Dashl Brow filler pencil

Dashl Brow Filler Pencil Brown

Zijn je wenkbrauwen te dun, te warrig of blijven ze niet in de vorm zitten die jij graag wilt? Dan is het de beurt aan een van de professionals van Dashl. In de Beauty Bar by Dashl krijg jij namelijk de juiste behandeling voor jouw wenkies. Vervolgens kun je ze thuis met de Dashl producten mooi bijhouden. Ik kreeg mijn favoriete product toegestuurd: de Dashl Brow filler pencil en laat deze vandaag aan je zien.

Dashl Brow filler pencil

De Dashl Brow filler pencil is een ultraslank precisie-potlood. Brow Filler Pencil heeft een super-precieze punt waarmee je haarachtige lijntjes kunt aanbrengen om je wenkbrauwen in te vullen en te accentueren.

Dashl-Brow-Filler-Pencil-close-up

Met het precisie puntje kun je haartje teken. Het lijken net échte haartjes.

Dashl-Brow-Filler-Pencil-close-up punt
Dashl-Brow-Filler-Pencil-close-up borstel

En met het ingebouwde borsteltje blendje de strakke lijnen, voor een natuurlijk effect. Ik koos voor de kleur medium brown, omdat dit een warme bruine kleur is.

verpakking Dashl-Brow-Filler

Hieronder zie je een swatch van de Dashl Brow filler pencil op mijn hand. Een strakke bruine streep als je het mij vraagt. En wat brengt hij fijn aan. Je kunt prima doseren en eindigt niet gelijk met een dikke vette streep. Dit hangt af van de zacht of hardheid van het wenkbrauwpotlood.

dashl brow filler swatch

Het Dashl Brow filler pencil gebruiken

Ik geef je hieronder de stappen die ik neem om mijn wenkbrauwen in te vullen met het Dashl Brow filler pencil.

Uiteraard beginnen wat met een wenkbrauw zonder product hierop.

  1. Ik start aan de onderkant en geef mijn wenkbrauw hier vorm.
wenkbrauw zonder product
  1. Daarna begin ik aan de bovenkant en trek ik hier de vorm hoe ik die wil hebben. Zie je dat mijn wenkbrauw nu al meer vorm begint te krijgen?
wenkbrauw zonder product met dash brow filler product
  1. Nu ga je de wenkbrauw invullen. Dit doe ik door eerst zacht de voorkant in te vullen. Hierna vul ik de achterkant in. Heb je je wenkbrauw te veel aangezet? Geen probleem, met het ingebouwde borsteltje blendje het product zo weer uit.
wenkbrauw after dashl brow filler pencil

Ik ben echt zeer te spreken over hoe natuurlijk en vol mijn wenkbrauw eruit ziet. Hieronder zie je nog wat close-up van allebei mijn wenkbrauwen.

Before & After

Hieronder zie je mijn volledige wenkbrauwen zonder een product erop. Zie je dat de voorkant vrij leeg is?

wenkbrauwen before

Hier zie je een close-up van mijn gezicht met alleen mijn wenkbrauwen gedaan.

wenkbrauwen after gebruik dashl brow filler

En hieronder zie je een close-up van mijn gezicht met volledige oog make-up. En de voorkanten net wat meer uitgeblend.

wenkbrauwen en ogen after dashl brow filler en met make-up

Mijn mening

Wat een super fijn product is de Dashl Brow filler pencil. De kleur vind ik echt mooi, niet te rood en heel natuurlijk. Ook het aanbrengen gaat fijn en gemakkelijk. Door aan het penseel te draaien, komt het potlood er verder uit. Ik kies ervoor om te werken met een klein puntje. Het potlood heeft een creamy textuur. Hierdoor kan ik hairstrokes trekken die net lijken op haartjes. Ik ben echt verbluft over het resultaat. Ik ben altijd vrij onzeker over mijn wenkbrauwen, maar vind ze op de bovenstaande foto oprecht prachtig!

Waar je met andere wenkbrauw producten je wenkbrauwen snel hard aanzet. En vooral de voorkant van mijn wenkbrauwen er vaak te donker uitziet… Heb ik daar met het Dashl Brow filler pencil helemaal geen last van. Dit product blijft ik voorlopig gebruiken.

Wil jij je toch liever laten behandelen door een expert? Bij de Beauty Bar by Dashl kun je naast een treatment voor je wenkbrauwen ook hoogwaardige en professionele wimper- en nagelbehandelingen ondergaan. Er wordt in de Beauty Bar by Dashl uitsluitend gewerkt met hoogwaardige merken en gecertificeerde stylisten. Je vindt de Beauty Bar by Dashl in de H&M op de Dam in Amsterdam.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het Dashl Brow filler pencil is verkrijgbaar in de Dashl shop, maar ook bij H&M en Nakd!

En naast de Dashl Brow filler pencil, zijn er ook de Brow Boss Pomade, de Brow Fixer Gel, de Brow ligy sculptur en de Brow Razer Duo verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: