3x SPORT BH H&M – die elke fitgirl nodig heeft!

drie sport bh's

Zoals jullie wel eerder hebben kunnen lezen hou ik van sporten en ben ik een echte fitgirl. Een mooie sportoutfit zorgt dagelijks voor extra sportmotivatie. Ook mooie sport-bh’s zijn onmisbaar bij elke sportoutfit. Hunkemöller heeft een uitgebreide, praktische én fashionable sport collectie. Yay! Ik ging opzoek naar een sport bh h&m. En deel drie bh’s die elke fitgirl nodig heeft. Kijk je mee?

Eén van de kledingstukken van mijn sportoutfit die aan super veel eisen moet voldoen is voor mij de sport-bh. Hunkemöller ontwikkelde een geniaal ‘level-systeem’ waarbij de h&m sport bh’s worden ingedeeld in drie categorieën: supportlevel 1, 2 en 3.

sport bh Level 1:

Ik heb ervoor gekozen om geen sportbh uit de level 1 serie te nemen. De level 1 sport bh’s zijn geschikt voor yoga, pilates, wandelen, of fietsen. Als ik ben ik altijdjd flink aan het zweten en bewegen. Daarnaast heb ik ook nog eens grote borsten, dus de bh’s uit de level 2 en 3 serie zijn voor meer net wat meer geschikt. Heb je kleine borsten en doe je aan yoga, mediteren of wandelen? Dan kan een bh uit level 1 een prima bh zijn voor jou!

HKMX level 1

Prijs: € 23,99
Verkrijgbaar: bij Hunkemöller.nl of in de winkel.

sport bh Level 2: HKMX The All Star

Deze HKMX The All star bh is geschikt voor medium activiteiten. Ik denk dan aan dagen waarop ik alleen krachttraining doe of fitness, of ga spinnen en hardlopen. De bh heeft een voorgevormde cup en zelf vind ik dit erg fijn. De stretch band die onder de cup zit maakt hem ook heel comfortabel en geeft je borsten extra steun. Zoals je ziet heb ik hem in twee printjes aangeschaft.

HKMX level 2
drie sport bh's

Prijs: € 23,99
Verkrijgbaar: bij Hunkemöller.nl of in de winkel.

sport bh Level 3: HKMX The Pro

HKMX level 3

Het uittrekken van een zweterige sport bh kan een hele work-out op zich zijn, maar gelukkig hebben ze hier rekening mee gehouden bij sommige level 3 bh’s. Deze zijn namelijk niet ontworpen met een haakjessluiting op de rug, maar met een ritssluiting aan de voorkant. Voorzichtigheid geboden bij het dichtritsen, want een ongeluk zit in een klein hoekje.

Prijs: € 23,99
Verkrijgbaar: bij Hunkemöller.nl of in de winkel.

Als sport fanatic heb ik bovenstaande bh’s tot mijn ideale drie sport bh’s gekroond. Ze zitten comfortabel en ondersteunen mijn borsten goed. Fijn materiaal en de bh’s vallen prima op maat.

Wat vind jij van deze 3x sport bh h&m?
Heb jij ze nodig als fitgirl?

13 Reacties

 1. november 15, 2017 / 8:01 am

  De laatste ziet er wel heel fijn uit! Misschien toch maar eens gaan passen.

 2. november 15, 2017 / 8:15 am

  Een goede sport BH is zo belangrijk! Ik vind deze ook nog mooi ook, dat is toch ook best belangrijk, al zal ik er altijd een shirt overhen doen :)

  • Mariëlle
   Auteur
   november 16, 2017 / 7:55 am

   ja, die trend zonder shirt snap ik nog niet helemaal. er is bij ons een dame in de sportschool die er zo bij loopt ahum ahum

 3. november 15, 2017 / 8:57 am

  Ik ben geen fit girl dus heb er geen nodig. Vind ze er allemaal wel erg mooi uitzien!

 4. november 15, 2017 / 10:00 am

  Yeah. Handig artikel, kan ik straks als de beeb er is weer mooi aan de fitness!

 5. november 15, 2017 / 10:02 am

  De derde bh lijkt voor mij ook de beste als ik het zo lees. En wauw, die rits aan de voorkant. Wat een uitkomst, dat uittrekken is echt hel dan.

 6. november 15, 2017 / 10:20 am

  Ze zien er allemaal lekker stevig uit met de gekruiste bandjes op de rug! Ik moet eerder toegeven dat ik zelf geen sport BH gebruik!

 7. cbdkl
  november 15, 2017 / 10:53 am

  Zien er top uit. Level 2 en 3 zouden beide geschikt zijn voor mij. Vindt die van level 2 ook erg mooi. Super dat ze alle drie gekruiste bandjes hebben, dat vindt ik persoonlijk met sporten fijner.

 8. november 15, 2017 / 4:53 pm

  Ik vind de tweede de mooiste. Als ik sport doe ik ook een sportbh, dat vind ik veel gemakkelijker

 9. november 15, 2017 / 8:39 pm

  Wauw, ze zijn gaaf! Vooral de eerste 😍

 10. november 15, 2017 / 9:13 pm

  Wat handig artikel, Het is moeilijk goede sport BH te vinden. Ik ben nog steeds opzoek naar. Misschien deze zit comfortable bij mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: