De 6 beste webshops voor Arabische interieur Styling

webshop voor Arabische interieur Styling

Zelf ben ik gek op Arabische tinten. Dit is niet echt terug te zien in mijn interieur, omdat ik heb gekozen voor kleine accenten. De mooie Arabische patronen met kleine en subtiele details laten mijn hartje sneller slaan. Authentiek en sfeervol dat is wat er in mij op komt als ik aan een Arabisch interieur denk. Hieronder een lijst met de 6 beste webshops voor Arabische interieur Styling.

El Ramla Hamra

El Ramla Hamra is gespecialiseerd in vintage en handgemaakte Marokkaanse woonproducten. Ze laten zich in Marokko inspireren om de beste en meest mooie (vintage) schatten aan te bieden. Je kunt de collectie omschrijven als een mix van Marokkaans vakmanschap en eigentijdse elegantie.  Stijlvolle Berber dekens, kleurrijke vintage vloerkleden, elegante Beni Ourain kleden, prachtige bruidsdekens, bijzondere poefs, kussens en nog veel meer.  Alle producten zijn handgemaakt.

Website: www.elramlahamra.nl

Ghalia

“Ghalia betekent: geliefd, dierbaar, niet in geld uit te drukken, en dat is wat ze nastreven. Mooie, eerlijke producten die je leven en je interieur verrijken. Met het oog op materiaal wordt bijna alleen gebruik gemaakt van lokale en natuurlijk grondstoffen. Je kunt er oosterse hang en sta lampen kopen, dienbladen, kaarsenhouders en lantaarns, maar ook kleden, woontextiel en meubels.

Website: www.ghalia.nl

Elkantra


Een webshop met veel Arabische producten. Denk aan verlichting, wasbakken, marokaanse meubels en woondecoratie. Maar ook mode- accesoires en verzorgingsproducten kun je hier vinden. El Kantra betekend vertaald in het Nederlands: “De brug”. En niet zomaar een brug, maar een brug tussen twee landen en twee culturen. Een groot deel van de collectie wordt door hen zelf geïmporteerd uit Marokko.

Website: www.elkantrawebshop.nl

Nour Lifestyle

Nour Lifestyle is gespecialiseerd in (handgemaakte) Arabische lampen en woonaccessoires uit Egypte. Nour laat al haar producten in Egypte maken door lokale vakmensen die op een ambachtelijke manier werken.

De collectie van Nour bestaat uit Egyptische hanglampen, tafellampen, wandlampen en plafondlampen van verzilverd koper en tafellampen van mozaïek glas, allemaal handgemaakt en uniek. Daarnaast hebben ze een selectie dienbladen en andere woonaccessoires zoals kaarshouders en manden en schalen van palmblad.

Website: www.nourlifestyle.nl

Oosterse Lampen

Wie kent ze niet de lampen die uit 1001 en 1 nacht lijken te komen. Overdacht zijn de lampen al prachtig om te zien, maar s’avonds komt het sfeerlicht je tegemoet. De honderden lichtgaatjes die met de hand in het metaal gemaakt worden geven een prachtige lichtval.

Website: www.oosterselampen-online.nl

Vintage Berber

VintageBerber verkoopt mooi origineel handgeweven kleden uit Marokko.De Marokkaanse berber is de comeback kid onder de berbers. En niet voor de eerste keer! Deze eeuwenoude kleden zijn door de eeuwen heen bij tijd en wijlen immens populair. In de flower power periode onder de hippies, nu onder de hippere interieur liefhebbers. Ook op Pinterest is deze tendens goed te zien. Het lijkt erop dat de Marokkaanse berber langzaam maar zeker de weg vind naar de Nederlandse interieurs. En ja, dat is iets trager dan in Amerika waar de gewilde Beni Ouarain kleden al langere tijd een hot item zijn.

Website: www.vintageberber.com

Wat is jouw favoriete webshop voor Arabische interieur Styling?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: