Bioré rose quartz + houtskool zuiverende cleanser & Scrub

Bioré rose quartz + houtskool cleanser + scrub

Sinds kort gebruik ik deze Bioré Rose Quartz + Houtskool Zuiverende Cleanser & Scrub. Deze nieuwe lijn van Bioré verwijderd vuil en laat de huid diep gereinigd en geliefd achter. Vandaag geef ik je mijn mening en deel ik mijn bevindingen over deze lijn.

Bioré rose quartz + houtskool

Bioré rose quartz + houtskool

De Rose Quartz + Houtskool is de nieuwste lijn van Bioré. Deze Rose Quartz + Houtskool Cleanser zou de huid diep reinigen, de poriën zuiveren en de huid energie geven. 

Bioré rose quartz + houtskool cleanser

De nieuwe Bioré Rose Quartz + houtskool is een dagelijkse reinigende cleanser. De cleanser belooft de poriën en huid diep te reinigen met behulp van houtskool en rose quartz, klinkt best chique toch? Deze Bioré cleanser dringt door tot diep in de poriën en verzamelt twee keer meer vuil, olie en onzuiverheden dan normaal. Als ik dit lees word ik daar best enthousiast van!

Verpakking

Wat zijn deze verpakking toch ontzettend mooi. Een roze gloed en de herkenbare uitstraling die ik van Bioré gewend ben. Op de voorkant van de verpakking staat duidelijk waarvoor de cleanser bedoeld is. De cleanser is ontwikkeld voor de normale tot vette huid en kan het dagelijks worden gebruikt.

Het wordt mij niet duidelijk of deze cleanser is om de huid te reinigen of ook om make-up te verwijderen?

De verpakking heeft een handig pompje waardoor je hem gemakkelijk kunt gebruiken. Het pompje doseert de cleanser wel erg royaal. Als je het pompje in een keer helemaal naar beneden drukt komt er echt een grote dot cleanser uit. Advies is dus om de pomp licht in te drukken voor voldoende product.

Bioré rose quartz + houtskool cleanser

Ingrediënten

Op de achterkant vind je nog wat meer informatie over het product zoals de ingrediëntenlijst en hoe je het moet gebruiken.

Water, glycerin, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, sorbitol, laureth-­‐4 carboxylic acid, ethylhexylglycerin, acrylates/c10-­‐30 alkyl acrylate crosspolymer, fragrance, sodium hydroxide, mica, menthol, polyquaternium-­‐39, disodium edta, benzophenone-4, quartz, charcoal powder, sodium benzoate, salicylic acid, red 4, titanium dioxide.

Rose Quartz is het kristal van de liefde en zorgt voor liefde voor de huid (kortom, het doet inhoudelijk dus niets voor de huid) en houtskool heeft een sterke werking tegen vuil.

Verpakking achterkant Bioré rose quartz + houtskool cleanser

Swatch

Hieronder zie je een swatch van de cleanser. Het product heeft een mooie roze kleur met lichte glitters. Wel een mooi gezicht als je hem opbrengt.

Swatch Bioré rose quartz + houtskool cleanser

Gebruiksaanwijzing

Je kunt de cleanser iedere dag gebruiken. Ik maak het liefst gebruik van de cleanser onder de douche. Je pompt wat product op je handen en masseert het in op je gezicht. Daarna spoel je het weer af met water.

Mening

In eerste instantie ruikt deze cleanser naar rozen. Wanneer je de cleanser in de huid masseert, ruikt de cleanser naar munt. je kan de cleanser makkelijk verdelen over je handen en over je gezicht. De cleanser blijft goed zitten als je hem onder de douche gebruikt. En om hem te verwijderen dien je je gezicht lichtjes met water te masseren en af te spoelen.

Tijdens het gebruik voelt de cleanser koud aan door de menthol in het product. Dit is denk ik wel echt iets waar je van moet houden. Zelf vind ik het prettig aanvoelen, maar niet iedereen houdt van dit gevoel.

De cleanser doet echt iets voor mijn huid. Zo merk ik dat het oppervlakkig vuil goed verwijderd is na het gebruik. En het lijkt ook of de dode huidcellen verwijderd worden.

Ben erg tevreden over de cleanser, hij doet wat hij beloofd. Zit in een handige flacon, heeft het een lekker geur en is aangenaam bij het aanbrengen en verwijderen.

Bioré rose quartz + houtskool scrub

Bioré rose quartz + houtskool scrub

De Bioré Rose Quartz + Houtskool scrub zou porie verkleinend werken. Dankzij de toevoeging van micro-kristallen (een fancy woord voor exfolianten) reinigt deze innovatieve scrub diep door olie en vuil te verwijderen. Het Exfolieert en reinigt je poriën.

Verpakking scrub

Net als deze verpakking van de cleanser, valt de verpakking van de Bioré rose quartz + houtskool scrub ook ontzettend op door de roze gloed. En herkenbare uitstraling die we van Bioré gewend zijn.

Op de voorkant van de verpakking staat duidelijk waarvoor de scrub bedoeld is. De scub is ontwikkeld voor de normale tot vette huid en kan twee tot drie keer per week worden gebruikt.

De tube heeft een handige sluit dop, die je gemakkelijk open klikt. Aan de hand van hoe hard je op de tube duwt, krijg je een hoeveelheid product.

Verpakking achterkant Bioré rose quartz + houtskool scrub

Ingrediënten

Water, glycerin, sodium laureth sulfate, alumina, cocamidopropyl betaine, sorbitol, laureth-­‐4 carboxylic acid, synthetic wax, ethylhexylglycerin, acrylates/c10-­‐30 alkyl acrylate crosspolymer, fragrance, xanthan gum, sodium hydroxide, mica, menthol, polyquaternium-­‐39, benzophenone-4, disodium edta, quartz, charcoal powder, sodium benzoate, salicylic acid, red 4, titanium dioxide.

Swatch Bioré rose quartz + houtskool cleanser + scrub

Swatch scrub

De scrub is qua consistentie wat dikker dan de cleanser. En er is een licht korrel in aanwezig. Hierdoor behandel je jouw gezicht op een zachte manier en gaat de huid niet vervellen. Toch zorgt deze lichte korrel samen met andere ingrediënten (zoals houtskool en menthol) ervoor dat vuil verwijdert wordt. Maar ook dat onzuiverheden worden vermindert na enkele keren gebruik.

Gebruiksaanwijzing scrub

Maak je gezicht nat. Verdeel de scrub over je handen, masseer over je hele gezicht. Goed afspoelen. Voor het beste resultaat kun je deze scrub 2-3 keer per week gebruiken. Zelf gebruik ik hem 2 keer per week.

Mening scrub

In eerste instantie ruikt deze scrub net als de cleanser naar rozen. Wanneer je de scrubin de huid masseert, ruikt hij naar munt. Ik ben te spreken over deze scrub. Hij verwijderd dode huidcellen en vermindert onzuiver heden. Na één keer gebruiken zie ik al dat mijn huid meer straalt. Na een aantal keren gebruik zie ik meer effect.

De scrub is prettig in gebruik en brengt gemakkelijk aan. De korrels zijn niet te groot, hierdoor wordt je huid wel opgeschuurd, maar niet te.

Ben erg tevreden over de scrub, hij doet wat hij beloofd, heeft het een lekker geur en is aangenaam bij het aanbrengen en verwijderen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De producten uit de De Bioré Rose Quartz + Houtskool zijn verkrijgbaar in de varianten:

  • De Bioré Rose Quartz + Houtskool Zuiverende Cleanser ─ € 9,99.
  • De Bioré rose quartz + houtskool zuiverende Scrub ─ € 9,99.

Je vindt ze bij verschillende drogisterijen in de schappen per mei 2021 of hier.

Wat is jouw mening over de nieuwe Bioré Rose Quartz + Houtskool lijn?

disclaimer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: