Catrice eyebrow set

Tot nog toe tekende ik mijn wenkbrauwen bij met Anastasia & Maybeline maar nooit eerder gebruikt ik Catrice. Om eerlijk te zijn kwam ik bij Catrice terecht, omdat ik op zoek was naar een betaalbaar alternatief voor Anastasia.  Mijn wenkbrauwen missen een stukje aan de voorkant dus een goed wenkbrauw product is voor mij super belangrijk!

catrice-eyebrow-set

Catrice verkoopt de Eyebrow Set maar in één kleur. In het doosje bevinden zich twee wenkbrauwpoeders, een lichte bruine en een iets donkere bruine kleur. Wat het setje voor mij helemaal af maakt is dat er aan de onderkant een laatje zit. In dit laatje vind je een pincet en een borstel/wenkbrauw kwastje.

catrice-eyebrow-set-2

Hoe schattig en inieminie klein deze pincet & borstel/wenkbrauw kwastje zijn. Ondanks dat het kwastje klein is doe het wel goed zijn werk. Je kunt er geen wonderen van verwachten, maar dat lijkt me logisch. Dit is uitrusting voor on the go! Als je stugge wenkbrauw haren hebt heb je weinig aan het wenkbrauw borsteltje, maar wel handy dat het wordt meegeleverd!

catrice-eyebrow-set-marie

Op het plaatje linksboven zie je mijn wenkbrauw zonder product. Op het plaatje rechtsboven zie je mijn wenkbrauwen ingekleurd met een random product op het plaatje links onder zie je mijn wenkbrauw ingekleurd met de Catrice Eye Brow set en op het plaatje rechtsonder zie je de kleur swatches.

catrice-eyebrow-set-mijn-wenkbrawen

Zo zien mijn wenkbrauwen er uit als ze beide gedaan zijn met de Catrice eyebrow set. Mooi al zeg ik het zelf. Ik had niet verwacht dat het zo’n goed product zou zijn! Het zijn mooie kleuren die goed mixen en ook goed aan te zette zijn in de wenkbrauw. Zoals je al in eerdere reviews kon zien zijn er ook blondines die deze wenkbrauw set gebruiken en nu laat ik je dus zien dat hij ook super goed gaat met een donkere wenkbrauw en haarkleur. Wel moet je even oefenen met het aanzetten van de poeder, want als je het te hard aanzet krijg je lelijke lijnen en oogt het niet meer natuurlijk. Dat is totaal niet wat ik wil. Een goede en complete set voor een betaalbare prijs.

De Catrice Eyebrow Set is voor € 3,99 – te koop bij Kruidvat.

Welk product gebruik jij om je wenkbrauwen te stylen?
Zou jij deze Catrice eyebrow set aanschaffen?

 

6 Reacties

 1. april 29, 2016 / 3:03 pm

  Ik gebruik ook dagelijks het setje van Catrice en ben hier heel erg tevreden over. Ben blij dat het voor jou ook fijn werk.

 2. april 29, 2016 / 4:57 pm

  Vind het echt zo’n mooi setje! Kan zelf helaas alleen echt niet werken met poeder voor m’n wenkbrauwen.

 3. april 30, 2016 / 11:23 am

  Wat een mooi setje! Ik gebruik zelf de Dip Brow en Brow Wiz van Anastasia!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 1, 2016 / 12:40 pm

   Die heb ik ook een tijd gebruikt, maar dit setje vind ook echt niet verkeerd!

 4. mei 2, 2016 / 6:20 pm

  Ik heb hem ook liggen en gebruik hem niet dagelijks, maar wel graag als ik wat meer tijd heb!

 5. mei 28, 2016 / 10:24 am

  Mooi setje! Die ga ik onthouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: