Catrice Peel Off Nagellak – nagellak die je eraf kunt trekken?

catrice peel off nagellak

Werken met glitterende nagellak blijft een gedoe, gelukkig heeft Catrice hier een oplossing voor: de Catrice Peel Off Nagellak Glam variant met glitters erin. Verwijderen gaat nu binnen een handomdraai. Ik laat je hier twee kleuren zien, enjoy!

Ik vind glitter nagellak super mooi en lekker feestelijk, meestal laat ik het potje alleen staan omdat het zo’n ramp is de nagellak weer te verwijderen.. Toen ik de assortiments update voor het najaar zag, kwamen deze nagellakjes voorbij en was ik meteen enthousiast over het idee. Een glitter nagellak die je er zo weer af kan ’trekken’, klinkt ideaal! Of dit ook zo is ga ik uitzoeken.

Catrice Peel Off Nagellak

De lijn met deze mooie glitterende nagellak bestaat uit 8 kleuren, waarvan ik er nu 2 laat zien. Namelijk de kleuren: 01 Stress Does Not Go Well With My Polish en 03 When In Doubt, Just Add Glitter. Hele leuke namen en twee prachtige kleuren. Nummer 1 bevat wat grovere, roze/paarse glitters. Nummer 3 bevat wat kleinere gouden/zilveren glitters.

catrice peel off nagellak

Je kunt het hier al wel zien, de nagellak heeft hele mooie roze en paarse glitters. Aan de grove kant, maar echt prachtig als de zon erop schijnt!

catrice peel off nagellak

Omdat de Catrice Peel Off Nagellak wat grotere glitters bevat, was het wat lastig de nagellakkleur dekkend aan te brengen. Uiteindelijk heb ik het bovenstaande resultaat gekregen met 3 laagjes van de nagellak. Normaal gebruik ik bij een gewone nagellak slechts twee laagjes.

catrice peel off nagellak

Hier kun je best goed zien dat de Catrice Peel Off Nagellak vol zit met allemaal fijne glitters. Op het eerste oog lijkt het allemaal goed, maar zodra er licht op valt zie je ook de zilveren glitters goed zitten. Heel erg mooi!

catrice peel off nagellak

Door de fijnere glitters was het al een stuk gemakkelijker de kleur dekkend aan te brengen. Toch heb ik op bovenstaande foto drie laagjes aangebracht. Ik vond de andere kleur ook heel mooi, maar deze spreekt mij toch wat meer aan.

Mijn mening

Zoals de opschrift al zegt, de Catrice Peel Off Nagellak varianten zijn zeker glam en makkelijk te verwijderen. Soms iets te makkelijk, waardoor ik al snel deukjes en gaten kreeg in mijn nagellak. Nu ga ik ook niet zo voorzichtig om met mij handen, dus dat telt ook mee. Bij reguliere nagellak gaat het ook na 1 dag al chippen bij mij. Ik vind de kleuren prachtig, maar mijn voorkeur gaat uit naar nummer drie (de gouden/zilveren). Ik vind het echt een fijn product en kan het je zeker aanraden als je dat gedoe met verwijderen ook zat bent.

Dit was mijn review. Ik vond het heel leuk deze nagellak eens te proberen. Hopelijk heb je hier iets aan gehad. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Ga jij deze Catrice Peel Off Nagellak proberen?

Liefs, Daphne

1 Reactie

  1. augustus 22, 2018 / 10:13 am

    Dit is natuurlijk wel een fijne oplossing als je voor een avondje glitternagels wilt hebben. Dan haal je ze er zo weer af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: