De lekkerste sushi zelf maken met 500 Sushi

sushi zelf maken

Ik ben er gek op, sterker nog je kan me ervoor wakker maken… Sushi! Is het voor jou een uitdaging, zelf sushi maken? Met het 500 sushi recepten boek zet ook jij in een handomdraai de lekkerste sushi op tafel. Vandaag geef ik jullie een review over het boek en ga ik zelf sushi maken.

Dit 500 sushi boek stond hoog op mijn wishlist. Het is namelijk een recepten boek vol met recepten en aanwijzingen om sushi zelf maken. het is natuurlijk heerlijk om sushi te kopen op een luie avond en het naar binnen te schrokken. Maar hoe vet is het als jij deze lekkere sushi zelf maakt en op tafel zet voor je visite? Of wat dacht je van de populaire fusion rolletjes? Ook staat er een uitgebreide verzameling met Japanse sushi recepten verspreid door het hele boek.

In het eerste hoofdstuk leer je welk keukengerei, ingrediënten en smaakmakers je nodig hebt voor zelf sushi maken. Ook word er uitgelegd waar je op moet letten als je verse vis of andere ingrediënten gaat kopen. De versheid van producten zorgt echt voor een betere sushi na bereiding. Hoe zie je dat een product vers is? En hoelang is de sushi houdbaar?

Hou je niet van rauwe vis? Nadat je 50 sushi hebt gelezen, heb je geen excuus meer om geen sushi te maken. Je kunt namelijk diverse soorten vlees, kazen, groenten en vruchten gebruiken, naast vis.  En vergeet ook de omelet en de bouillon niet!

Het boekje heeft 287 pagina’s met geweldige recepten met een diversiteit aan ingrediënten. Er staan goede foto’s in die stap voor stap uitleggen hoe je sushi moet rollen. Want hier gaat het bij mij meestal mis.

Het boek is verkrijgbaar bij de meeste boekenhandels, maar ook online via bol.com en kost € 9,99

Na het lezen van het 500 sushi boek kreeg ik wel erg trek en ging ik aan de slag: zelf sushi maken!

sushi zelf maken

Doe jij aan sushi zelf maken? Of koop je het liever?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: