Delilah – Pure Light Liquid Radiance, goud in een potje!

Afgelopen week schreef ik al eerder over de opening van de eerste Delilah Flagshipstore te Amsterdam. Iedereen die deze avond aanwezig was kreeg een goodiebag gevuld met goodies, waar onder andere de Pure Light Liquid Radiance in zat. Een prachtige vloeibare highlighter die je huid de glans geeft die het verdiend.

Delilah - Pure Light Liquid Radiance

Verpakking

Als je alleen al naar de verpakking kijkt ben je opslag verliefd. Verpakt in een lichtroze kartonnen doosje met rosé gouden letters. Maar wanneer hem je dan uitpakt heb je een prachtige matte flacon in je handen met een rosé kleurige dop. Op en top chique als je het mij vraagt. Zelfs het pompje is rosé-kleurig. Ik vind het een super mooie verpakking.

Delilah - Pure Light Liquid Radiance

Swatches

Deze Pure Light Liquid Radiance van Delilah lijkt gewoon op goud uit een flacon. Als je de substantie op je huid aanbrengt sta je echt even versteld van de mooie natuurlijke, maar wel duidelijk aanwezige glow die deze highlighterafgeeft.

Delilah - Pure Light Liquid Radiance

Het pomp systeem vind ik heel fijn, hierdoor kun je heel gedoseerd werken en verspil je geen product.

Delilah - Pure Light Liquid Radiance

Hieronder een swatch op mijn hand. Boom wat mij betreft iets te heftig, maar hier kan ik zeker leuke dingen mee doen! De highlighter smeert goed uit en hydrateerd mijn huid. Nu maar is kijken hoe hij aanvoelt als ik hem de hele dag op mijn huid heb zitten.

Delilah - Pure Light Liquid Radiance

Zoals je hierboven in de swatch al zag geeft deze highlighter een hoop glans af. Daarom bespreek ik met jullie manieren om de Pure Light Liquid Radiance highlighter te gebruiken.

Aanbrengen na dagcrème of primer

Zo kun je de highlighter aanbrengen op je gezicht nadat je dagcrème of primer hebt aangebracht, maar ook kun je hem gebruiken over je foundation heen. Voor een mooie natuurlijke glow gebruik je 1 of 2 pompjes van de Pure Light Liquid Radiance en verdeelt deze over je gezicht.

Door de foundation of primer

Is dit voor jou iets to much en wil je meer een natuurlijke look creëren? Mix dan een half pompje van de Pure Light Liquid Radiance door je foundation of primer. Zo heb je wel een mooie glow, maar is hij niet te opvallend.

Jukbeenderen, slaap, wenkbrauwboog en ooghoek

Zelf breng ik de Pure Light Liquid Radiance niet aan over mijn hele gezicht, maar breng ik hem aan op de jukbeenderen, slaap,  onder de wenkbrauwen en in de binnenste ooghoek. Dit geeft voor mij de meest natuurlijke look.

Hieronder zie je de Pure Light Liquid Radiance highlighter aangebracht onder mijn wenkbrauw en in de binnenste ooghoek. Prachtig effect hé?

Delilah - Pure Light Liquid Radiance

Hier zie je de highlighter aangebracht op mijn slaap en jukbeenderen. Een natuurlijke gloed die subtiel aanwezig is. Ook vind ik dat de highlighter een egale dekking heeft. Het verdoezelt pukkels en laat je huid er egaal uitzien. Ik moet zeggen dat de highlighter ook heel natuurlijk oogt. Ik heb absoluut geen cakey-face. Het ziet er juist erg natuurlijk uit.

Wat ook een prachtig effect geeft is een klein beetje van de Pure Light Liquid Radiance aanbrengen over je lippen nadat je lipgloss of lipstick hebt opgedaan. Dit kun je alleen in het midden van je lippen doen, voor een mooi accent. Maar je kunt het ook over je hele lippen heen deppen. Why not?

Delilah - Pure Light Liquid Radiance

Hierboven zie je een voor en na foto. Ik ben echt super tevreden met het effect en de Pure Light Liquid Radiance. Zeker nu ik heb gezien wat het voor mijn lippen doet. Hij blijft prima zitten op mijn lippen, zelfs na het eten. Wat fijn, nu kan ik de verschillende longwear lipsticks die ik dagelijks gebruik ook gebruiken wanneer ik naar een feestje ga. Want zeg nou zelf, dit ziet er toch feestelijk uit?

ingrediënten

Aqua/Water, Butylene Glycol, Mica, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenyl Trimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polysorbate 60, Sorbitan Stearate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate Se, Potato Starch Modified, Polyacrylamide, Potassium Sorbate, C13-14 Isoparaffin, Tocopheryl Acetate, Laureth-7, Disodium Edta, Tin Oxide, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Parfum, CI 77491, CI 77499, CI 77891.

Wat ik zo fijn vind aan deze highlighter is dat hij verreikt is met vitamine E (Tocopheryl). Dit zorgt voor een anti-verouderings effect en beschermt je huid tegen schade van buitenaf. Als je dan toch iets op je gezicht smeert, is het fijn als het bijdraagt aan de gezondheid van je huid.

De mooie glans krijgt deze highlighter door de toevoeging van mica. Mica is een silicaat mineraal dat in cosmetica wordt gebruikt voor zijn briljante of glinsterende effect. “Mica” is vermoedelijk afgeleid van het Latijnse woord “micare”, dat “glitter” betekent.

Wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat het product parabeen vrij is. Daarnaast is het dierproef vrij en dermatologisch getest en geschikt voor veganisten.

Delilah - Pure Light Liquid Radiance

Mijn Mening

Natuurlijk heb ik een mening over dit product en die is erg rooskleurig. Daarom wil ik er graag bij vertellen dat deze post niet gesponsord is. Ik ben echt super enthousiast. Wat een fijne toevoeging aan mijn dagelijkse make-up routine. Hiervoor gebruikte ik wel andere highlighters, maar die kan ik echt niet vergelijken met de natuurlijke uitstraling die de Pure Light Liquid Radiance van Delilah mij geeft. Na de highlighter een hele dag gedragen te hebben voelt mijn huid niet trekkerig of droog aan. Nee, in tegenstelling mijn huid voelt nog steeds verzorgt en gehydrateerd. Andere higlighters zijn vet of vervagen snel, maar deze highlighter? Nee, deze niet. Zelfs na een regenbui zit hij nog mooi op mijn jukbeenderen.

De Pure Light Liquid Radiance van Delilah kost € 40,- en zit daar mee in de gemiddelde prijs-range voor een highlighter. En voor dat kleine bedrag kan ik je vertellen dat deze highlighter zijn geld meer dan waard is!

De producten van Delilah Cosmetics zijn in Nederland verkrijgbaar bij de Delilah Flagshipstore in Amsterdam. Maar je kunt er ook voor kiezen om te shoppen bij de website van Delilah Cosmetics zelf.

Wat vind jij van de Pure Light Liquid Radiance van Delilah?
Ga jij hem uitproberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: