Catrice Limited edition Neon Nude Preview

Felle kleuren en zachte kleuren. De nieuwe Catrice collectie verzekert je van een zomers gevoel op je nagels met negen uiteenlopende nagellakkleuren. Van stralende tinten zoals neonkoraal en fuchsia tot delicaat rosé-goud en glinsterend wit. De Limited Edition combineert elegantie met expressiviteit en dankzij de verschillende effecten maken de nagellakken met een glanzende gelfinish elke look perfect af. Kijk je meer naar deze Catrice Limited edition Neon Nude Preview?

CATRICE NEONUDE MINI NAIL LACQUER – € 1,99

De negen nagellakken in praktische miniverpakking inspireren tot verschillende nagelstijlen! Voor liefhebbers van subtiel bevat de collectie vijf delicate, deels glinsterende nagellakken in subtiele nude of rosé tinten.

Catrice Limited edition Neon Nude Preview

Voor een verzorgde, fris gemanicuurde look. Voor fans van meer opvallende stijlen zijn er vier gedurfde neonkleuren voor een gegarandeerde blikvanger. Neonnagels kunnen bijvoorbeeld een trendy accent toevoegen aan een low-key stijl in subtiele kleuren of zomers wit. En ze zien er ook geweldig uit bij een gebruinde huid. Voor welke kleur je ook gaat, de lakken hebben allemaal een perfecte, glanzende gelfinish en blijven tot zeven dagen zitten zonder een topcoat.

Prijs en verkrijgbaarheid

De minicollectie met haar trendy kleurselectie zal vanaf eind augustus t/m eind oktober in de Catrice beautyschappen verschijnen. Catrice NeoNude is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat vind jij van deze Catrice Limited edition Neon Nude collectie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: