Budget Make-up | Hema oogschaduw palette 24 kleuren

Eerlijk gezegd verheug ik me echt op de december maand. En na het lezen van deze review hoop ik dat jullie je ook verheugen op dit prachtige Hema oogschaduw palette 24 kleuren.

Hema oogschaduw palette 24 kleuren

Wat Hema zegt over de oogschaduw palette 24 kleuren:

Een kartonnen doos met 24 kleuren oogschaduw, die bestaat uit een mix van 10 matte en 14 met een shimmering finish. Met zoveel kleuren kun je altijd jouw ideale look creëren. Als je de doos openklapt, zit er een handige spiegel in.

Verpakking

Het nieuwe Hema oogschaduw palette 24 kleuren is verpakt in een stevig kartonnen doosje. Niet de meest hoogwaardige verpakking (want karton slijt natuurlijk aan alle kanten). Bovendien heeft het 24 kleuren oogschaduw palette een superzacht prijsje, dus die verpakking zie ik even door de vingers.

Het doosje ziet er verder wel erg mooi uit; het heeft een donker blauw kleur met een grote gouden ster op. Helemaal geschikt voor de feestdagen als je het mij vraagt! Ik laat de 24 oogschaduwkleuren zien die je binnenin aantreft. Het palette bevat ook een spiegel, maar geen kwastje.

De kleuren

Wat een prachtige kleuren, wow! Het Hema oogschaduw palette bevat 24 kleuren schitterende kleuren. En bestaat uit een mix van 10 matte en 14 kleuren met een shimmering finish. Het palette bevat zowel lichte als donkere kleuren in matte of shimmer finishes. Hiermee kun je zowel neutrale everyday looks als iets zwaardere en feestelijke avondlooks creëren. Als je het mij vraagt alles wat je zoekt in een oogschaduw palette!

De kleuren zijn erg mooi op elkaar afgestemd dus kunnen onderling goed met elkaar gecombineerd worden, zodat je elke dag weer een andere look kunt uitproberen.

Eyelook

Ik heb de voor de ooglook make up kwasten van Zoeva gebruikt. En in de ooghoeken de lichtblauwe oogschaduw uit het oogschaduwpalette van hema aangebracht. Ik vond de licht paarse oogschaduw daar heel mooi bij passen. Dus die ik heb ik in het begin/midden aangebracht. En erna deze opgebouwd met de donker paarse oogschaduw. Om de oogschaduw een andere look te geven heb ik eerst wat Fixing spray op mijn Zoeva kwastje gespoten, waardoor de oogschaduw er gelijk meer metallic achtig uitziet. Het heeft best mooi uitgepakt vind ik zelf. Ik ben erg tevreden met de make up voor en na.

De eyliner die ik heb gebruikt is de Wing it eyeliner stempel. Later heb ik de ooghoeken nog aangezet met de highlight palette – all you need is glow.

De highlighter heb ik ook aangebracht onder mijn wenkbrauwen. Mijn wenkbrauwen zijn aangezet met een Hema wenkbrauwpotlood.

En als mascara heb ik de Hema False lash mascara gebruikt.

Mijn Mening

De pigmentatie van de kleuren in dit hema oogschaduw palette is goed. Je kunt de ooglook heel mooi opbouwen, laagje voor laagje. Wat me ook opviel is dat de oogschaduw geen fallout oplevert, niet tijdens het aanbrengen en niet aan het einde van de dag. Al met al vind ik de kwaliteit van deze oogschaduwen ECHT heel erg goed. Dit palette doet zeker niet onder voor soortgelijke palettes van veel duurdere, high end merken.

Ik vind het fijn dat er een goede afwisseling is tussen lichte en donkere tinten en dat er verschillende finishes in het palette zitten. Hierdoor kun je er veel kanten mee op. Daarnaast is de kwaliteit gewoon erg goed, en zeker voor die prijs! Dat zie je ook goed af aan de ooglook die ik ermee maakte. Ik ga hier voor de aankomende feestdagen, maar ook voor de doordeweekse dagen nog meer looks mee maken.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het Hema oogschaduw palette 24 kleuren is verkrijgbaar voor € 15,- in één van de Hema winkels, of op de website van Hema.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: