Cuisinart 4-in-1 Draadloze Wijnopener

Cuisinart 4-in-1 Draadloze Wijnopener

Vandaag review ik de Cuisinart 4-in-1 Draadloze Wijnopener. Ideaal om tijdens de feestdagen cadeau te doen aan jezelf, of aan een dierbare. Doordat hij draadloos is kun je hem overal mee naartoe nemen. En deze luxe wijnopener heeft geen enkele moeite met welke fles dan ook!

Cuisinart 4-in-1 Draadloze Wijnopener

Deze luxe wijnopener van Cuisinart is echt zo’n keukengadget, waarvan je eigenlijk niet wist dat je hem zo erg mistte. Tot… dat je hem in je bezit hebt. Een kurk van een fles open maken, kan soms best een rot klusje zijn. Je hebt het vast wel eens gehad… de flesenopener blijft vastzitten. De kurk breekt af. Of, omdat je meerdere keren de flesenopener erin steekt komt er zaagsel in het drankje waar je je zo op verheugde… En ken je die synthetische kurken? Tja ga daar maar is aan beginnen met een normale wijnopener…Met de Cuisinart 4-in-1 Draadloze Wijnopener is dat verleden tijd.

Deze draadloze wijnopener werkt namelijk op lithium-ion batterijen, waardoor je hem op elke plek en elk moment kunt gebruiken. En daarnaast ziet hij er ook nog eens super stylish uit, waardoor je hem gemakkelijk op je aanrecht of ergens anders in de keuken kunt laten staan.

Daarnaast bevat deze Cuisineart 4-in-1 wijnopen een capsulesnijder en een beluchter om de wijn te oxideren voor het serveren.

Cuisinart 4-in-1 luxe wijnopener verpakking

De verpakking

De Cuisinart 4-in-1 Draadloze Wijnopener komt in een witte doos met luxe uitstraling. Op de achterkatn van de verpakking staat een korte uitleg, hoe het apparaat werkt. De verpakking en het product zelf zijn helemaal in dezelfde kleurlijn doorgetrokken.

Cuisinart 4-in-1 draadloze wijnopener

Look and feel

De draadloze Wijnopener is uitgevoerd in een mooi matzilver kleur gecombineerd met glanzende zilveren details. Hoe bedoel je een luxe wijnopener?

Cuisinart 4-in-1 luxe wijnopener

De opener zelf, ziet er zwaarder uit dan een normale wijnopener, wat natuurlijk logisch is alleen al door de batterijen die zijn toegevoegd. Ondanks dat het apparaat wat zwaarder is, is het niet minder prettig in gebruik. Het ligt fijn in de hand en gemakkelijk te bedienen.

Daarnaast beschikt de Cuisinart 4-in-1 draadloze wijnopener ook nog over een vacuümpomp met datumaanduiding. Door gebruik van de datumaanduiding kun je gemakkelijk de houdbaarheid van de wijn of sap bijhouden. Ideaal, want zo gaat er geen drankje meer over datum.

Cuisinart 4-in-1 wijnopener accessoires

Naast de wijnopener zelf wordt het apparaat geleverd met extra accessoires die je nodig hebt voor het openen, schenken en bewaren van je wijn.

Cuisinart 4-in-1 draadloze wijnopener oplader

Opladen

In 2,5 uur laad je de Cuisinart 4-in-1 draadloze wijnopener helemaal op. Het aansluiten gaat gemakkelijk en daarna heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar. Je kunt er dan 50 flessen mee openen. Ik had niet verwacht dat je er zoveel flessen mee zou kunnen openen, na één laadbeurt.

Cuisinart 4-in-1 luxe wijnopener mijn mening

Mijn mening

Ben jij een echte wijnliefhebber, of hou je van sap, kinderchampagne die uit flessen komt met een synthetische kurk? Dan is deze Cuisinart 4-in-1 draadloze wijnopener écht iets voor jou! In het begin denk je dat je hem niet nodig hebt, tot je ervaart hoe handig deze wijnopener is in gebruik. Vooral wanneer je zelf minder sterke handen hebt, een medische aandoening zoals reuma. Of zoals ik je hand een keer gebroken hebt, dan moet je deze wijnopener echt een kans geven. Met dit hulpmiddel hoef je geen kracht meer met je hand te zetten, maar doet het apparaat al het werk voor jou. Dus geen pijnlijke handen meer, of gedoe met kurken die vastzitten. Geen kurk stukjes meer in je drankje, of op de rand van de fles. Én een fijn cadeau voor de feestdagen voor iemand die zo nu en dan of dagelijks een wijntje of sapje drinkt. Onthouden dus, want dit cadeau is ook handig voor die ene dierbare die al bijna alles heeft.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Cuisinart 4-in-1 Draadloze Wijnopener is verkrijgbaar voor een prijs van €79,90 op de website van Cuisinart. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: