Douglas Beauty System Maskers

Heb jij ook wel eens een opkikkertje nodig voor je gezicht? Een lekker masker om je huid even goed te verwennen? Dan heb ik een goede tip voor jou! De nieuwe Douglas Beauty System Maskers.

Er zijn 6 verschillende maskers beschikbaar namelijk; Hydrating Mask, Instance Radiance Mask, Nourishing Mask, Anti-aging Mask, Soothing Mask en een Purifying Mask.  De maskers zijn voornamelijk gericht op hydrateren, verzachten, zuiveren en het herstellen van de vochtbalans. Vandaag test ik  twee Douglas Beauty System Maskers voor jullie uit!

De maskers zijn verkrijgbaar in een plastic cup van 12 ml. Precies genoeg voor 1 gezichtsmasker. Door de kleine weggooi verpakking zijn ze ook handig mee te nemen op reis. Dus geen geknoei meer met grote tubes. Daar ben ik blij mee!

Douglas Beauty System Maskers

Soothing Masker

Het Soothing Masker is speciaal voor de gespannen huid. Je kunt het cupje open trekken en het masker aanbrengen op je huid. Ik doet dit gewoon met mijn handen, maar je kunt hier ook een staafje voor aanschaffen (onhandig!) Vermijd de ogen en de oogcontouren. In tegenstelling tot de andere maskers moet dit makser 10-15 minuten intrekken. Hierna verwijder je het masker.

Douglas Beauty System Maskers

Het masker bevat een hoge kwaliteit sheaboter. Amandelolie en aloë vera hydrateren je gezicht en gaan zelfs de droogste plekjes op je huid tegen. Nou moet ik zeggen dat ik me na de hele verhuizing nog wel gespannen voel. Je En echt waar het lijkt wel of mijn huid minder strak staat en wat losser aanvoelt. Een soort van spa idee? Het voedende gezichtsmasker geeft de vermoeide en vale huid nieuwe energie en een gezonde gloed. Dit masker ga ik vaker gebruiken!

Douglas Beauty System Maskers

Purifying Masker

Het purifying masker is onderdeel van de Clean & Neat lijn en meer bedoeld om de huid te ontdoen van alle onzuiverheden.  Het masker biedt een zachte reiniging en voorbereidende gezichtsverzorging. De lijn is eveneens gebaseerd op anti-aging en hydraterende ingrediënten, dankzij de evenwichtige DBS samenstelling. Dit masker dien je gedurende 5 minuten op je gezicht aan te brengen, maar de ogen en oogcontouren vermijden. Na 5 minuten verwijder je het masker. Ik kan niet echt zeggen dat ik het gevoel heb dat dit masker mijn huid een opkikker geeft, wel voelt mijn huid schoon aan. Ook krijg ik het gevoel dat het vochtgehalte weer in balans is. Niet een masker voor elke dag, maar voor zo nu en dan niet verkeerd.

Douglas Beauty System Maskers

De Douglas Beauty System Maskers kun je kopen bij de Douglas winkel en online en kosten € 2,95 per stuk, bevat 12 ml.

Wat vinden jullie van deze Douglas Beauty System Maskers? Ga jij het uitproberen? Of heb je al een ander favoriet Masker dat je gebruikt?

4 Reacties

 1. juni 30, 2016 / 8:35 pm

  Handig voor een weekendje weg oid inderdaad! Ik hou van maskers, dus wellicht ga ik er weleens 1 proberen!

  • Mariëlle
   Auteur
   juni 30, 2016 / 9:48 pm

   zeker weten handige wegwerp verpakking. helemaal handig :)

 2. juli 2, 2016 / 7:32 pm

  Zien er leuk uit! Ik vind die maskers wel fijn om mee te nemen op vakantie. Tubes vind ik zelf ook erg prettig en hygiënisch werken maar wanneer je weg gaat zijn deze wel handig. Love sheaboter! Benieuwd naar de varianten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: