Simpel en snel je bovenlip ontharen – facial hair remover pad

Je bovenlip ontharen kan best een vervelend klusje zijn. Zeker als je nog niet de juiste methode hebt gevonden om al die vervelende haartjes weg te krijgen. Natuurlijk hoeft niet iedereen het te doen, maar als het wel ‘nodig is’ dan moet het vrij regelmatig gebeuren. Ook ik onthaar mijn bovenlip. Zelf heb ik echt wel last van een donker snorretje. Vooral aan de zijkant van mijn mondhoeken zijn de haren het ergst. Ik zag bij de Action deze Facial hair remover pad liggen en dacht die moet ik uitproberen! Of deze pad zijn werkt doet om mijn bovenlip te ontharen? Dat lees je hier…

Bovenlip ontharen met de facial hair remover pad

De verpakking van de facial hair remover pad ziet er speels uit. In de verpakking zitten 6 losse facial hair remover pads en 1 facial hair remover pad houder.

Bovenlip ontharen met de facial hair remover pad

Gebruik facial hair remover pad stappenplan:

Hieronder vind je een stappenplan hoe je de facial hair remover pad moet gebruiken. Let op een goede hygiëne zorgt ervoor dat je geen last krijgt van bultjes of ontstekingen, dus vol de stappen zorgvuldig op.

Stap 1: Zorg dat je de huid waar je de facial hair remover pad op gaat gebruiken schoon is.

Bovenlip wassen met een washandje

Maak je huid schoon door deze met zeep te wassen en af te drogen met een handdoek. Draag je make-up? Reinig dan eerste je huid met make-up reiniger en was deze voor de zekerheid na met zeep.

Stap 2: Breng de Facial hair remover pad aan op de padhouder

facial hair remover pad

De facial hair remover pad houder is eenvoudig klaar te maken voor gebruik. Je neemt één van de facial hair remover pads en haalt voorzicht het plastic laagje van de achterkant af.

facial hair remover pad plak strip

Plak nu de facial hair remover pad op met een vaste hand op de facial hair remover padhouder.

facial hair remover pad

Tadaa zo moeilijk was dat niet. Nu is de facial hair remover pad klaar voor gebruik.

Stap 3: Gebruik de facial hair remover pad met ronddraaiende bewegingen

Bovenlip ontharen met de facial hair remover pad

Ga voorzichtig met ronddraaiende bewegingen over je bovenlip. Niet te vaak over dezelfde plek en niet te hard drukken. Heb je net als ik een moedervlek? Gebruik de remover pad niet op de moedervlek, dit kan gevaarlijk zijn! Knip de haartjes in een moedervlek altijd af met een schaartje.

Bovenlip ontharen met de facial hair remover pad

Tip: Gebruik de pad voor de spiegel, zodat je kunt zien waar de haartjes al weg zijn en waar niet. Zo voorkom je overmachtige irritatie van je huid.

Stap 4: Reinig je bovenlip met zeep en water

Om te zorgen dat je geen ontstekingen krijgen is het handig om je bovenlip nog éénmaal te reinigen met zeep en water.

Stap 5: Hydrateer de onthaarde huid

Door het gebruik van de facial hair remover pad raakt de huid wat geirriteerd. Daarom is het verstandig om de onthaarde huid te behandelen met vochtinbrengende creme.

Voor en na gebruik met de facial hair remover pad

Bovenlip ontharen met de facial hair remover pad

De facial hair remover pad is verkrijgbaar bij de Action voor € 0,77 cent en voor die prijs hoef je het zeker niet te laten. De pad doet goed zijn werk zoals je op de voor en na foto kunt zien. Er zijn alleen nog wat kleine donshaartjes achter gebleven rondom mijn moedervlek. Maar deze zijn op de foto ook bijna niet te zien. De pad ligt fijn in de hand en heeft een handzaam formaat, zodat je overal goed bij kunt. Zelfs het gebruik bij de neus is geen probleem. Echter is het wel zo dat je voor een moedervlek toch even een pincet moet pakken.

LETOP! Ik krijg van een aantal dames comments dat zij met deze ontharingsmethode hun bovenlip behoorlijk hebben verbrand. Druk dus niet te hard met de pad, maar wrijf voorzichtig over een klein stukje van je huid om te testen of het voor jou werkt.

Wat is jouw favo ontharingsmethode?
En ga jij je Bovenlip ontharen met de facial hair remover pad?

Ben je opzoek naar meer beauty gerelateerde artikelen? klik dan hier

26 Reacties

 1. oktober 11, 2017 / 7:18 am

  Dit heb ik nog nooit zien liggen bij Action! Klinkt heel erg fijn!

  • Mariëlle
   Auteur
   oktober 11, 2017 / 10:12 am

   volgens mij zitten deze in het standaard assortiment nu bij de action. Heb ze al bij meerdere vestigingen gezien de afgelopen tijd. Deze kocht ik zelf net na de zomer en ze zijn er nu nog.

 2. oktober 11, 2017 / 9:23 am

  Wat een super handig dingetje, voor een super leuk prijsje!

 3. oktober 11, 2017 / 9:25 am

  Dit zou voor mij niet echt iets zijn denk ik.. Ik gebruik zelf vooral mijn pincet en dat bevalt goed.

 4. oktober 11, 2017 / 9:27 am

  Het resultaat ziet er erg netjes uit. Zelf heb ik geen last van haartjes boven mijn lip. Mijn wenkbrauwen epileer ik nooit, hoewel het wel mag gebeuren, maar ik kan het niet zelf. Ik zou het eens kunnen laten doen bij een schoonheidssalon. En mijn benen, oksels, bikinilijn doe ik met een scheermesje. Soms heb ik wel wat hulp nodig bij het scheren van mijn linker oksel.

  • Mariëlle
   Auteur
   oktober 11, 2017 / 10:13 am

   Zelf vind ik het ook wel altijd een beloning voor mezelf om naar een schoonheidssalon te gaan. Ik kan me voorstellen dat je met je wenkbrauwen om de 2 weken moet gaan. Als ik zo naar je foto kijk vind ik je een prachtige dame en zou ik het lekker zo laten zoals het is. Je wenkbrauwen zijn mooi :)

 5. oktober 11, 2017 / 9:54 am

  Wat fijn dat hij nog werkt ook! Ik ga binnenkort maar weer eens naar de Action, vind harsen altijd zo’n gedoe (wat ik nu doe) en dat vind ik vaak ook niet helemaal lekker werken voor haartjes die precies boven mijn bovenlip zitten. Dit lijkt me een stuk makkelijker.

  • Mariëlle
   Auteur
   oktober 11, 2017 / 10:14 am

   Wat aan deze pad fijn is, als hij goed voor je werkt dat je hem ook makkelijk overal mee naartoe kan nemen.

 6. oktober 11, 2017 / 10:25 am

  Hmm ik heb er serieus nog nooit over gehoord. Klinkt interessant.

 7. oktober 11, 2017 / 10:34 am

  Ik hoef gelukkig nooit mijn bovenlip te ontharen. Ik laat jouw instructies dan ook aan mij voorbij gaan.

 8. oktober 11, 2017 / 10:35 am

  Nog nooit gebruikt, ik heb geen last van haartjes boven mijn lip al zie ik er tegenwoordig wel vaker eens een op mijn kin zitten. Wie weet kom ik er ook nog wel eens mee thuis :)

 9. oktober 11, 2017 / 10:36 am

  Dit klinkt ideaal! Ik kan mijn bovenlip niet harsen want daar krijg ik bultjes van dus dit is zeker de moeite waard om eens te proberen!

 10. oktober 11, 2017 / 11:18 am

  Dat ziet er goed uit! Ik gebruik zelf een wegwerp scheermesje, maar dit wil ik ook wel eens proberen x

 11. oktober 11, 2017 / 11:30 am

  Ik gebruikte de grote versie voor mijn onderbenen, ze waren helemaal verbrand :( Ik hou het toch maar bij scheren dus…

  • Mariëlle
   Auteur
   oktober 11, 2017 / 2:37 pm

   heb maar even een letop! erbij gezet dat het wel handig is om dit eerst testen op een klein stukje huid. Ik kreeg verschillende comments via social dat de huid bij sommige dames inderdaad verbrand door de ronddraai bewegingen.

 12. oktober 11, 2017 / 2:32 pm

  Ik ontgaat dat nooit maar als ik bij de action ben neem ik deze zeker mee. Handig om in huis te hebben.

 13. oktober 11, 2017 / 2:45 pm

  Dit lijkt me echt wel enorm handig! Ga ik zeker eens achter kijken!

 14. oktober 11, 2017 / 6:38 pm

  Mijn huid kan daar dus helemaal niet tegen. Ik doe het daarom ook maar niet :)

 15. oktober 12, 2017 / 9:00 am

  Ik heb er zelf geen last van en als ik lees dat het bij sommige irritatie opwekt dan zou ik het ook niet gaan proberen heel eerlijk :)

  • Mariëlle
   Auteur
   oktober 12, 2017 / 10:47 am

   ik snap je reactie. Zelf heb ik dit met harsen en dat doet toch ook een groot gedeelte van de vrouwen? Het is gewoon een waarschuwing vooraf ;)

 16. oktober 12, 2017 / 9:30 pm

  Ik heb gelukkig licht haar en daardoor hoef ik mijn bovenlip gelukkig nog niet te scheren! Wel een superfijn apparaatje voor als t wel nodig is!

 17. oktober 12, 2017 / 9:40 pm

  Dat ziet er netjes uit! Ik scheer mijn bovenlip eigenlijk al jaren

 18. oktober 13, 2017 / 11:53 am

  Het laat het samen met mijn wenkbrauwen epileren. Met een touwtje is ze altijd zo klaar. Ik vind het zo een gedoe.

 19. oktober 16, 2017 / 3:06 pm

  Lijkt me super handig, maar niet voor mij. Ik kan niet zo goed tegen dit soort dingen

  Wat handig hè die action

 20. november 16, 2017 / 3:21 pm

  Ziet er eigenlijk wel heel handig uit! Ik heb ze nog niet zien liggen bij Action!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: