Collistar Extraordinary Duo Lipstick review

Misschien heb je er wel eens van gehoord? Ombre lipstick. Collistar heeft een lipstick waarmee je gemakkelijk een ombre effect op je lippen creëert, namelijk met de Collistar Extraordinary Duo Lipstick. Ben jij benieuwd naar hoe jij gemakkelijk een ombre effect op je lippen creëert? Kijk dan zeker even mee, naar deze collistar lipstick review.

Collistar Extraordinary Duo Lipstick

Dit zegt Collistar zelf over de lipstick:

‘Ombre lips zijn hot en zullen we nog veel meer gaan zien! Met deze waanzinnige duo lipstick creëer je in een handomdraai trendy lippen. Deze unieke, luxe en high-tech lipstick is speciaal ontwikkeld om de lippen in één beweging te definiëren en op te vullen met kleur. De donkerste kleur gebruik je aan de buitenkant van de lippen en met de lichtste kleur vul je de rest van de lippen in, wat optisch vollere lippen geeft. Een simpele techniek met een groots effect.’

Ombre lipstick dat klinkt leuk, maar werkt het ook echt? Lopen de twee kleuren mooi in elkaar over, zoals het hoort bij een ombre effect? Of krijg je toch harde lijnen, waardoor je de lipstick nog moet blenden?

Verpakking

Alleerst even naar de verpakking. Deze is Simpel wit, met een foto van de collistar lipstick erop. Ook al is de verpakking simpel, toch oogt hij wat mij betreft erg chique.

De Collistar Extraordinary Duo Lipstick zelf is vierkant en goudkleurig. Een plaatje als je het mij vraagt. Zorgt gelijk voor een instant chic gevoel! Je zou hem bijna niet willen gebruiken.

Als je de Collistar Extraordinary Duo Lipstick open draait zie je de twee kleuren die voor het ombre effect moeten zorgen. Wat ziet dat er grappig uit, die twee kleurtjes! Wel vraag ik me af op dat vierkante wel prettig werkt… Ik heb nog nooit een vierkante lipstick gebruikt eigenlijk.

Ik koos zelf overigens voor de kleur Native (nude achtig), want die leek me het meest natuurlijk. Hieronder zie je hoe de lipstick qua kleur is samengesteld. De perzik kleur neemt een wat groter gedeelte in beslag dan de donkerbruine kleur.

Ingrediënten

Hieronder zie je de ingrediënten die in de Collistar Extraordinary Duo Lipstick verwerkt zitten.

Hoe breng je de Collistar, Extraordinary Duo Lipstick aan? 

Op de zijkant van de verpakking vind je de gebruiksaanwijzing.

Je gebruikt de donkere kleur dus aan de buitenkant. En begint met de bovenste lip. Daarna draai je de lipstick 180 ° graden en breng je hem aan op de onderste lip. Gelukkig is dit dus niet al te ingewikkeld.

SWATCHES

Hier onder zie je een swatch van de lipstick op mijn pols.

Zoals je ziet in de swatch hierboven lopen de kleuren al bijna vanzelf in elkaar over. Ik vind de swatcht veel mooier dan gedacht.

Collistar Extraordinary Duo Lipstick 2 Native

Tijd om de lipstick op mijn lippen te testen! De lipstick brengt echt erg gemakkelijk aan! De vierkante vorm is eigenlijk best handig, al had ik dat niet van tevoren gedacht. Door het puntje aan de lipstick kun je hem heel precies aanbrengen op je lippen.

De lipstick voelt super romig en zacht aan op mijn lippen. En daarnaast is hij ook nog is prima gepigmenteerd. Zoals beloofd lopen de kleuren geleidelijk in elkaar over wat zorgt voor een prachtig ombre effect!

En de kleur? Nude met perzik. Ik vind hem prachtig! Precies mijn tinten.

Mijn mening en conclusie

Wat een prachtig resultaat geeft deze Collistar Extraordinary Duo Lipstick! Ik had niet verwacht dat de vierkante vorm van de lipstick zo prettig zou werken. Stiekem had ik toch wel verwacht dat er wat hardere lijnen tussen de kleuren zouden zitten. Maar dat is helemaal niet het geval, de kleuren open mooi in elkaar over, precies zoals ik verwachtte dat het resultaat zou moeten zijn.

Naast het prachtige ombre effect, is het ook nog is een romige, voedende lipstick die aanvoelt als een balsem. Super fijn en verzorgend voor je lippen dus! De nude kleur die ik heb uitgezocht vind ik ideaal om elke dag te gebruiken. Dus wat mij betreft een prettige lipstick, die ik zeker vaker ga dragen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Collistar Extraordinary Duo Lipstick zijn normaal verkrijgbaar voor €27 in tien kleuren bij onder andere Douglas en IciParis XL. En bij Bol.com zijn ze nu in de aanbieding voor maar € 14,99!

Collistar Extraordinary Duo Lipstick
Collistar Extraordinary Duo Lipstick
Collistar-Extraordinary-Duo-Lipstick
Collistar-Extraordinary-Duo-Lipstick
Collistar-Extraordinary-Duo-Lipstick
Collistar-Extraordinary-Duo-Lipstick
Collistar-Extraordinary-Duo-Lipstick
Collistar Extraordinary Duo Lipstick
Collistar Extraordinary Duo Lipstick
Collistar-Extraordinary-Duo-Lipstick
Collistar-Extraordinary-Duo-Lipstick
Collistar-Extraordinary-Duo-Lipstick
Collistar-Extraordinary-Duo-Lipstick
Collistar-Extraordinary-Duo-Lipstick

1 sensitive, 2 native, 3 charming, 4 innocent, 5 mischievous, 6 dynamic, 7 eccentric, 8 sophisticated, 9 impulsive, 10 divine

Ik hoop dat je iets hebt gehad aan deze collistar lipstick review.

Wat vind jij van het effect van deze Collistar Extraordinary Duo Lipstick?
Zou je hem kopen?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: