eerste Pathé 4D-bioscoop met beweging en geur

Kijk jij het liefst naar romantische komedies met vriendinnen in de bios? Of ga jij toch liever op date voor een actiefilm met je lover? Als jij net als ik een echte bios liefhebber bent heb ik goed nieuws voor je! In december opent de eerste Pathé 4D-bioscoop met beweging en geur!

4D-bioscopen met beweging en geur

4D is de toekomst! In deze bioscopen beweegt je stoel en kun je de geur ruiken van de plek waar je bent. Zelf moest ik gelijk denken aan de  attracties van Disney Land Parijs. Daar hadden ze al een bewegende bioscoop toen ik een jaar of 5 was (24 jaar geleden). Het leuke van het toevoegen van beweging is dat je zelf het gevoel krijgt of je echt in de film zit. Zeker wanneer de beweging aansluit op het moment in de film. In Nederland is de 4D hype een beetje achter gebleven en maakte men niet zo’n haast met het uitrollen van de 4D features. Goed nieuws! Pathé maakte bekend dat zij  als één van de eerste in Nederland 4D-bioscopen gaan openen. De eerste 4D-bioscoop kun je in december al bezoeken. Zie jij jezelf daar al zitten?

In deze bioscoop moet je zijn

Wil jij binnenkort een film letterlijk in geuren en kleuren beleven? Dan zijn er in december maar 2 bioscopen waar dat kan: Pathé De Munt in Amsterdam of Pathé De Kuip in Rotterdam. Woon je hier vlakbij? Dan ben je wel een mazzelaar hoor en zou ik zeker eens een kijkje gaan nemen. Ik hoop dat er snel meer bioscopen volgen, want het is zo ver rijden vanaf Utrecht:(

Prijzen

Je kunt je voorstellen dat een bioscoopbezoek met geur en beweging toch wel wat extra gaat kosten. Hoeveel precies is nog niet bekend. In de buitenlandse landen betaal je € 6,- meer dan bij een normaal bioscoopkaartje. Dus het is nog even afwachten geblazen.

Ga jij in december de eerste Pathé 4D-bioscoop
met beweging en geur bezoeken?


Ben je op zoek naar meer Hotspots? Lees dan hier verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: