De beste kerstfilms van 2020 op Netflix

jingle jangle kerstfilm 2020

Nu je vanwege corona meer thuis zit, heb je een goed excuus om wat eerder aan alle kerstperikelen te beginnen. Als je net als ik zo houd van de kerstsfeer, lees dan vooral even verder! Netflix komt namelijk ieder jaar weer met nieuwe kerstfilms! En hoe kom je nou beter in de kerstsfeer dan door de beste kerstfilms van 2021 te bekijken? Ik zette ze voor je op een rij…

Operation Christmas Drop

Ik begin met te zeggen dat dit één van mijn favo kerstfilms is tot nu toe. Hij gaat over Erica: een hardwerkende, politieke assistent die van haar baas naar een tropische luchtmacht basis moet, om een rapport uit te brengen waardoor ze de basis kunnen sluiten. Ze mist hierdoor kerstmis bij haar eigen familie, zoals ze al jaren doet. Ze wordt rondgeleid over de basis door Andrew. Een luchtmatchpiloot die de aanleiding is voor het hele onderzoek en in charge is over Operation Christmas Drop. In eerste instantie is Eric vast beraden om haar Job goed te doen. Maar naarmate ze langer verblijft op de basis wordt ze toch te pakken genomen door de ‘Christmas spirit’ en vind ze Andrew toch wel erg leuk!

The Princess Switch: Switched Again

Een vervolg op het eerste deel van The Princess Switch! Stacy, nog steeds gespeeld door Vanessa Hudgens, krijgt in deze film te maken met nóg een lookalike. Waar ze in de vorige film als switched met lady margaret, is er nu nog een derde persoon waar ze mee switched: party girl Fiona. De film is goed opgezet en het is best een kan staaltje werk om drie persoonlijkheden te spelen.

Holidate

Een date voor kerst, zonder commitments om de vragen aan de kersttafel wat te verminderen… Oftewel een ‘Holidate’. In deze film, met Emma Roberts in de hoofdrol, wordt deze afspraak echter doorgetrokken tot ver na kerst. Waarom alleen met kerst op date gaan? Als je ook Pasen, Valentijnsdag en allerlei andere feestdagen samen kunt vieren? Wat begon als een date eindigt in ‘gevoelens voor elkaar’. Hoe het afloopt? Dat vertel ik je natuurlijk niet!

Almost Christmas

Walter is het hoofd van een gezellige, maar ook ruziemakende familie. Hij wil deze kerst doorkomen, zonder dat zijn familieleden ruzie met elkaar maken en dus goed met elkaar omgaan. Hij vraagt dit aan ze en als ze zijn wens doen uitkomen, dan zal het een waar wonder zijn. Een heerlijke comedy kerstfilm!

My Christmas In

Jen is een hardwerkende vrouw. Ze werkt voor een reclamebedrijf in San Francisco. En staat op het punt om te promoveren, maar dan gebeurt er iets onverwacht in haar leven: Haar tante overlijd. Jen erft de herberg van haar tante in Alaska. Ze gaat erheen om de herberg te bekijken en ontmoet er Steve. Steve is advocaat en erg charmant. Jen vraagt zich af of hij misschien de ware voor haar is en of ze wil blijven in Alaska? Hoe het allemaal afloopt? Dat is nog even spannend.. Als je het mij vraagt een lekker romantische kerstfilm!

Jingle Jangle: A Christmas Story

Een echte hartverwarmende kerstfilm die gaat over een speelgoedmaker die dankzij een bijzondere uitvinding samen met zijn kleindochter een fantasiewereld binnenstapt.  Naast dat er veel werk is gestoken in de kostuums en je fantasie de vrije loop neemt. Wordt alles begeleid door muziek van niemand minder dan: John Legend! I love it!

Christmas on the Square

Dit is de allereerste kerstfilm waarin Dolly Parton de hoofdrol speelt. De film gaat over een rijke vrouw die een aantal mensen uit ‘haar’ dorp weg wil hebben. Maar dan krijgt ze onverwachts bezoek van een engel. Die ALLES verandert. De rol van engel wordt gespeeld door Dolly Parton. Verwacht een film met een typisch kerstverhaal én een heleboel Dolly Parton muziek.

The Christmas Chronicles 2

Het eerste deel van deze leuke kerstfilm verscheen in 2018, dus het werd hoog tijd voor een vervolg. The Christmas Chronicles 2. Kate gaat weer op pad met de Kerstman. En dit keer gaat ook zijn vrouw mee. En wat blijkt? Mrs. Klaus is degene is die het dorp heeft gebouwd waarin de Kerstman leeft. Ze laten kate de Christmas star zien, die ervoor zorgt dat de kerstman en de noordpool verborgen blijven voor iedereen. Als een dief de Christmas star wil stelen, wordt het allemaal wel erg spannend…

Holiday Home Make-over with Mr.Christmas

Deze film gaat over Interieurarchitect Benjamin “Mr. Christmas”. Samen met zijn team helpt en verrast hij gezinnen, door hun huis een kerst make-over te geven. Een heerlijke feelgood-film die super geschikt is voor interieur liefhebbers.

Nog meer kerstfilms kijken?

Hier vind je een overzichtje van de beste kerstfilms van 2019.

Welke film is jouw kerst favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: