EOS Lipbalm Pomegranate Raspberry

Jij wilt toch ook dat je lippen er iedere dag verzorgd aanvoelen en er gezond en mooi uitzien? Een goede hydraterende lipbalm is mijn geheim! EOS lipbalm gebruik ik al een tijdje, maar sinds kort is er een nieuwe variant, die nog niet in Nederland verkrijgbaar is. Benieuwd? Ik review deze EOS lipbalm voor jullie!

EOS lipbalm

De lipbalm is super schattig, leuk om naar te kijken en houdt makkelijk vast. De verpakking heeft een soort van ei vorm en bestaat uit twee gedeelten. Een onderkant waar de lipbalm in zit en als bovenkant een schroefdeksel om het geheel goed af te sluiten. Je kunt de lipbalm gemakkelijk opendraaien. Zonder deksel ziet deze lipbalm er nog eens extra schattig uit! Door de vorm kun je de lipbalm in een soepele beweging aanbrengen op je lippen. Geen vieze vingers en je lipbalm altijd bij de hand. Elke lipbalm heeft trouwens een eigen fancy color. I love it!

EOS lipbalm

Waarom ik voor EOS lipbalm ben gevallen

 • Langdurig hydraterend
 • UVA/UVB bescherming
 • Helpt bij scheurtjes en uitdrogen
 • Shea butter & vitamin E & jojoba olie toegevoegd
 • Glutenvrij
 • Vrij van parabenen
 • Petrolatum vrij
 • Ftalaat vrij
 • Ingrediënten zijn 100% natuurlijk
 • Niet getest op dieren
 • Makkelijke twist-off dop
 • Makkelijk aan te brengen

EOS lipbalm

Pomegranate Raspberry

Pomegranate Raspberry is nieuw in de EOS lipbalm familie! De fluweelzachte en zoete smaak van frambozen gecombineerd met de frisheid van granaatappel zorgt voor een onweerstaanbare, verzorgende ervaring op de lippen!

Deze lipbalm verzorgt niet alleen super goed, maar ruikt ook nog eens overheerlijk naar een combinatie van aardbeien en granaatappel. Een vrij aangename geur, die niet al te sterk aanwezig. Je zou hem bijna willen opeten… Oepsie! Ik ben in ieder geval erg tevreden en razend enthousiast over deze EOS Pomegranate Raspberry Lipbalm!

De EOS Pomegranate Raspberry Lipbalm is vanaf september verkrijgbaar bij Douglas voor € 5,95

Meer lezen over EOS producten? Klik dan hier.

Is EOS lipbalm ook jouw favoriete product om je lippen te verzorgen?

6 Reacties

 1. juli 25, 2016 / 8:22 am

  Moet toch maar weer eens bij Douglas kijken ?

 2. juli 25, 2016 / 11:17 am

  Ik was hier jaren fan van, ik kreeg mijn eerste EOS uit New York! Maarrrr toen kreeg ik een beetje last van mijn lippen en dezelfde week las ik een artikel over EOS lippenbalsem dat veel mensen er ineens last van kregen etc en daarna heb ik het nooit meer gebruikt!

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 25, 2016 / 11:21 am

   Ow echt Melike? Ik heb er niks over gehoord en het gelukkig ook niet gehad. Maar ik kan inderdaad begrijpen dat je dan een beetje huiverig bent. Ben je niet nagegaan waardoor het kwam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: