De zonnebrillentrends van 2022

zonnebrillentrends van 2022

Ben je opzoek naar een nieuwe zonnebril. Vandaag neem ik je mee in dé dames zonnebrillentrends van 2022. Deze zonnebrillen zijn een hit! En hiermee loop jij er deze zomer helemaal trendy bij.

zonnebrillentrends van 2022

Een mooie zonnenbril kan jouw outfit helemaal afmaken. En met de velle zonnestralen van de zomerzon, is een goede zonnebril geen overbodige luxe. Het liefst schaf je dan een trendy zonnebril aan. Daarom vertel ik je alles over de zonnebrillentrends van 2022.

De klassieke pilotenbril

De pilotenbril biedt een goede bescherming en is en blijft prachtig om te zien. Ray-Ban, kwam met het model Aviator. Sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De Aviator was oorspronkelijk ontworpen voor piloten. Men vond de bril zo mooi, dat hij ook veel gedragen werd door niet piloten. Het frame van de pilotenbril is dun en licht. Een subtiel ontwerp, waarmee je toch de aandacht kunt trekken.

  1. Ray-Ban – Zonnebril gepolariseerd RB3625
  2. Ray-Ban – New Caravan zonnebril gepolariseerd RB3636

De cat-eye zonnebril

De cat-eye zonnebril komt eigenlijk uit de jaren ’50 en is weer helemaal terug van weg geweest. We zien hem in verschillende varianten. Veelal heel puntig en katachtig, wat zorgt voor een chique oogopslag. De Cat-eye zonnebril past het beste bij een ovale gezichtsvorm.

  1. Prada- Zonnebril PR01VS
  2. Ralph Lauren – Zonnebril gepolariseerd RA5203

De zonnebril met grote glazen

De zonnebril met grote glazen komt uit de 70’s, en is eigenlijk nooit weg geweest. Wel lijken de glazen ze elk seizoen groter te worden. Maak een statement door een oversized zonnebril te dragen en je achter de glazen te verschuilen. Modellen die veel gedragen worden zijn de butterfly en shield zonnebrillen.

  1. Michael Kors – Aspen zonnebril MK2151
  2. Prada – Zonnebril PR32PS
  3. Gucci – Zonnebril GC001630 met brillenkoord

De zonnebril met gekleurde glazen

Kleurrijke zonnebrillen passen helemaal bij de zomer. Ga voor zwoel roze, neon geel of een andere fantasierijke kleur. Waarmee jij je outfit helemaal af styled.

  1. Chanel – Ronde Zonnebril CH4273T
  2. Valentino – Zonnebril VA4080
  3. Burberry – Astrid zonnebril BE4343

Welke zonnebrillentrends van 2022 vind jij helemaal te gek?
Laat het weten in de comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: