Bioré Clear & Bright Lijn

Woehoe! Bioré heeft een nieuwe lijn gelanceerd, namelijk de Bioré Clear & Bright Lijn. En ik ontving uit deze lijn twee producten. Alleen door de geweldige verpakking die super kleurvol is was ik ontzettend nieuwsgierig naar de producten.. Ben jij ook heel erg benieuwd naar deze gloednieuwe lijn van Bioré? Lees dan lekker met me mee…

Clear & Bright lijn van Bioré

Het is best een tijd gelden dat ik een product van Bioré heb gereviewd. Dit was voor het laatst eind mei 2019, namelijk de Bioré gezichtsreiniging met blauwe agava en baking soda. Hoog tijd dus voor weer een update/review van dit merk!

Verpakking

Het eerste wat je opvalt aan deze Bioré Clear & Bright Lijn zijn de kleuren van de verpakking. Gekenmerkt door fel geel en fel roze. I love it! En heel eerlijk als ik deze in de winkel zou zien liggen, zou ik ze alleen om de verpakking al hebben gekocht. Klinkt best gek als ik mezelf dat hoor zeggen…

Deze lijn is verrijkt met yuzu-citroen, dragon fruit en ginseng. . Echt een heerlijke verfrissende lijn van Bioré! Deze lijn bestaat uit twee producten, namelijk:

 • Jelly Cleanser
 • Perfecting Exfoliator

Hieronder bespreek ik beide producten wat uitvoeriger.

Bioré Jelly Cleanser

De jelly cleanser zit een grote grote, gele tube. Deze tube is semi transparant en heeft een klikdop. De Bioré Jelly Cleanser belooft opgebouwd vet uit verstopte poriën te verwijderen. Uiteraard heb je daar een aantal behandelingen voor nodig. En na één week zou je weer een stralende huid hebben.

De kleur van de Jelly Cleanser is net als de verpakking geel. Hij ruikt super fris en fruitig. Hmmm! Hieronder zie je een swatch op mijn hand.

Ingrediënten

Water, Mannitol, Arginine, Trehalose, Sorbitol, Tromethamine, Sodium Laureth Sulfate, Ethoxydiglycol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Microcrystalline Wax, Fragrance, Polysorbate 20, Laureth-21, Sodium Hydroxide, Hydroxyethylcellulose, Tetrasodium EDTA, Benzophenone-4, Lactobacillus/ Papaya Fruit Ferment Extract, Isopropyl Myristate, Glycerin, Panax Ginseng Root Extract, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Citrus Junos Extract, Phenoxyethanol, Yellow 10. 

Met Yuzu Citroen, een natuurlijke bron van vitamine C, bekend om zijn vermogen om te balanceren en te verhelderen. En ginsgeng een botanische wortel die erom bekend staat de huid energie te geven en te verhelderen.

Gebruiksaanwijzing

Het wordt aangeraden om dit product 1 tot 2x per dag te gebruiken.

 1. Maak je gezicht nat
 2. Verdeel de cleanser over je handen en verdeel het product vervolgens over je gezicht
 3. Masseer het product zeker 60 seconden om de reinigingstechnologie te activeren
 4. Spoel vervolgens het product 30 seconden goed af met lauwwarm water

Wat een ontzettend fijne facewash is dit zeg. Hij brengt gemakkelijk en laat zich goed verdelen. En voelt zacht op de huid. Daarnaast schuimt de facewash licht en ruikt heerlijk fris! Na gebruik voelt mijn huid schoon aan. De facewash is ideaal als je opzoek bent naar een facewash die ook je make-up verwijderd. Als je het mij vraagt is dit zeker een pluspunt!

Bioré Perfecting Exfoliator

De Bioré Perfecting Exfoliator zit in een iets kleinere, roze verpakking met ook een klikdop. Net als de cleanser heeft dit product ook een heerlijke fris en fruitige geur.

Het product is net als de verpakking zelf ook roze. Net als de Jelly Cleanser vind ik een product zoals dit het makkelijkst in gebruik onder de douche.

In de exfoliator zitten lichte scrubdeeltjes, om de dode huid te verwijderen. Hij belooft de huid te verfijnen en de doffe en ruwe huidtextuur te verzachten. Daarnaast vermindert de exfoliator de zichtbaarheid van poriën.

De kleur van de Exfoliator net als de verpakking roze. Je ziet op deze foto de scubdeeltjes goed zitten. Hij ruikt lekker fris en fruitig. Hmmm!

Ingrediënten

Aqua, Alumina, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sorbitol, Laureth-4 Carboxylic Acid, Synthetic Wax, Ethylhexylglycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Polyquaternium-39, Disodium EDTA, Benzophenone-4, Lactobacillus/Papaya Fruit Ferment Extract, Propylene Glycol, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Citrus Junos Extract, Ascorbic Acid, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 16035, CI 17200Met aluminiumoxide, een natuurlijke exfoliant 

In de Exfoliator zit net als in de Jelly Cleanser Yuzu Citroen, een natuurlijke bron van vitamine C. Bekend om zijn vermogen om de huid in balans te brengen en te verhelderen. En als extra ook nog eens Drakenfruit. Drankenfruit staat bekend om zijn verzachtende, vochtregulerende en verhelderende eigenschappen

Gebruiksaanwijzing

Er wordt aangeraden dit product 2 a 3x per week te gebruiken.

 1. Maak je gezicht nat
 2. Verdeel de scrub over je handen
 3. Masseer zachtjes over het hele gezicht
 4. Goed afspoelen met lauwwarm water

Ik gebruik eerlijk zelf meestal één keer per week. Ik vind het heerlijk om mijn huid goed te exfoliëren en lekker onder handen te nemen. Ik breng de exfolieant over mijn gehele gezicht aan maar vermijd de huid onder mijn ogen en de ogen zelf. Na het gebruik van dit product voelt mijn huid nog schoner dan na de Jelly Cleanser. En ook heb ik het idee dat na het gebruik de puistjes die ik heel licht heb, langs mijn jukbeenderen, minder zijn geworden.

Conclusie

De jelly cleanser gebruik ik nu al een week netjes iedere ochtend en avond. In de ochtend breng ik hem aan bij de wastafel en in de avond onder de douche. Eigenlijk gaat hier meer mijn voorkeur naar uit. Ik hou niet zo van het geknoei boven de waftafel.

De perfecting exfoliator heb ik 2 keer per week gebruikt. En ik merk dat mijn huid zichtbaar gladder is. Na een week of drie dit product gebruikt te hebben merk ik ook dat mijn huid meer glanst.

Naast dat ik ontzettend blij word van de geur van deze producten, ben ik ook erg te spreken over de werking. Mijn huid voelt na het gebruik van deze producten heerlijk schoon en gehydrateerd aan. Is gladder en heeft een stralende glans. Als je het mij vraagt zijn dit fijne producten om je huid mee te onderhouden. Zeker wanneer je van een exotische geur houdt en gek bent op verpakkingen met bonte kleuren.

Prijs en verkrijgbaarheid

 • Jelly Cleanser bevat 110ml en is verkrijgbaar voor € 10,99
 • Perfecting Exfoliator bevat 100ml en is verkrijgbaar voor € 10,99

Deze Bioré Clear & Bright Lijn is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen

Zou jij één of meer producten uit deze Bioré Clear & Bright Lijn willen proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: