Voor alles is er wel een pasje of spaarsysteem bedacht. Je kunt er bijna geen nee tegen zeggen, want anders loop je punten, producten of speciale aanbiedingen mis. Door al die pasjes en spaarsystemen is het één grote chaos in mijn portomonnee geworden. Ik bedacht een handige oplossing om toch alle pasjes bij de hand te hebben, maar ze niet in mijn portomonnee mee te hoeven zeulen. Benieuwd? Check deze DIY- Pasjes handig bij elkaar

DIY- Pasjes handig bij elkaar

Wat heb je nodig?

  • Perforator
  • Ijzeren ring
  • Heel veel pasjes

Hoe ga je te werk?

Je neemt de pasjes die je aan de ring wilt plaatsen en legt deze onder de perforator. Let op dit vergt wel wat handigheid. Je mag bijvoorbeeld nooit een gat maken in de magneestrip. Het is ook het handigst als je van tevoren checked aan welke kant je het beste de gaatjes kunt maken in alle pasjes, zodat wanneer je ze aan de ring doet je niet alle voorkanten en achterkanten door elkaar hebt. Als je alle pasje hebt geperforeerd doe je ze allemaal aan de ring.

DIY- Pasjes handig bij elkaarDoordat je de voor en achterkantjes niet hebt gemixed kun je in één oogopslag zien welke pasjes aan de ring zitten. De ring met pasjes leg je in je tas. Wanneer er weer gevraagd wordt om een pasje voor een spaarprogramma, tadaa je haalt de ring uit je tas in binnen 2 seconden heb je de juiste pas te pakken!
DIY- Pasjes handig bij elkaar

Wat vinden jullie van deze DIY?
En hoe hebben jullie je pasjes opgeborgen?