DIY Agenda zelf maken

DIY Agenda zelf maken

Nu het schooljaar weer begonnen is hebben de meesten van jullie weer een nieuwe agenda nodig. Al zit je niet op school en ben je aan het werk.. die saaie agenda’s kunnen wel wat kleur en fleur gebruiken. Daarom vandaag een DIY hoe je zelf een leuke, maar toch goedkope agenda kunt maken die helemaal jou smaak is…

DIY Agenda zelf maken

Ik geef je hieronder de benodigdheden om een DIY agenda zelf te maken. Het is helemaal niet moeilijk. En je kunt je eigen indeling bepalen.

Wat heb je nodig?

  • Agenda Action € 0,99
  • Verschillende soorten Washi tape
  • Text stickers
  • Tab stickers
DIY agenda benodigdheden

Hoe maak je de agenda?

Beplak de agenda op verschillende manieren met verschillende soorten washi tape. Je kunt hem er helemaal mee inwikkelen, maar je kunt ook gedeeltes beplakken.

DIY Agenda washitape beplakt

Ik heb hier en daar text stickers er tussen geplakt voor een speels effect. Anders lijkt de agenda op een gewoon agenda en dat wilde ik nou juist niet!

DIY Agenda zelf maken

Om de belangrijkste data die ik meestal meerdere keren per week nodig heb gelijk te kunnen vinden, heb ik tab stickers geplakt. Nu kan ik op elk gewenst moment de benodigde info vinden. Natuurlijk zou je de agenda ook kunnen bestempelen, betekenen enz enz.. Leef je uit en wees creatief!

Hebben jullie nog andere leuke ideeën om met deze agenda te doen? En wat voor agenda hebben jullie? Altijd een bepaald merk?

1 Reactie

  1. mei 29, 2018 / 8:51 am

    Ik ben dol op agenda’s en was benieuwd wat je er van had gemaakt. Het resultaat is echt leuk geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: