voor je BFF om je band te versterken en een super leuk cadeau om te geven met verjaardagen, Kerst, Sinterklaas of gewoon zomaar.

Hoe gebruik je de beautyblender BFF?

De beautyblender is super makkelijk in gebruik. Je maakt de hem nat, en knijpt hem uit zodat het water er helemaal uit is. De spons is gemaakt van qua-activated. Dat ervoor zorgt dat wanneer de applicator nat is, hij twee keer zo groot en super zacht wordt. Na het uitknijpen zie je de spons weer wat groter worden.

Doordat de spons water opneemt zuigt hij geen foundation op, waardoor je foundation langer mee gaat. En de textuur van de spons zorgt ervoor dat je je foundation mooi egaal kunt aanbrengen. Door de vorm van de beautyblender kom je bij ieder stukje op het gezicht.

Budget cadeau tip: Stijlvolle beautyblender houder

Beautyblender BFF

Om het cadeau voor je BFF helemaal compleet te maken kun je deze stijlvolle beautyblender houder, voor maar € 0,95 cent op Alieexpress bestellen. Wat een koopie hé? En hij is zo chique.

Prijs en verkrijgbaarheid

De beautyblender BFF is verkrijgbaar voor €39.95 bij onder andere Boozyshop, Douglas en Ici Paris XL. En bij beautyblender zelf online.

Beauty Blender aanschaffen

no products
Ken jij de Beautyblender BFF al? Dit is een speciale Beautyblender variant die je cadeau kan doen aan je beste vriendin. Als je het mij vraagt een win-win situatie! Een mooie Beautyblender voor jou en een mooie Beautyblender voor haar! #bff #beautyblender #spons #makeup #makeupessential #beauty #foundation #applicator #melicious

Zou jij de beautyblender BFF kopen voor jouw bestie?

no products